Sista januari

Känns jobbigt att bara gå hemma och inte göra någonting. När man faktiskt vill och egentligen måste, men det finns ingen ork. Har en liten konstig ledsen känsla. Men jag skall försöka sova nu och hoppas på att jag är mycket piggare imorgon så att jag åtminstone kan få någonting gjort. Natti då!

Måndag

Är jättesjuk och gossip girl säsong 3 räddar mig lite från att fullkomligt ruttna här hemma. Idag har jag haft tråkigt, till och med så tråkigt att jag orkade gå till skolan och hämta en bok. Men det var mer för att träffa mina fina.

P18

Hemma och skall sova några timmar innan det är dags för semifinal imorgon. Oj, vad vi är bra!

The Hives

Dagens löpträning på 8 km är avklarad och med The Hives i öronen går allt galant. Däremot är jag sjukligt trött just nu och funderar på att gå och lägga mig snart. Nej men just det, måste göra religion innan. Kuuuuuuuuuul.

Hjärta

Skolan gick fort idag, beror nog lite på att vi slöt kvart i elva. Efter skolan satt jag och Karin kvar och pluggade matte, tillsammans med lite annat trevligt sällskap. När jag kom hem så bestämde jag mig för att sova en stund och vaknar två timmar senare. Bytte då om för träning och cyklade ut till p18, träningen gick bra idag. Skönt som fasen verkligen. Sista fotbollspasset innan helgens matcher. Jag och Karin har precis bokat våra båtbiljetter inför nästa helgs äventyr, skall bli så otroligt skönt med en visit i vår vackra huvudstad. Nu måste jag plugga inför spanskaprovet imorgon och förresten, imorgon skall jag njuta till tusen av min sovmorgon

Hello Saferide


What are you, so afraid of?

Tisdag idag vilket innebär en ganska skön dag på skolsidan, så det gick lätt med en information om individuella valet på första lektionen som följdes utav spanska och musik. Tisdag innebär också gymmet med laget och därför är jag lite smådöd nu som jag alltid är efter det. Jag skall snart dra igång med plugget och få så mycket som möjligt gjort, skall också försöka titta igenom det där med individuella valen, ingen stress, men jag brukar ha lite beslutsångest iför sånt där, så jag behöver tiden... Wo.

No more

Allt är svart eller vitt, jag hittar inte så mycket där emellan och det är just det jag går omkring och stör mig på hela tiden. Bara min känsla just nu. Annars är allt som det skall vara. Invigde denna vecka med en otroligt skön sovmorgon, det behövdes. Gjorde ett nationellt testprov i engelska muntliga som gick helt okej och efter det rullade dagen bara på med svenska skrivuppgifter och mattetal. Efter skolan gick jag och Karin hem till mig och åt, pappa gjorde oss sällskap och det pratades om allt mellan himmel och jord. Bytte sedan om och vi körde hem Karin innan det var dags för träning, som faktiskt gick skit, rent utsagt. Så jag är faktiskt på lite smådåligt humör och försöker lyssna på låtar som kan pigga upp mig igen så jag orkar ta tag i matten, för det är något som måste göras. Sorgligt med sant.

Jagvillintehaenrubrik

Bör sova och ta vara på sovmorgonen, men något stör mig. En jobbig tanke... Hur som helst så blev det hockey idag med Karin och sedan form, är död i kroppen och jag undrar hur den mår imorgon. Ikväll har jag tittat handboll och fikat med min familj. Gjorde precis klart veckans matteplanering och skall väl fortsätta sitta här och störa mig tills min hjärncell Bryan säger till mig att det räcker.. Eoooh.

mmmmmmmmmmm

Åh heeeeeeeeej matteboken. Vad kul att du är här!

Söndag

Gårdags kvällen blev inte så mycket av den heller, berodde mest på att jag var lite lat och övervägde till att stanna hemma istället. Så jag såg fotbollen, handbollen och p3 guld sen gick jag och la mig i tid. Blivit ganska duktig på det där, om det nu är något man vill vara duktig på när det är helg... Just nu sitter jag och väntar på att klockan skall bli tillräckligt mycket så att jag kan cykla hem till Karin, så vi kan cykla vidare till ishallen, det är nämligen hockeytime. Senare blir det form visborg och plugga. De e la gött.

I will hold on hope

Lagfesten igår gick lite åt skogen, men hockey blev det i alla fall tillsammans med Karin och Julia. Innan dess hämtade vi ut skoldatorerna, sen tryckte jag och Julia i oss pizza. Somnade otroligt tidigt igår och vaknade otroligt tidigt, vad hände? Idag har jag gjort lite nytta så som att städa på mitt rum, tvätta och plugga. Kvällen får jag se vart den blir av, tror jag skall hänga med Julia och Victoria. Det var läge sedan. Så det blir nog så. Nu skall jag skriva klart en engelskatext och äta kiwi. Mumsiru.

