cup cup cup

Kom precis hem, har varit och spelat våra matcher i den här cupen och gick därifrån utan någon vinst, konstigt för vi spelade otroligt bra .Gårkvällen hade väl en ganska seg start om man säger så, men det blev roligare mot slutet, kollade fotboll i både södervärn och säve, men det blev väl mest södervärn.
Ikväll blir det väl ungefär samma stuk, ska försöka hitta någon fest eller liknande.


FREDAG äntligen!

Dagen började med att jag mötte up Helena för att cykla ut till ishallen, tanken var att jag inte skulle åka skridskor egentligen men gympa lärarna tvingade på mig ett par skridskor, så jag åkte en stund, det var faktiskt riktigt kul!
Efter det har dagen gått segt och jag bara längtar tills klockan blir tre och jag kan gå hem, jag ska inte ens hem liksom(?) Ska till stan och träffa Victoria och Julia, Julia ska till frissan medans jag tänker köra den billiga varianten den här månaden och köpa hem hårfärg, orkade inte ta mig till någonting annat och det måste bli gjort nu, finns ju inga tider heller!!!
Så Victoria ska färga håret på mig senare och idag bli väl antagligen sista dagen jag ser mamma på en vecka, hon åker till spanien imorgon, ska förbi och träffa henne senare. Ikväll ska jag umgås med tjejerna och se på fotboll, laddar för en hel kul kväll, pappa spelar ju inatt också, det ska bli roligt och se.
Just nu sitter jag med Mattias och Rickard i datasalen, biologi, men mitt arbete är hemma och helt klart, så jag fick syssla med annat. Sen är det bara en timmes matte kvar, yes..


i want it that way

Har bestämt mig för att gå till skolan imorgon i vilket fall som helst, börjar dagen med att vi ska åka  skridskor, men jag hoppar nog det, förkylningen måste gå över nu, fort!
Har sovit många timmar idag, för att bli frisk och självklart så kan jag inte sova nu, yes..


vet ni vad jag har glömt att berätta?
jag har lugg igen

testing

Är sjuk idag, självklart.. någonting måste jag ju göra, så jag hittade den här!

Brukar du:
Titta på dig själv i spegeln: Jo, det måste jag nog påstå
Gnälla: iibland
Skrika: sällan, men när jag är arg så ja
Sova: såklart?
Ha ångest: ja
Skada dig själv med flit: nej
Ta mediciner du inte borde ta: nej
Vilja dö: nej
Drömma mardrömmar: ja
Drömma sexdrömmar: händer
Ta droger: nej
Försöka vara annorlunda: nej
Klä dig i svart: ja
Gå till kyrkan: nej, men det har faktiskt hänt
Gå i skolan: yeees
Röka: nej
Ha sex:  jag passar
Ljuga: händer
Hata folk: nej
Lita på folk: ja

VEM:
Saknar du:
  många
Vill du döda: ingen
Vill du slå: jag slåss inte
Kysste dig sist: haha
Vill du kittla: Vickan
Vill du prata med: Vickan
Skrek du på sist: pappa
Vill du vara som: oj, jag har inte en aning
Sårade dig sist: hmm..
Vill du bli galet full med: mina bästa vänner isåfall
Gjorde dig riktigt glad senast: någon
Fick du sms från senast: Vickan
Ringde dig senast: Vickan
Är snyggast på jorden: jag? nej men zac effron tror jag

HAR DU:
För många vänner:
nej!!!
Förföljelsemani: nej
Tvångstankar: ibland
Någon annan psykisk sjukdom: nee
Någon fysisk sjukdom: neee
Någon skada: neee
Färgat håret: yesss
Brutit några ben:  neee
Några piercings: neee
Egen dator: yesss
Bra självförtroende: relativt
Kysst någon: ja
Sagt jag älskar dig till någon idag: nej
Bjudit ut någon: nej
Varit kär: yesss
Dumpat någon: nej
Stulit någonting: nej
Lämnat landet: ja
Tuttat eld på nått: nej
Gjort något olagligt: yesss

HUR:
Går du: famåt
Svarar du i telefonen: hallå
Fördriver du tiden: på olika sätt
Mycket pengar har du: tillräckligt
Tjänar du pengar: nej
Ofta diskar du: vi har diskmaskin
Ofta städar du: ofta
Många stör du dig på: en del
Ofta träffar du din familj: varje dag, dem flesta i familjen iallafall

TROR DU:

Att du kommer bli något: jag är något
På gud: jag vet inte
På rymdvarelser: neee
Att folk tycker om dig: såklart, inte alla kanske
På ett liv efter detta: inte en aning
Att fiskar kan tänka: nee
Att du kommer leva länge: yessss

sjuk?

Kände att jag inte mådde speciellt bra när jag vaknade men jag bestämde mig för att gå tiil skolan iallafall, för att det är så sjukt mycket att göra, efter varje lektion tänkte jag gå hem men jag höll mig kvar och gick hela dagen, nu kommer smällen, mår jätte dåligt, tror att jag är på väg att bli sjuk och jag säger bara INTE NU!
Träning var det idag också, åkte dit och kollade på, tråkigt att man inte kan vara med nu sista träningen innan cupen, jag får hoppas att jag är bättre imorgon.

AHHHH

Jävla skit, jävla skit och åter igen jävla skit, mitt USB minne har gått sönder och där har jag alla mina skolarbeten, det är definitivt inte min vecka, allt går åt helvete och gud så arg jag är.
Nu är det bara att börja om, yes, nej nu går ingenting bra, ahhhh!

