Little talks

Hade tänkt att jag skulle gå och lägga mig i tid, men har lite svårt att somna själv så får vänta tills Martin kommer hem. Fördriver tiden med lite sims men har tröttnat, dock har jag en hel Elle som jag inte har läst än, så tänkte fördriva den närmsta timmen med det. Annars så lider det här sommarlovet, som är mitt sista, mot sitt slut. Känns ändå skönt på något sätt. Tänkte bara kika förbi, puss.

Alltid försent

Kommer verkligen ångra senare in i dem mörka höstmånaderna att jag sagt detta men just nu längtar jag till hösten. Som man säger varje år så vill man tillbaka till rutinerna igen, men det jag längtar efter mest är att kunna vara hemma på kvällarna och göra mysiga saker istället för att jobba. Men som sagt, detta kommer jag ångra att jag sagt och säger istället att allt detta jobb kommer att vara värt det några månader fram över när det blir det magiska datumet, 25e. Denna helg har bjudit på lite sommarfest, som var allt annat en misslyckat, en jättetrevlig kväll och ikväll har jag myst hemma hos Fanny, får självklart inte missa att berätta att jag har jobbat, men det antar jag att ni redan förstod? Tänkte att jag skulle gå och lägga mig nu och tänkte kanske ta en sväng på stan imorgon innan jobbet och inhandla lite saker inför skolstarten. Godnatt kompisar

OU

Efter att ha städat nästan hela lägenheten skall jag om en liten stund bege mig iväg för att jobba några timmar. Väntar ut tiden in i det allra sista för just nu orkar jag verkligen inte sätta mig på cykeln och cykla iväg.
Har även haft besök här idag av Daniel, Lovisa och Martin. Nu skall jag cykla iväg, längtar redan tills jag slutar.

Så att jag dör

Ni som känner mig vet att Acne kan få mig att dö gång på gång. Denna gången får dem det med en klänning, en klänning som är förbannat fin. Det är så att jag blir arg. Dock syns inte den där silverkanten längst ner på rikitgt, vet inte riktigt hur den hamnade där på bilden.

Acne, 1895:-

Efva Attling och röda korset

Nu skall jag faktiskt göra reklam till någonting som är snyggt och till ett bra ändamål. Detta armband är designat av Efva Attling och kostar 750 kronor, det goda med detta armband är att 300 kronor går direkt till röda korsets arbete. Funderar på att köpa. Det är ju fint och bra.


Finaste platsen på jorden


Wherever you go

Jag är inte bra alls på det här just nu, men något jag är desto bättre på är att jobba och snart är denna sommar slut och det är tillbaka till skolan och sista året som gäller. Känns helt sjukt och ångesten för att sluta skolan smyger sig redan sakta på. Har haft några riktigt bra dagar sedan jag sist kikade in här. Har varit en del på landet, på kneippbyn, firat fyra månader tillsammans med världens finaste, har träffat tjejerna, sett Lars Winnerbäck och shoppat lagom och väl, är dock inte riktigt nöjd till skolstarten än. Jobbar fram till tio ikväll sedan får jag se vad det blir av resten av kvällen. Pusse