I´m never growing up

Firar Valborg bara för att alla andra gör det. Festligt tydligen

Where have you been

Har långhelg, vilket innebär att vi är lediga imorgon också, hur skönt som helst. Fredagskvällen bestod av rally, kyla och till sist äntligen sömn. Somnade innan halv elva en fredag. Igår hängde jag omkring här hemma i princip hela dagen innan jag, mamma och Martin såg mitt lag spela, 6-0 levererade dem med, skönt. Igårkväll blev det ite festligheter på olika håll innan jag till sist fick komma hem och somna i en fin famn. Idag har det varit kalas för två kusiner och min moster, kom precis hem och skall röja på mitt rum, det behövs. Förmodligen tråkigaste inlägget jag skrivit i mitt liv, men puss.

When I grow up

Av någon anledning tycker jag att det är roligt att skriva här igen, har kommit på mig själv dem senaste dagarna med att försöka hitta på saker att skriva här, vill liksom skriva flera gånger om dagen. Över till något annat så har jag inte kommit så långt med det där mattepluggandet än och jag har en känsla av att det kommer sluta långt in på kvällskvisten det här. Men dock, så kommer Martin hit med Ben & Jerrys senare, vilket kanske kan vara min räddning.
Upplevde en annan jobbig sak idag, ni vet när man börjar skriva in alla prov man har i sin kalender och upptäcker att man har fyra prov på en vecka och dessutom ett nationella, när man känner att man kommer bli tvungen att stänga in sig en hel vecka, precis det upplevde jag idag. Hemskt va? Ja. Puss.

Redantrött

Varför kunde lovet inte vara lite längre? Redan trött på detta trots att jag var sjuk igår och därmed fick en dag extra. Fick precis reda på att jag skall ha matteprov imorgon, så där vet ni vad jag ska göra idag. Tänkte bunkra upp med godis och lite gott så att jag överlever. Puss


Indescribable love


Easter Holiday

Femton dagar sedan senaste inlägget, rolig jag är. Imorgon är lovet slut och det är tillbaka till skolan som gäller, tur att det kommer massor av lovdagar tiden som är kvar till sommarlovet. Det har varit ett bra lov, inledde med träningsläger i Stockholm, efter det har det bara varit massor av softa dagar med god mat och fint sällskap, har njutit av varenda sekund jag kunnat ta det lugnt. Har myst med en lunch på Amalias idag, fick dessutom träffa min fina Felicia, två flugor i en smäll. Hoppas också att det fantastiska vädret kan hålla i sig. Jobbar för tillfället, får gå hem snart, då väntas big brother med min fina, såklart!


Planerar en eventuell New York resa till hösten. Hade varit fantastiskt!