Tisdag

det fungerar inte.. fan
Vaknade precis efter ha sovit i en timme
, gick och la mig dels för att jag är så sjukt trött och för att glömma bort saker, men när man vaknar är alting precis som när man gick och la sig, ye vad happy jag är.

Idag i skolan har jag bara varit så jävla borta, nog för att jag var så trött, hemkundskapen gick åt helvete, men vår paj blev ju iallafall.. paj.. men skolan gick snabbt idag, vilken tur!
Senare cyklade jag ner mot stan och mötte Felicia, Olga, Vickan och Julia, men Julia var inte kvar så länge, gick på stan med dem en stund och fick med mig lite nödvändiga saker hem.
Nu ska jag väl städa på mitt rum och dra med pappa till ica max, för att senare ha lite mys kväll med mig själv.


fb

hej och hå, det gick ju jätte bra att sova, eh ne
har iallafall tagit mig tid nu och gjort en ny facebook

friskis

Tog mig ett varmt bad efter friskis,fick gåshud så varmt var det, skönt..  det var jag värd efter två pass på friskis, första passet körde jag och Vickan, sen till andra kom även Felicia och Olivia, fy fan vad jobbigt det var idag, hu! Känner mig helt död nu, så jag skall försöka sova om en stund. Annars den här kvällen har jag pluggat lite, skrivit på mitt biologi arbete.
Imorgon ska jag nog in på stan med Vickan, hon vet inte riktigt om det än bara men ja.. ska prata lite med henne nu och vi hörs imorgon bloggen!


let´s go

Jag ska byta alarmsignal, imorse när jag vaknade kom jag på att jag hatar Marvin Gaye och stand by me, som jag har vaknat till den senaste tiden, men man kan ju inte vara speciellt glad på en låt man vaknar till?
INTERESTING.. ne

Kort dag i skolan idag, kände att det inte fanns något speciellt go i våran klass idag, alla var dryga.. kanske till och med att dem börjar bli lite schizofren.
Dagen gick fort, slutade kvart i två och gick hem, hjälpte min lillasyster att städa på hennes rum, sen la jag mig och dog i sängen, trött som jag är, det är absurdt! Ska ännu på friskis också med Vickan och Felicia,  somnar nog gott ikväll kan jag tro!
Nu ska jag äta något

hejhejhejhej

strange things

Min syster har nu flyttat in i mitt rum för ett tag, det håller på att tapetseras för fullt inne i hennes rum och så snart hennes är färdigt så är det dax för mitt, då får jag flytta in till henne, så med andra ord kommer jag att få dela rum med min syster i några dagar. Men det är mysigt, det påminner om när vi var små och delade rum.

Kom nyss hem från bion, Benjamin Buttons otroliga liv, vissa säger att den är lång tråkig men det tyckte inte jag, tyckte den var jätte bra och den var värd 2 timmar och 45 minuter, Julias snälla mamma kom och hämtade oss och körde hem mig efter bion. Tidigare idag hade jag träning, skönt var det, man glömmer så mycket på fotbollsplan, omvärlden alltså, det var otroligt skönt idag.
Det har varit en konstig dag idag, har haft någonting konstigt att fundera på och jag förstår inte, det kommer jag nog aldrig att göra. Sen borde jag sova också, men jag har ingen lust till det, jag vill fundera..


<3


väcker tusen underbara minnen

helg

Helgen har bestått av fest, film mys, guitar hero och VICKAN, love u
och jag fattar mig otroligt kort, ye

bad

då mina bra dagar
blev mina dåliga dagar
och mina bra val blev dåliga

SOMMAR

Imorse när jag kollade igenom min garderob för att hitta någonting att ha på mig för dagen, så började jag tänka på att jag har nog trippelt så mycket vår och sommar kläder som jag har höst och vinter kläder.
Så jag tycker att det bara kan bli sommar så att jag kan få använda alla dem kläderna, men nej, här står jag mitt i vintern, suck!

Dagen har varit långtråkig på skolsidan, som är det enda jag har gjort idag, men ändå! Tröttnade på caffis efter en stund, behövde heller aldrig följa med på mötet för att snälla Viktor gjorde det istället, tack!
Slutade dagen med syslöjd, som blev min enda lektion idag, där var det lugnt som vanligt.
Tänkte äta någonting nu, innan jag går hem till Vickan, för jag måste faktiskt gå, min cykel står ju hos henne och ah..
Ikväll blir det friskis för både min och Vickans del, det roligaste passet idag också, yes, vet inte om Felicia skulle med också, men det återstår att se.

yes you

Igårkväll laddade jag tidigt för att sova men lyckade ändå somna någongång runt 01:50. Men jag känner mig faktiskt rätt pigg idag och det är huvudsaken. Just nu är jag mitt inne i allt mitt fixande, så jag fattar mig kort.
Vaknade med en otrolig växtverk eller träningsverk, kan faktiskt inte säga riktigt vad det är för något, men ont gör det iallafall, nu väntar caffis på mig idag, ye!

jag och bloggen

Det har blivit jag och bloggen, för min facebook verkar jag inte få tillbaka och playahead.. har man väl släppt för länge sen. Jag orkar faktiskt inte ta mig tid och göra en ny facebook så jag ska sluta klaga om det, men man blir ju dock så arg.

