ONE YEAR


:´(

Dem senaste dagarna har bloggandet inte riktigt varit min starka sida, har varit hemma allt för lite för att hinna blogga. Men nu tar jag mig tiden. Borde väl egentligen sova, men är inte alls trött, sov hela kvällen, vilket var dumt, men det var faktiskt inte tanken från början.
Dem senaste dagarna har jag hängt med Julia dag ut och dag in, vi har solat, varit på stan och hängt lite med hennes familj och Maria. Idag blev det fotboll och spel om tredjepris, gick väl inte bra egentligen, men vi vann tillslut efter straffar och kunde åtmindstonde känna oss lite stolta. Nu skall jag väl hänga lite på facebook eller något tills jag blir trött.

FOTBOLL

Nu väntas det fotboll och jag är taggad trots att jag är trött. Hade sjukt svårt att somna igår av någon konstig anledning, tycker jag borde somnat direkt för dem senaste dagarna har sömnen inte varit det jag lagt högst upp på min lista. Men nu skall jag försöka få i mig frukost och hoppas på att pappa går upp snart så att jag får sällskap.

zigurt


Högklint

Idag gick jag för en gångs skull upp tidigt trots att jag kom hem och somnade sent inatt. Det resulterar min trötthet just nu och jag har hamnat på högklint hemma hos Mattias där dem lanar, Julia är här också så att jah har sällskap bland alla datorer. Just nu bloggar jag på Juias dator och har även för mig en massa annat.
Tog en sväng förut på mellandagsrean men det vat inget att ha, så jag åkte hem och sov en stund innan familjen åkte hem till mormor för att äta ännu mer julmat, som att vi inte ätit nog. Men det var gott och det var trevligt att träffa släkten. Nu skall jag fortsätta att spela på facebook och lyssna på när dem vrålar för att dem förlorar, pusspåre!


ÅRET 2009


Nu blir det än en gång dags att summera ett gånget år, denna gång 2009. I helhet har detta år varit ett år då mycket har förändrats, både positivt och negativt förstås, men jag tycker att året varit ganska bra, men det har gått fort. Otroligt fort. Nu står vi här med ännu en nyårsafton framför oss och skall välkomna ett nytt år när det känns som om det här började för en stund sen. Men saker har det hänt, den saken är klar.

JANUARI
Vi startade upp året med en grym nyårsafton, det var faktiskt helgrymt. Då jag, Julia och Victoria först var hemma hos Victoria där vi åt och började tagga för kvällen, vi fick sällskap när vi taggade av Kristian, Per och Adam, där drog det igång på riktigt. Sen tog vi oss bort till Elina, där festen drog igång på riktigt och där var det faktiskt riktigt kul. Det enda som egentligen var tråkigt den kvällen var att Victoria försvann och vi alla tre missade tolvslaget.

Får ett spntant sms av Victoria någon dag efter nyårsafton då hon tycker att vi skall på PLG, självklart skulle vi det, så där satt vi, i fyra dagar, men kul var det. Hade LANord i huvudet i två veckor efter det.

Strax efter nyårsafton drog skolan igång igen, en vårtermin i åttan väntade då. Allt som hade med julen att göra försvann och det var tillbaka till det vanliga. Vi fick en ny tjej i klassen, Malin, som nu flyttat igen.
Hela månade gick som vanligt och sista helgen i januari var det coop forum cup, där vi hängde hela nätterna, spelade själv också, vi fieste.
Fick också en kusin som jag senare blev gudmor åt, ELLA!

Småsaker från januari:
Jag och Victoria blev friskis och svettis nördar
Jag vände på dygnet lite för många gånger
Jag sa något sjukt konstigt som: jag sjä.. eh.. jag kan själv fixa eh.. iho,för i helvete, jag kan själv fixa ihop mig med .... .....!
Halkade mest omkring på isen som låg kvar, halkade minst 20 gånger
Nötade rockband dag ut och dag in
Min facebook bara försvann

Låtar jag lyssnade på i januari:




FEBRUARI
Det blev stört kallt ute, men jackorna svek oss aldrig Vic. Vicky p fyllde år i början av februari, jag och Julia hade planerat att ha en överraskningsfest för henne, men den blev aldrig av, iställer blev det en mysig middag hemma hos henne med en massa.
Vi hade fotbollsturnering i skolan som gick sämre än vi förväntat oss, för vi åkte ut i semifinalen. Fotbollsklassen åkte ut i semifinalen... något hände.

Jag hade praktik på ett dagis i väskinde, min första bussresa dit gick inte så bra, men resten av dagarna flöt på och jag började faktiskt trivas riktigt bra där ute.
Mer fotboll blev det när krullis cup kom, men det gick faktiskt inte så mycket bättre där, om jag skall vara helt ärlig.

Jag och Julia fick någon störd idé, vi skulle åka och bada på hemsebadet, så vi tog bussen dit, som tog en timme och samma väg hem igen för att bada. När vi har ett bad 15 minuter ifrån oss.
Vicky p var i thai och vi saknade henne mucho!!!