What have I done

Skall väl komma in och försöka skriva någonting glatt här, för en gångs skull har jag lite glada saker att berätta, även om allt inte är så glatt... Årets första löpträning ägde rum ikväll, åtta kilometer, bra jobb tjejer. Imorgon får vi vår dator från skolan och det väntas även hockey och förmodligen lagfest. Nästa helg är det team sportia cup och helgen därefter tillbringar jag en helg i Stockholm tillsammans med Karin för att hälsa på en kär vän och shoppa. Woho.

...


...

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse
When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want, but not what you need
When you feel so tired, but you can't sleep
Stuck in reverse

Back



Allt

Fotboll

Always on my mind

Det blir ett väldigt kort inlägg för jag har jättebråttom med att läsa klart min svenskabok innan jag skall sova. Idag har jag varit duktig, har städat, tränat och pluggat. Ikväll blev det även en sväng till innebandycenter för att se innebandy tillsammans med Rickad och Emily. Oskar tittade också förbi en stund. Nej nu väntar boken på mig. Åh.

Wooooohoooppiiihooop

Mysdag med Hedvig och myskväll med Karin, har fått massor av plugg gjort och det kunde inte bli bättre. Jag kom hem för en stund sedan och skall snart lägga mig och läsa den otroligt tråkiga svenskaboken. Imorgon skall jag städa, plugga och träna. Bara bra saker. Duktig ja.

Saknar förresten min hjärncell Bryan som ligger i skåpet i skolan...

Lördag dååååraaa

Blev ett konstigt och oklart slut på kvällen igår som gjorde att jag gick och la mig direkt. Idag ahr jag varit duktig och städat hela badrummet och mitt rum. Just nu sitter jag och väntar på Hedvig som kommer hit snart. Senare ikväll skall jag vara med Karin. Bra lördag, med andra dåliga tankar.

Bara

Jag har ingenting att skriva mer än att jag spenderat en del av min lediga dag på stan tillsammans med mamma och sen har jag pluggat lite. Wey. Ikväll hänger jag hemma med mig själv, himla kul. Woh.

Too hard to say goodbye

Kämpade mig igenom en relativt lång skoldag idag som började med prov i idrott, som gick lättare än förväntat, det var en lättnad som gjorde hela dagen lättare. Efter skolan pluggade jag matte och sov en stund innan det var dags för att uträtta lite ärenden tillsammans med mamma och pappa, bland annat gå på möte om datorerna vi skall få nästa vecka från skolan. Wiho. Resten av min kväll har gått åt till plugg, vill vara fri från det i helgen. Imorgon är vi lediga och det skall verkligen bli så himla skönt. Nu skall jag glädjehoppa lite. Tjing.

Jag ska dansa fastän hjärtat brister

Byggde på min träningsvärk på gymmet igår. Känner mig lite småklen som får träningsvärk efter allt jag gör. Igår efter gymmet var jag helt död och det blev inte mycket gjort från min sida. Byggde dock på min förvirring lite. Woho. Idag slöt vi kvart i elva och det var riktigt skönt. Men det skönaste är att vi gör det varje onsdag. Så jag satt kvar i skolan med några fina och pluggade inför idrottsprovet som vi har imorgon. Just nu ligger jag här helt död efter kvällens träning och skall snart ta tag i idrotten och plugga det sista inför det. Imorgon är det sista skoldagen denna vecka. Känns otroligt bra.

-


Tisdag

Äntligen är Karin hemma och idag fick jag träffa henne efter ett långt samtal i natt. Fick en hjärncell i form av ett gosedjur av henne, liksom snällt av henne att jag fick hennes enda. Dagen rullade väl på, vill tacka Emily för dissen i caffis och säga att jag har haft musik för första gången, det var wopidopi faktiskt. Nu skall jag vila en stund, efter det väntar gymmet följt utav lite plugg.

Hiho

Årets första skoldag är över. Vilken fröjd. Årets första träningsvärk är här. Som man brukar säga. Nu kör vi!

Creperiet

Träningen var otroligt jobbig men rolig, känns skönt att vara tillbaka igen. Efteråt var jag helt död och hade lite svårt att ta mig framåt. Åkte hem, duschade och fixade i ordning mig. Cyklade sedan bort och mötte upp Fanny och Emelina på Creperiet. Vill ni vara med om någonting läskigt så kan ni ju pröva på att cykla vill jag bara säga. Det blev en mysig kväll med dem och jag kom hem för inte alls så länge sedan, har precis fixat i ordning allt inför imorgon. Det känns sååååå bra att komma tillbaka, verkligen...

Söndag

Nu väntas årets första träning och första träningen på form visborg. Kan bli intressant. Senare ikväll blir det creperiet tillsammans med några fina. Idag igen liksom. Woho.