Det blev en dag hemma för min del idag också
, fortfarande sjuk men är på förbättringsvägen så imorgon blir det skola, eller jour i caffis med andra ord. Skönt att slippa alla lektioner + att jag ska på något möte om teatern som vi har i våran klass. Ska till och med träna imorgon, trots att jag precis varit sjuk, friskis med Vickan för det är ju så barnsligt roligt.

Idag har jag fått min prao plats, på ett dagis eller en förskola, jag vet faktiskt inte riktigt vad det är och hur gamla barnen är, det enda jag vet är att dem är barn och att jag ska få åka till vibble varje morgon. Jag har inte valt det här själv att jag ska praoa där, men jag kan ju vara glad att jag räddades ifrån granngården i hemse eller slappa konsum butiker, sen så tycker jag ju om barn, det blir säkert bra. Får samla lite mer information imorgon och sen är det ett tag kvar också, vecka åtta(?)

Imorgon:
Jour i caffis
möte om teatern
friskis med vickyyy
PLUGGA!


miss

jag saknar dig mer än någonsin..

sjuk, ah

Det blev ingen skola för min del idag, för nu var det min tur att bli sjuk, typiskt. Men förutom det är det väl en ganska bra dag idag, någon kom hem och det är barnbidrag, eller inget bra med barnbidrag för min del egentligen för det ska jag ju spara till jag och Vickan åker till stockholm, nästa månad någon gång, men det brukar inte gå speciellt bra med mina sparanden, får se hur det går den här gången.
Just nu ligger jag och dör i min säng, datorn håller mig sällskap denna dag, tack för det. Jag vänntar på att Mathilda ska laga mat till mig, eftersom det är ingenting man orkar göra själv när man är sjuk.
Hoppas att jag kan gå till skolan imorgon, det är ju dö trist att vara hemma på dagarna.


vi kör en dubbel

jag tittar bara framåt
tur det
annars hade du fått ett helvete


Nyduschad efter två timmar på friskis, vi körde faktiskt två pass efter sig idag iallafall jag och Vickan, Felicia körde baraa det första. Men gud så skönt det känns nu efteråt, känner mig helt slut i kroppen samtidigt som jag känner mig fräsh, men det kommer att bli mycket friskis i framtiden nu när jag och Vickan ska skaffa årskort, minst två gånger i veckan har vi sagt + fotbollen då, för min del, jag känner mig som en riktig träningsmänniska nu, jag känner stolthet!
Skolan idag har varit en sån där seg dag, då tiden har gått i slowmotion trots att det här är vår kortaste dag, inte många var vi i klassen heller eftersom vi haar jour, så många var borta på andra ställen, liten klass idag med andra ord..
För det mesta har jag varit arg idag, för det här med min facebook, känns väl lite konstigt att facebook gör så mycket, men det är ju typ där man får reda på allting nu för tiden(?) jag har nog skickat tusen mejl till facebook, men ingenting verkar hända, så vad ska man ta till med nu då, men jag ska fixa det här, det har jag bestämt. Men jobbigt när massor av människor frågar varför jag har tagit bort min fb, men nu vet ni det, jag har inte tagit bort den!
Gick hem och la mig efter skolan iallafall, vilket var dumt, kanske kan somna ändå ikväll efter den hårda träningen, det hoppas jag på, men jag måste ändå plugga, känns som om jag har tusentals läxor, vilket jag har.
Jag har 37 glosor tills imorgon också, jag kan typ tre, så nu blir det plugga, plugga och åter igen plugga, känns ju roligt när det finns andra saker som jag vill göra ikväll, skolan tar kål på mig!

goodmorning

Vaknade precis och jag började den här morgonen med att pllocka fram datorn, känner att jag är vaken i något rimlig tid för att jag ska hinna med allt jag behöver, vaken tidigt trots att det blev efter ett inatt, speciellt trött är jag inte heller. Och vet ni vad? jag kommer inte in på min facebook, min konto har inaktiverats, så nu  får jag ännu mer att pyssla med, men sånt där blir man bara arg på!
Vad händer idag då? jo, skola såklart sen blir det nog hem till Vickan och efter det blir det nog friskis, nu måste jag äta frukost och allt det där andra jag behöver göra på morgonen.


..

ye, jag borde sova, vill inte ens tänka på hur arg jag kommer vara imorgon bitti.. godnatt lovers!


come back

jag litade på det


National treasure rullar på tv, hör väl för de mesta bara ljudet i bakgrunden, jag är inte så insatt. Det blev ingen bio ikväll, inte för någon av oss faktiskt, vi får ta det en annan kväll istället.
Det blev en kväll framför tv istället och pappa har handlat hem godis.
Imorgon är det skola igen då, tacksam för att måndagar är en kort dag, jag undrar hur jag hade klarat mig annars, men det här blir en lugn vecka på skolsidan, klassen har jour den här veckan, så det blir caffis torsdag fredag för min del.
Jag ska ta ner mina skolböcker till soffan nu och plugga lite samtidigt som jag ska se lite på filmen och  försöka förstå trots att jag inte har hängt med ifrån början.

rekord

Jag har rekord många besökare idag och det känns ju toppen, något annat som inte är toppen är att det känns som om jag börjar att bli sjuk, jag orkar inte bli sjuk och missa massor i skolan och annat.
Tränade förut iallafall, roligt var det, så skönt att komma ut och spela igen, men kallt, det får man stå ut med, det blir snart varmare igen. Väntar  just nu på att pappa ska komma hem så att vi kan äta, jag får se om det blir någon bio för min del ikväll, Benjamin Buttons otroliga liv isånnafall.