Småsaker från februari:
Det gick tre dagar utan att jag sov mer än en timme
Släppte friskis lite
Full tapetsering pågick här hemma
Mamma var på Irland
Jag längtade stört mycket efter sommaren
Jag var en grym skidåkare, eller


Låtar jag lyssnade på i februari:





sen hittade jag och Julia sjukaste låten


MARS
Bosse som är min mormors man fyllde 60 och det skulle såklart firas med en dunderfest i stenkumla bygdegård, bästa sällskapet hade jag, grymt var det!
Mer fiest skulle det bli och jag tror faktiskt att årets fest var i mars, när pappa kör ut oss till martebo för att ceda fyller 18 år också en helt stört kul kväll.
Felicia fyllde år, så det blev middag hemma hos henne sen vidare bort till Niclas och hans fiestplace, där det blev en hel del andra kvällar i mars. Vi fieste också i åminne.

Hemma hos Markus blev det lite fieste också, gud vad det var mycket av det, märkte jag nu.


Småsaker i mars:
Jag blev helt galen i melissa horns låtar
Hittade 80-tals människan i mig
Helena gjorde bort sig otroligt en gång, skrattade nog i flera dagar
Jag var en nattuggla
Kisselimissungar

Låtar jag lyssnade på i mars:





APRIL
Det var påsk och precis innan vi gick på lov hade vi en skön vikarie, som skulle ha någon form av frågesport, han ställer först påskfrågor och sen helt plötsligt kommer en random fråga:
Vikarien: aa, vad heter min mormor?
Jag: Solveig
Vikarien: Hur fan visste du det?
Jag: hmmm, chansa

Vi krattade sjukt mycket löv med fotbollslaget sen åkte vi ut till tingstäde fästning, där dem nästan lyckades skrämma livet ur oss.
Jag och Julia fick för oss att det var varmt ute, så på med sommarkläder sen ut och ta kort.

Klädde ut oss tll världens snyggaste påskkärringar och hängde runt en hel dag på boda borg, jag, Julia, Elin och Victoria.

Vi hade en sjukt kul kväll hemma hos Adam Munkhammar jag och Julia, där jag fick två fina gästinlägg.
HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D=D=D=D=D=D=D=D=D=D

Idag har jag sovit och ätit påskägg

pusssi ringmuskeln
/ Viktor Malmqvist

Hejsan världens bästa Julia här!!!
Vi sitter hemma hos munken just nu=). Spelar ölspelt, fast jag och Amanda dricker vatten;) sen så kör vi lite 'jag har aldrig'. AddeOggeh Viktor och Felix är här. Kul kul. Tidigare idag var jag Hanna och Amanda ute och gick, åt glass vid singan. Ikväll var vi vid Victoria. Det blev lite bråk sen så gick jag och Amanda och mötte Ante. Nu ska vi buuuuusa lite :D tjo.

Jag ÄLSKAR Amanda Bjorklund.
Julia Nilsson <3 Amanda Bjorklund


Det blev en grym klassfest sen, jag menar verkligen grym. Kan vi bara tacka Emil Steen för!

Det blev två sköna kvällar hemma hos Philip Larsson med mycket trevligt sällskap!


Småsaker i april:
Trubaduren var allt
Vi hängde lite hos Kevin
Ben and Jerrys blev min och Julias passion
Det börjades igen, vissa vet
Glassbaren öppnade äntligen
Ella döptes
Amanda <3 odd molly
Började åka inlines jämt

Låtar jag lyssnade på i april:




MAJ
Maj började med valborg, som var helt okej. Jag och Julia var först hemma hos henne, där vi åt mat och taggade upp oss inför kvällen. Vi gick sen för att träffa upp några innan vi begav oss ner mot stan. Vi träffade Emil och Rickard i min klass och lagom när vi kom tillbaka till öster igen så skulle alla gå, så vi gick hem till Adam och Kalle med en massa andra.

Det började bli varmt och man började hänga nera i almedalen på dagarna, en dag blev det till och med volleyboll. Jag tränade fotboll som en toker i värmen. Spelade distriksslagsmatch som gick bra och ledde till att jag åkte på ett läger i östergötland och det var grymt kul.
Jag och Julia gjorde många trippar ner till glassbaren, ut på piren skulle vi också.


Små saker i maj:
Grymt med fotboll
Facebooks poker blev min och Julias stora hobby
Gjorde ett grymt jobbigt skolarbete
Min kära vän Emil Steen gjorde mina dagar bättre
BARCELONA CL
Mamma blev 40

Låtar jag lyssnade på i maj:





JUNI
Det blev lite distriktsträningar innan elitflicklägret, som jag helt störigt roligt. Bland det bästa jag varit med om i mitt liv. Det var bara sova, äta och fotboll. Det kunde inte bli bättre.

