...

Någonstans så dog allting inom mig

NOVA

Igår blev det en tjejsnacks kväll med Julia, Lina och Emma, nu åker jag ut till mormor tillsammans med älskade Nova, pusspåre!


DU

Du vet inte hur vacker du är

:´(

Det räckte inte för Sverige, men Svenska fans är vi allihopa!

LET THE MUSIC PLAY


F u

Så taggad jag är, HJÄLP MIG!

Militääära

Igår självklart försov jag mig till distriktsträningen, så Annelie fick ringa och väcka mig innan hon hämtade upp mig, usch vad hemskt, hatar att försova mig. Men träningen gick iallafall relativt bra och det var verkligen kul att träffa alla igen. På hemvägen blev det mycket skratt med mig, Fanny, Emelina och Josefine i bilen.
Skyndade hem, duschade och åt sen mötte jag upp Julia, Sigge och Lina, vi cyklade till p18 och när vi kom dit fick vi sitta och vänta hur länge som helst innan vi åkte ut till Själsö och där fick vi också vänta sjukt inne innan ala militärer kom och vi började övningen, men kul var det, sjukt kul!
I och med den stora fördröjningen kom vi hem mycket senare än vad vi hade tänkt och därför missade jag Sverige-Danmark med Fanny, Emelina och Josefine, verkligen tråkigt.
Jag och Julia hade istället äventyr på cykel av någon anledning, vi kom hem till henne och åt mackor och slockade, ganska fort... nej, väldigt fort!

Idag var det upp tidigt för militär övning nummer 2, vi cyklade ut till p18 och fick även denna gång vänta, men som tur är inte alls lika länge. Vi fick göra lite annat idag och det var helt okej, värt det iallafall.
När jag kom hem, bytte jag om och cyklade nästan direkt iväg på träning, sen har jag bara duschat och städat mitt rum i stort sätt.'


Kallt

Nästan färdig sminkade för första övningen, friska?

Här var det klart

Wiee

Dance, dance, dance som tonerna från Lykke Li

Hej militäääära


Kul helg

I gotta feeling

Igår som sagt var det studie och yrkesmässa, i stort sätt var den väldigt dålig, det enda bra var att jag fick träffa Emil där. Annars gav den inte mig någonting, innan mässan körde jag och Helena lite pastavagnen mat, gott!
Igår såg jag också på Grys innebandy match med Mathilda, sen blev det plugg och oskyldigt dömd.

Idag var det svårt att kliva upp, det blev lite sent igår men till slut gick det. Dagen gick ganska fort och sjukt trött i fötterna var jag när jag kom hem från praktiken, vilade en stund och sen åt jag lite, innan jag cyklade iväg till fotbollsträningen, äntligen igång igen efter gips och allt.
Imorgon ska jag vara med Julia, det var länge sen, får se vad vi hittar på!

NU ÄR DEM MINA




Pusspåre

Kul dag, nej... Men Emil Steen är bästa!

Praktik, fotboll, praktik

Igår var första dagen på praktiken och det gick faktiskt jätte bra, utvecklingssamtalet gick ännu bättre och sen fick jag toppa hela dagen med att spela fotboll en stund på kvällen med Emma och Gry, grädden på mosen, sjukt kul.

Näst intill död är jag efter dagens praktik, verkligen sjukt trött. I och med att dem är mitt inne i sin invertering så blir det mycket det. Imorgon blir det lite praktik på förmiddagen sen studie och yrkesmässa, vad jag ska göra resten av dagen återstår och se, tror jag ska spela fotboll en stund.


We are golden

Gud, vad sent det blev igår. Söndagar är ju min tv kväll, hål i väggen, parlamentet, kommisarien och havet och fotbollskanalen. Men med mitt broderi i handen så blev det att sitta kvar efter fotbollskanalen och se en del av reprisen från körslaget. Nu är jag trött, nervös och ja, jag vet inte, första praktik dagen idag och senare i eftermiddag har jag utvecklingssamtal, men det kommer att gå bra.
Nu skall jag fixa i ordning mig, pusspåre!

Halmstad

Igår träffades Halmstadsgänget för första gången sen Elitflicklägret, kul måste jag säga att det var, riktigt kul. Alla möttes upp på Säve där då Gry hade gjort upp sin femkamp, vi spelade också fotboll och dog inom oss av skratt när vi pratade om minnena. Senare pallrade vi oss bort till kanonen för bowling och pizza buffé. Grymt, trots att bowling inte är min starka sida. Allihopa tog sällskap hem och några lämnade vi på vägen mot busstationen för dem som skulle med bussen.
När jag kom hem blev det nästan bara hem och vända innan jag tog med en film och cyklade hem till Hanna, vi såg film och pratade om allt, så som vi brukar göra. Idag vet jag vad jag ska göra, PLUGGA, och imorgon börjar praiktiken!