som en vanlig söndag

Jag hade hemskt gärna velat byta ut min design, så är det någon som kan hjälpa mig så är det bara att säga till, börjar bli trött på den här designen och den är ju inte så värst kul, grå grå och än en gång grå.
Men jag är kass på design, så jag tar emot hjälpen.
Nu gäller det snart att packa ihop mina saker och cykla till träningen, utomhus idag roligt, men jag känner mig som om jag vill gå i myskläder hela dagen och bara se på film.
Men det får jag väl göra efter, sen så har Vickan och Julia frågat om jag vill följa med på bio, antagligen kommer det väl bli så, men jag måste plugga och allt, åh!
Julia sitter här bredvid mig med sin dator och ser på oth, känner att vi inte är så värst sociala mot varandra, men nu känner jag att det börjar bli lite bråttom, måste packa och äta.

idag

idag blir det  träning.. och inte så hemskt mycket annat

yeee

weeee diggggish, hello!
Kvällen har varit jätte mysig och vi har även varit näst in till livrädda också, mirrors, jag trodde jag skulle dö ett tag. Men efter det fick det bli något roligare, en disney film, varför inte? Frågan var vad det var för något, Julia är dålig på att tanka. Nu diggar vi gammal musiiiic, and now we diggish further!

igår.. no

Gårdagen är ingenting att prata om, för det var ingenting att hänga i granen. Idag då? Jo.. jag har sett på tv med Viktoria hela dagen, innan jag cyklade och mötte Julia, vi cyklade till rimi och köpte massor av gott till kvällen, för vi har en mysig kväll hemma hos mig, med film och wii, guitar hero, såklart.. jag måste ju vara beroende av det eller någonting(?) Jag hör av mig senare, för jag har inte så mycket att berätta, så egentligen var det här ett rätt onödigt inlägg, jag vill börja videoblogga, ska fundera på det.

darling, darling

Sitter här med handduken på huvudet och har precis duschat efter ett pass medel på friskis, skönt var det, det konstigaste är att man känner sig fräsch när man har tränat där, Vickan var med mig också eller det var ju i stort sätt hon som fick dit mig och vi har bestämt att träna där minst två gånger i veckan.
Skolan idag då? det var bra, lugn och skön dag måste jag säga, bara att det körde ihop sig på sista lektionen, syslöjd..att någonting kan gå så fel, idag blev jag faktiskt arg, hur många gånger kan man sy fel egentligen(?)
När skolan var slut vid halv fyra, lång dag, så cyklade jag hem till Vickan medans hon den latmasken tog bussen, vi pluggade lite och så, vad duktiga vi har varit idag för övrigt, pluggat och friskis, starkt!
Imorgon är det fredag, ska bli otroligt skönt med helg nu, säger jag som redan är skoltrött.
Nu börjar klockan bli mycket också,  måste ännu plugga, vill inte vara vaken så sent, åhhh..

it´s too late to apologize

En vecka har vi nu gått i skolan och jag är trött, skoltrött... hur många dagar är det kvar till sommaren liksom? som tur är har vi en massa lov och sen har jag även saker som jag mår sjukt  bra av som gör att jag kommer att klara det.
Tankarna går nu och det känns som om vi drar igång massor av arbeten i skolan, vilket vi gör också och då kommer alla prov och inlämningar ske samtidigt, toppen..
Annars då, skolan idag ja ni kan ju förstå hur det har varit om ni tänker på allt det jag skrivit tidigare, jag har varit sjukt trött, men faktiskt gick jag inte och la mig när jag kom hem eller jag vilade i tjugo minuter, men jag sov ingenting för jag kände att jag verkligen ville somna i tid ikväll vilket jag tror jag kommer göra, för jag är svidigt trött.
Tränade fotboll ikväll, gick bra.. snart är det ju coop forum cup som den fortfarande heter  mina ögon, men dem har döpt om den, igen.. till hmm.. team sportia cup eller någonting sådant.
Imorgon är det bara torsdag, varför känns det som om det ska vara fredag för, antagligen för att det är så jag vill att det ska vara, men för helgen har jag väl egentligen inga större planer.
Nu ska jag mysa ner mig i sängen och sova, trötter..

när jag inte sover

Helt plötsligt fick jag för mig att göra det här, så jag sprang igenom hela huset för att hitta min ipod, ingenstans fanns den, jag frågade till slut mamma, i bilen säger hon.
Vad den nu gjorde där har jag inte en aning om, men iallafall så kan jag inte ha tänkt så mycket när jag skulle hämta den, för jag går ut på baksidan (?), smart för jag vet ju att jag har jätte problem med att få upp den grinden, så jag hoppar över grinden hämtar ipoden ska hoppas tillbaka över grinden och fastnar, dramatiskt blev det för att hämta min ipod i bilen, men vad tänkte jag när jag gick ut på baksidan, omväg..

1. Sätt iPoden på "blanda spår"
2. Klicka på nästa knappen efter varje fråga.
3. Använd sångtiteln som svar på frågan.
4. Fuska inte.