Console me in my darkest hour

I ain' in no hurry, you go on
And tell your friends I'm losing touch
Fill your crowd with rumours
Impending doom, it must be true
I ain' in no hurry, you go on
And tell your friends I'm losing touch
Fill your crowd with rumours
Impending doom, it must be true

Loneliness is better when you´re not alone

Ikväll har jag städat mitt rum. Resten har varit blä och nu vill jag sova, men kan inte.

Easy me down

Igår ja, visst var Julia inblandad i min kväll igår men ytterst lite då det bara blev en sväng till maxi och hem igen. Jag vek ner mig än en gång för att göra något och jag har faktiskt börjat fundera runt frågan, vad har hänt? Hur som helst så stannade jag hemma och tog det lugnt, umgicks lite med Nova som bodde över här i natt. Gjorde än en gång ett försök till att sova i tid för att vända på dygnet men misslyckades och somnade runt fyra, efter att ha vridit och vänt på mig i två timmar. Skickade sms till Felicia och bad henne ringa och väcka mig så fort hon vaknade och så blev det. Så vid halv elva var jag uppe, så ikväll skall jag nog faktiskt lyckas somna i tid. Spelade spel på datorn en stund med Nova innan pappa körde mig till stan där jag mötte upp Zandra och Felicia. Vi inhandlade lite nödvändiga saker och träffar på Hedvig som ville följa med oss till Creperiet, så vi tog en fika där innan pappa kom och hämtade oss. Det blev även en sväng till kvarnen denna regniga dag, för det har faktiskt varit plusgrader idag och regn... Köpte ett par joggingbyxor, så nu är jag fit for fight till försäsongen. Imorgon går vi på årets första träning. Woho, sääger jag bara.
Ny vakna och härliga

Lost

Min vändning av dygnet gick inte speciellt bra och jag somnade runt halv fem och sov långt in på eftermiddagen. Dem få timmarna jag varit vaken idag har jag inte lyckats åstadkomma så mycket mer än en dusch. Nova är här nu och vi väntar på våfflor. Kvällen får jag se vart den leder någonstans, det ser ut som Julia skall vara inblandad i den i alla fall. Blir nog bra.

Här kommer jag med hjärtat i handen

Gör kvällens sista sväng här, det blev senare än jag trodde men jag är ett telefonsamtal och en nyhet rikare. Imorgon kommer Nova hit och jag skall försöka ta tag i plugget. Har inga större planer än så trots att det är fredag och allt. Håller just nu på att lyssna igenom peace  & love´s lista på spotify, skall väl lyssna klart på den innan jag somnar och kanske läsa lite i vår otroligt tråkiga svenskabok, vad gör man inte för skolan... liksom?

Two



Mellan oss och världen

Det blev en dag hemma, har haft sällskap med datorn i stort sätt hela dagen. Fick för mig att jag skulle gå till affären för ett tag sen för att köpa massor av goda saker. Så jag tog med mig Rickard och gick till affären. Han följde med mig hem en stund, men var tvungen att gå lika fort igen. Så nu är jag ensam, igen. Skall som sagt försöka sova i tid, så att jag kan vända tillbaka på dygnet och få det plugg som vi faktiskt har över detta lov gjort. Det händer förmodligen inget roligare ikväll än att nanna kudde, så det är nog lika bra.

...


This could be the end...

Hm... Vad vill jag säga. Ja, jag hänger inte riktigt med här, som jag har sagt så många gånger förr. Även om datorn är min bästa vän för tillfället så har jag aldrig riktigt orken att gå in och skriva något... Eller, det handlar nog mer om att jag inte vet vad jag skall skriva. Det har inte hänt några roliga och bra saker, jag är mest förvirrad... Då menar jag, mer än vanligt... Igår cyklade jag i alla fall hem till Zandra och åt nybakade bullar med henne och Felicia, vi gick hem till Felicia och lagade middag, sen mådde jag jättedåligt så på kvällen hängde jag med en vän och vi var sjuka tillsammans... Idag mår jag inte heller så bra. Så det blir nog en lugn dag hemma, det är ett himla väder också. Skall försöka vända tillbaka på dygnet, då jag just vaknade, halv två...

Science and faith

Igår blev det en mysig filmkväll på högklint med några fina. Det blev sent, vilket resulterade i en lång sovmorgon och att jag inte gjorde någonting fram tills kvällen då jag bestämde mig för att baka bullar. Min dag har alltså varit otroligt händelserik, eller? Jag är lite trött på att inte göra någonting. Men imorgon kommer i alla fall några fina flickor från min gamla klass hit och fikar. Nu skall jag sova. Natti.

you

Glad att denna otroligt sega dag är över och att jag snart skall få sova. Vaknade hos Julia imorse, vi pratade en stund om allt, så som bara vi kan göra. Sedan tog vi vårat pick och pack beställde pizza och gick hem till mig. Här har vi segat hela dagen. När Julia gick hem så såg jag film med min familj. Sedan hamnade jag här. Kul va? Joraaaa.

mmmmmm

Oj. Vad dåligt nyårsafton var. Gott nytt år.