Vad var det första du tänkte på när du vaknade?
curly sue
Vad är det sista du kommer tänka på innan du somnar idag?
warwick avenue
Hur är det med kärleken?
everyone nose
Vilken låt passar bäst in på den som du håller kär?
the party is in you
Hur mår dina vänner?
poker face
Tycker dina vänner om dig?
handllake village
Hur ser folk dig som?
what a feeling?
Spanar folk in dig?
stand by me
Är du bra i sängen?
hej där
Har någon sexfantasier om dig?
a drop in the ocean
Hur kommer du att dö?
sexy back
Vilken låt beskriver ditt utseende mest?
feedback
Vilken låt beskriver din personlighet mest?
fiddle
Hur är det med ditt liv?
like a virgin
Hur kunde det ha varit i ditt liv om du hade valt andra vägar?
love lockdown
Hur kommer ditt liv att bli?
just dance
Vilken låt stämmer mest in på dina föräldrar?
crazy baby
Hur kommer sommaren att bli?
moonlight shadow
Finns det någon som e hemligt kär i dig?
california dreaming
Kysser du bra?
karatefylla
Mår din kropp bra?
with every bit of me
Får du tillräckligt med sex?
my cool

guitar herooo

Dagens största framgång måste vara att jag klarade en låt på expert på mitt guitar hero, jag har blivit grym, kanske för att jag sitter och spelar det varje kväll, men vem vet.
Har varit duktig på andra sätt idag också, har lagat mat, jag känner att jag gör det varje dag, måste ha blivit min nya hobby, det känns fel. Annars har det inte varit så mycket annat den här kvällen, eller jag har roat mig med att måla naglarna och sånt, har även strövat runt lite på ica maxi, så det var en del ändå.
Jag vet inte hur det kommer att gå med sovandet ikväll, har ju sovit idag på dagen och då brukar det inte funka, jag är expert på guitar hero och att vända på dygnet..

Känner att bloggen har blivit min kvällssyssla, men så får det vara och datorn måste vara min bästa vän, nej nu bara för att komma ifrån det ska jag städa på mitt rum och göra någon annan glad.


todayyyy

Jag har precis vaknat efter att ha sovit såhär mitt på dagen, jag är trött för jag kom ju självklart inte i säng i tid igår, över till dagen idag då, skolan gick väl lite sådär halv fort idag trots att tisdagarna brukar swischa förbi bara, första timmarna var jobbiga, tror många har sett ett vandrande lik idag.
Nu väntar jag på att pappa ska komma hem, han har nämligen köpt saker så att jag ska kunna göra ost och skinkpaj, muuums! Nu har jag ju soviit ett antal timmar därför kommer jag inte kunna sova ikväl heller, baaaad! Men jag får försöka, annars får jag göra som många av dem andra kvällarna, spela wii tills jag blir trött.

här kommer det in lite nyår

Det där med att sova tidigt gick väl inte så värst bra, klockan är snart tolv och jag anser att det inte är speciellt tidigt. Ska jag vara uppriktig så vet jag inte vad jag har gjort den här kvällen, glidit runt, spelat wii och jag har faktiskt gjort någonting vettigt, jag har städat hela toaletten på nedervåningen, kliniskt rent nu! Ställde mig även och gjorde chokladbollar viket inte var så bra, för nu kan jag inte sova, åhhh.
Har äntligen lyckats ragga tag i bilderna ifrån nyår också som Victoria har segat med.







idag och dagen innan idag

Gårdagen var helt okej, jag och Fanny gick ut till p18 och kollade någon match, sen kom hennes mamma och hämtade oss och körde oss ut till rävhagen där vi skulle träna.
50 minuter innan  träning var vi där, det var väl lite onödigt men men..
Kom hem efter träning duschade och så, var sjukt trött men lyckades ändå inte somna i tid, så jag har varit trött  idag, ska försöka komma i säng i tid ikväll.
Idag har jag varit i skolan, varit lugnt, kort dag, efter skolan cyklade jag hem till Vickan där hon låg och segade, vi kollade igenom korten ifrån nyår som snart kommer upp på fb kan jag tro.
Julia kom även dit och vi tre tog en sväng på stan, dött var det och ingenting hittade jag, boooring!

trötter

Bloggen ja, jag är lite för trött för att få ur mig någonting klokt just nu, så det får bli att jag skriver imorgon istället. Ha det


Lukas place

Kom hem för en stund sen, kvällen har tillbringats hemma hos Lukas med Fanny, Filip och Simon, även Lukas förstås. Såg på film 1408 blev det, för övrigt så har jag aldrig sett den innan, måste varit den enda i världen,  sen spelade vi även lite guitar hero, för det är ju så barnsligt roligt.
Annars hände det väl inte så mycket en kväll som denna, men det har varit skönt och trevligt.
Idag eller det blir ju igår hälsade jag på min kusin Ella, en vecka gammal och dem är ju så söta när dem är sådär små.
Ska sova snart, Fanny är här också, imorgon ska vi och kolla på någon match i x-huset eller innebandy center som det heter nu för tiden, men för mig heter det x-huset.
Sen ska vi träna, utomhus äntligen, ska bli skönt, har längtat efter utomhus träningarna.
Nu ska jag vara lite social mot Fanny.

I'm leaving you for the last time, baby

Kvällen blev lugn vilket var skönt eftersom jag är trött, trött på allt.
Pappa körde oss iallafal till hockeyn förut, v roma vann med 4-3 och det går väldigt bra för dem nu, super!
Efter hockeyn jobbade pappa och vi kunde inte få någon skjuss, vi satt oss ner och kollade igenom våra telefonliston men hittade ingen som kunde, så vi prommenerade hem till Viktoria.
Vi kom hem till Viktoria med frusna händer och fötter, satt oss ner i soffan och spelade wii, där blev vi sittandes resten av kvällen, vi började även planera vår överraskningsfest vi ska ha för Viktora när hon fyller år, Viktoria vet visserligen redan om det men jag och Julia planerade ändå.
Sen började jag röra mig hemåt, Viktoria och Julia följde mig för dem skulle ändå träffa lite folk, men jag orkade inte vara kvar, så jag gick hemåt!
Imorgon ska jag träffa min kusin för första gången, några dagar gammal är hon, Ella!
Sen ska jag göra någonting med Fanny, länge sen nu, vi måste träffas oftare.
Nu ska jag spela wii och ta det jävligt lugnt, keep it cool!

och ja, jag är fortfarande förbannad

helg

Då var andra dagen över och nu är det helg, varit lugnt idag.
Tänker nog åka hem till Vickan om en stund, även fast hon är sjuk, men hon är det personen som struntar i det + att jag har hennes böcker och ikväll ska vi nog på hockey hon och jag, får se om det blir någonting annat också.
Ska nog ta och äta någonting nu, fattar mig kort i det här inlägget.

ah?

jag vet inte riktigt vad jag vill säga med någonting i form... go to hell!

jag halkar runt

Första dagen och jag är tillbaka i vardagen.. dagen var dryg och jag har inte sovit någonting inatt, alla bara pangade på direkt, ingen kunde ta det lugnt och tänka på att det var första dagen nej? En ny tjej i klassen också, välkommen till vår enkla klass.. 85..
Självklart skulle dem börja med dagen då vi går längst i skolan, tills halv fyra idag har jag suttit där. Hur trött jag än var och är måste jag säga, så följde jag med Helena på stan för att hon var tvungen att hitta en födelsedagspressent till Tom, som fyller år idag, grattis till dig!
Kollade även runt på lite saker till mig själv också, måste dra med mamma på stan någon dag också.
Nu kom jag precis hem och jag är helt slut, och arg för den delen.
Tror jag ska vara snäll och laga mat, ingen är hemma just nu och jag är hungrig, vill bara sova, men måste äta någonting först, så jag tänker vara duktig och ännu en gång laga mat till den här familjen.
Nu är det också hur mycket snö på marken som helst och halt är det också, jag har inte bara halkat en gång..

och nej, jag är inte bara lite arg

school

Nu väntar skola, skola och åter igen skola..

sova? skulle inte tro det

02.52 kanske borde sova nu, men jag har svårt att somna, jag som hade tänkt somna tidigt och vara pigg imorgon men nej, det var bara för att jag sov så länge, suuuuuck!
Annars då, under den här tiden har jag fixat lite med bloggen, finns inte så mycket annat att göra, jag har tur, för att Vickan har samma problem som jag, kan heller inte sova, så vi sitter och underhåller varandra lite.

Jag älskar vicky p

inte många timmar kvar tills man är där igen

I mitt hem är nästan allt  som har med julen att göra borta, det känns som om någonting saknas, egentligen är det väl inte dags ännu att kasta ut alla saker, men resten av min familj var rätt trötta på det, så det fick bli så att vi kastade ut alltihopa. Idag har jag varit lite mer syssselsatt än vad jag var igår, Julia kom hit någonstans mitt på dagen, vi spelade lite wii, runt halv sex tiden skulle jag ut med cykeln på den hala marken med Julia på pakethållaren för att möta Malin och efter det cykla till träningen, det blev ett jävla äventyr vill jag säga
Träningen gick inge vidare, min fysiska sida idag har inte varit så bra, men jag lyckades skjuta sönder en bollkorg, happy me! Resten av deen här kvällen har varit slapp och jag ska väl snart se till att komma i säng så att jag orkar upp till skolan imorgon, 8 med gympa och slut halv 4, då är även jag slut!
En annan rolig sak, eller rolig och rolig, men jag har inte kunnat prata klokt idag, vet inte vad det har varit med mig, kanske är nervös inför skolan imorgon (?) det är ju inte direkt som första dagen när man började på söder man vågade ju knappt gå dit, men nej jag är inte nervös, verkligen inte. Men en rolig mening som har kommit ur mig idag var, jag sjä.. eh.. jag kan själv fixa eh.. iho,för i helvete, jag kan själv fixa ihop mig med .... .....! Good day!
Nu väntar målning av naglar, sedan sova!


mhhhhhhhhhhhh

det som gör mig så arg är att du inte ens har hört av dig!

one day, happy day

bra..  jag vaknade nu och jag som skulle vända tillbaka på dygnet, kommer aldrig kunna somna ikväll och ännu mindre komma upp imorgon. Men annars är det bra, har ångest, skolångest, vill verkligen inte börja skolan igen nu, som jag sa för ett par dagar sen (?) vad tänkte jag då?
Idag är det en sån där dag då jag inte vill göra någonting men måste göra någonting, för jag har nämligen träning idag, sen skulle jag och Julia göra någonting, men jag vet inte om hon har dött eller något, för hon borde ha smsat mig vid det här laget. Men jag är typ arg för att jag har vaknat såhär sent, ville ju vakna runt åtta någonstans med trots allt ställde jag ingen klocka, dum som jag är.. Men jag tog ut min sista sovmorgon jag kan ha på det här lovet iallafall, så det kanske förde någonting gott med sig, imorgon är jag tillbaka i vardagen igen!

verkligen i brist på annat

Vad heter du? -  Amanda Björklund
Vart bor du? -  Söder
Trivs du där? -  yes
Brukar du läsa horoskop? -  nej
Har du körkort? - nej, inte ens moppekörkort
Favoritdjur? -  i dont know
Vad spenderar du dina pengar på? -  antagligen kläder
Festar du? - Nykter
Antal kuddar i sängen? -  Tre
Kan du baka bullar? -  yes, i can!
Bläck eller blyerts? -  Blyerts
McDonald's eller Burger King? - McD
Är du allergisk mot något? - inte vad jag vet
Äger du ett busskort? -  absolut
Dricker du blå, grön eller röd mjölk? - Grön
Hur ser du ut idag? - mjukisbyxor och linne
Nästa mål i ditt liv? -  huh?
Vad såg du senast på tv? - Cityakuten
Hur svarar du i mobilen? - halåååå
Vem ringde dig senast? -  Vicky p
Vad sa den som ringde? -  jag minns inte
Antal timmar sömn inatt? -  Jag vet inte,  kan inte räkna efter
Sov du ensam? -  Yes

SENASTE PERSON SOM
Sov i din säng: Jag
Såg dig gråta: Julia kanske?
Fick dig att gråta: hmm?
Du gick på bio med: Fanny, Alexandra och Johanna
Du gick på stan med: Vickan och Julia kan jag tro
Skällde på dig: Jag vet inte.
Skickade ett e-mail till dig: Inte en aning!

HAR DU NÅGONSIN
Sagt "jag älskar dig" och menat det? -  Ja.
Bråkat med ditt husdjur? - Nej?
Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? - Tror inte det.
Tar du droger? - Nej.
Vad är du mest rädd för? -  Jag vet inte.
Vilka kläder sover du i? - linne oftast
Vart vill du gifta dig? - Har jag inte tänkt på
Vad hatar du verkligen? - IDIOTER
Har du varit kär? -japppp
Kör du bil? -  nepppp
Har du ett jobb? - nejeeee
Gillar du att ha folk omkring dig? - jaaaaa
Är du ett hälsofreak? - Kan jag inte påstå

STUFF
Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? - hmm?
Är du ensam nu? - Jappppp
Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? - random
Vill du gifta dig? - dont know
Vill du ha barn? - Tror det

FAVORIT
Rum i huset? -  MITT
Typ av musik? -  Allt möjligt
Månad? - Juli är bäst

DE SENASTE 48 TIMMARNA
Gråtit? - nepppp
Köpt någonting? - mat och godsaker
Varit sjuk? - nej
Sjungit? - yessss
Sagt "jag älskar dig"? - Jag tror inte det
Träffat nån ny person? - Kanske på plg?
Saknat någon? - japppp
Kramat någon? - Jaappp
Kysst någon? -  nej
Haft sex med någon? - men nej

SENASTE
Låt du hörde - our last summer
Film du såg - wanted tror jag
Människa du slog -  Jag slåss inte
Stora bussresan - Bussresan?


FÖRSTA
Första bästa kompis - Amanda
Första inhandlade skiva - Minns inte
Första begravning? -  :´(
Första piercing/tatuering - öronen

i don´t need you

Kvällen blev inte riktigt som jag hade planerat, jag och pappa åkte till affären och köpte massor av gott men jag såg  ingen film, istället gjorde jag i ordning lite marängswisch och såg på något tv program som jag inte fattade någonting av.
Annars har jag inte gjort så mycket ikväll, legat i sängen med datorn, sen har jag faktiskt gjort i ordning mina naglar så fint, så fint. Funderar på att sova trots att jag inte är trött alls, så det verkar ju dumt, men jag vil komma upp i tid imorgon, så att jag kan vända tillbaka på dygnet, annars lär jag inte lyckas.

   

can not find out

Efter jag skrivit mitt tidigare inlägg kom jag på att jag egentligen inte hade så mycket att göra idag så jag la ifrån mig datan och somnade om, var trots allt inte så utvilad som jag trodde, tror som så att jag inte orkade tänka på vissa saker.
När jag vaknade igen runt två-tiden åt jag min frukost och efter det bestämde jag mig för att göra någonting vettigt idag, så jag städade på mitt rum som inte var så stökigt eftersom jag inte varit hemma sen jag städade det sist, sen så har jag faktiskt tagit på mig förklädet och lagat mat till hela familjen, jag känner mig riktigt duktig.
Kvällen ska vara lugn för min del, jag och pappa ska nog ut till maxi en sväng sen då tänkte jag handla på mig lite gott, som jag kan smocka i mig när jag ser på film, tror det blir PS. I LOVE YOU, jag måste vara den enda personen i världen som inte har sett den ännu, har hört att den är sorlig, så jag kan gråta ner mig lite i soffan.


snart ses vi loovers

I want to say thanks and go to hell

ett år sen
känns  som ett år av  saknad
var rädd för att fastna här
det är det jag har gjort

godmorgon bloggen, för en gångs skull kan jag faktiskt säga godmorgon när jag är ledig, nu är det väl inte så konstigt eftersom jag vaknade mitt i natten och var inte alls trött, men runt fem någongång somnade jag om igen och sov tills nu.
Nu är jag iallafall utvilad efter lanet, känns skönt och det känns skönt att jag är vaken tidigt idag för jag har rätt mycket att göra, sen börjar ju skolan snart också och man måste börja vända tillbaka på dygnet.
Nu tänkte jag äta frukost, ciaaaoo!

nightyyyy

Plg har tagit livet av mig, jag är helt död eller jag var iallafall det när jag kom hem, nu när jag har sovit sen lunchid idag är jag inte trött längre och självklart ska ju det vara mitt i natten... suck!
Men jag har tur, det är hockey på tv, sverige-kanada, så jag har någonting att göra och även folk att prata med, som har gjort samma sak som jag och vaknat mitt i natten.

När jag gick och la mig förut ekade alla LANord i mitt huvud, alla ord jag och Victoria gick igenom förut när vi väntade på att få skjuts hem, Victora har även kommit på sina egna lanord.

Sverige-kanada är det värsta jag har sett jag vill slå sönder något, ni som ser den förstår vad jag menar och resten ni får helt enkelt skylla er själva att ni inte ställt klockorna och är vakna vid den här tiden.
Jag ska berätta även fast jag inte vet speciellt mycket om hockey, men kanada spelar typ fult och kör över målvakten gång på gång och domarna dömmer typ.. rent utsagt DÅLIGT!
Nu tänker jag gå ut och brottas i snön.

you lose, you lose

Lanet är snart över, om några timmar iallafall, känns som mycket folk redan har börjar droppa härifrån.
Jag är övertrött om det nu finns någonting som heter så, har sovit nio timmar av det här lanet och vissa tycker att det är mycket ;o Just nu vill jag bara hem till min säng och sova, inte på någon madrass.
Jag tror att Vickan har lämnat sin dator för gott, den har nog varit avstäng i mer än 15 timmar, haha!
 
Ikväll annars har det varit rätt rörigt här, mycket besökare som det brukar bli mot kvällstid.
Elina kom hit och vi spelade lite på min dator, innan vi gick hem till mig och åt lite, sen kan man väl inte säga att jag har gjort så mycket mer, kollat på scenbidragen har jag gjort också.
Nu tänkte jag kolla på film och bara ta det lugnt.


yessss


vad säger man?

nyttigast

Jag undrar hur det nya året kommer att bli, hur det kommer att se ut och vad som kommer förändras, vad har jag och ändra på, jag som inte ens har några nyårslöften?
Men det blir säkert ett jätte bra år, det kan man hoppas på iallafall.

Mer än ett dygn har gått av plg och jag har sovit fyra timmar, tanken var att bara sova en, men det gick ju jätte bra? Stängde av alarmet och somnade om igen, sen känner jag att jag är den nyttigaste på hela lanet, jag äter typ sallad, äpplen och loka, medans alla andra kör den onyttiga varianten?
Vickan är faktiskt också med på mitt led , duktig som hon är! :)


trötta ögon

Jag kan ju säga att nu börjar jag bli trött, har redan somnat på en stol så..
Annars har natten varit ganska lugn, sitter just nu och väntar på att klockan sk ablir mer så att vi kan handla frukost, är hungrig också, så men andra ord är mitt humör inte så bra nu.
Ska ta och sova en stund imorgon, sen ska vi äta mycket mat.
Jag hör av mig senare!



det jag inte ville inse

PLG

Amanda och Vickan har anlänt till plg, haha!

PLG vickan?

Igår smsar Vickan mig och frågar om vi ska på PLG, min första tanke var: jahaa? :o:s
Men hur som helst nu ska vi på plg och jag fattar inte riktigt vad jag gör vaken nu, för jag behöver sömnen just nu, mn strunt i det. Imorgon vid tolv ska jag och Vickan dit och fixa våra biljetter, sen ska vi iväh och hämta våre grejer och fixa lite, så vi kommer dit lite senare, men det ska blir roligt och intressant faktiskt.

Imorgon ska jag upp tidigt och duscha innan jag ska träffa Vickan, känns som om jag kommer duscha rätt många gånger under dem här dagarna, haha.

blabla, skolan?

Jag vet inte men jag längtar typ tillbaka till skolan just nu, det låter väl lite sådär, men jag orkar faktiskt inte ha lov längre, det börjar bli rätt drygt, kommer säkert tycka helt annorlunda imorgon, menmen..

Tänkte gå till affären och köpa lite godism för det var hemskt vad sugen jag blev helt plötsligt, lite förvånad över att alla affären fortfarande har öppet, det är trots allt nyårsdagen och det är ju en röd dag.
hörs sen

NYÅRSAFTON

Jag msåte säga att det är något fel på mitt tidigare inlägg, ska försöka fixa det så fort jag kan.

Min nyår var väl egentligen toppen, känner att jag är lite besviken över att det inte blev riktigt som vi hade tänkt oss, man ska ju aldrig ha för höga förväntningar eller planera någonting.

Började med att jag på dagen åkte hem till Vickan, efter ett tag kom även Julia också, vi började fixa i ordning oss och laga mat, fläskfilé och potatis i ugn blev det, det var jätte gott!
Kristian, Per och Adam kom även också, vi pratade lite och så, det var trevligt.
Framåt åtta började vi ta oss till Elina, när vi kom dit var det väl inte så mycket folk där, men det rullade in mer och mer hela tiden. När klockan började närma sig elva började alla ta sig ner mot hamnen, vi gick en sväng in förbi Vickans också, för att gå på toa och lite. Sen blev det stressigt för att klockan närmade sig tolv, så att vi sprang ner till hamnen genom hela innerstan, utan skor och allt, självklart så missar vi precis tolvslaget, typiskt.
Men jag träffade många vänner, jätte roligt var det där nere, vi träffade sen Julias syster och bestämde oss för att åka hem med henne, men vi gick tillbaka en stund till alla innan vi åkte hem.
När vi kom hem somnade Julia ganska fort och jag låg typ och pratade i telefon i stort sett hela natten. Bara tråkigt att vissa är så naiva och inte kan uppföra sig, men de talar ju för sig själv.

GOTT NYTT ÅR! :)