Det var en helt okej skolavslutning, i och med att jag har förra årets skolavslutning att jämföra med så var den här bara helt okej.
Jag, Julia, Malmis och Oskar skulle åka till sandgropen för att bada en kväll, då vi får soppa torsk mitt på tofta väg. Så vi får sitta och vänta på att Malmis mamma kommer och lämnar bensin till oss, snällis.
Jag hängde omkring med Rickard och Emil en hel kväll i stan innan vi cyklade hem till Emil och spelade monopol, jag älskar att umgås med dem två.

Jag firade midsommar med Julia i burs i år igen, så himla mysigt!

Vi åkte ut till tofta både kvällar och dagar.

Små saker i Juni:
Vi uppfann "krama gustav dagen"
Gick sista dagen i åttan
Soppistorsk

Låtar jag lyssnade på i juni:




JULI
I juli blev tofta beach club en hit för oss, där satt vi många kvällar med trevligt sällskap. Sov sen hos Christoffer allihopa, mysis. Nästan det bästa på hela sommaren.

Jag, Helena och Rickard åkte ut till Viktor i vibble för att planera ett poolparty, men det blev också bad och kubb på det.


Vi var mycket ute oh träffade på folk, så som det skall vara på gotland på sommaren, Jimmys bod blev också en plats för oss tjejer.

Middag på joda med tjejerna en julikväll.

Linsislusen i juli dag


Lite små saker i juli:
Jag blev världens största nattuggla
Jag var happy happy happy
Köpte en mobil som jag inte alls trivs med
Fick träffa bästa Emil

Låtar jag lyssnade på i juli:







AUGUSTI
Det blev ett lyckat poolparty och en lyckad tältning hos Viktor.
Familjen åkte ut till Sune och Katrin, till deras sommarfest, otroligt mysigt och trevligt.

Innan sommarlovet tog slut så fastade vi för att göra läkiga saker och barnhemmet i kyllaj blev en plats som vi beökte många kvällar, jag saknar det, för det var gryyymers kul.
Sen började skolan igen och det enda jag gjorde då var att plugga och spela fotboll. Hela tiden.

Små saker i augusti:
Fotbollslaget gick och åt middag tillsammans
Jag längtade till skolan dem sista dagarna
Jag såg hela sagan om ringer för förta gången

Låtar jag lyssnade på i augusti:








SEPTEMBER
Årliga cykelutflykten hölls på södervärn, i och med att vår klass vann förra året så fick vi sitta på stationerna detta år, vi åt och hade det mysis och tog emot klasser som skullde utföra vår svåra tävling.

Bodde en helg ute hos mormor på landet tillsammans med Nova. Super skönt.

Skaffade upp mig på partyhanden i en fotbollsmatch.

Jag och Helena gjorde en favorit i repris och hade jour på bibloteket, woho!

Små saker i september:
Jagoch Fanny spelade rugby mitt på stan med två killar som vi lite spontant träffade samma kväll.
Lyssnade på Emerick Roth
Köpte mina favvosskor
FOTBOLL

Låtar jag lyssnade på i september:







OKTOBER
Halmstadsgänget träffades på säve för att tävla lite mot varandra och för att spela fotboll. Sen blev det bowling och pizzabuffé.
Jag hade praktik på Kappahl som var jätteroligt, till och med så att jag funderar på att söka sommarjobb där, för dem var sååååå trevliga.
Jag, Julia, Sigge och Lina var med på två militärövningar.


Små saker i oktober:
Sverige åkte ur vm-kvalet
Studie och yrkesmässan hjälpte mig inte ett dugg med gymnasieval
Såg alla kommisarien och havet

Låtar jag lyssnade på i oktober:




NOVEMBER
I början av november fyllde jag år och så var det middag för mig med tjejerna.

Tjejerna i klassen var ute och åt på isola bella och trots att vi träffas varje dag så hade vi mycket att prata om.

Fotbollslaget var i växjö och spelade cup, tråkigt nog så insjuknade jag i feber andra dagen och fick nöja mig med att titta på, men det gick bra för oss.

Ännu en gymnasiekväll som heller inte hjälpte mig med valen

Små saker i november:
Var sjuk i två veckor
Maskinens album släptes
Såg neeeeew moon och blev ännu mer kär i Edward
Bem lá untz untz

Låtar jag lyssnade på i november:





DECEMBER
Jag och Julia kickade igång december genom att bygga ett pepparkakshus som faktiskt ännu ser någolunda bra ut.

Det spelades en hel del fútsal, där det gick helt okej, men neeeeje inte hela vägen.
Sen åkte jag, Julia och Emma till estocolmoooo, där vi gick på stan och handlade en massa och fiesteeede. Emma åkte hem och då gick jag och Julia på Lars winnerbäck, gick lite mer på stan och tog en hel myyys dag!

Sen gick månaden och vi slutade skoleeen.

Små saker i december:
Soaren var grym
Myskvällar i decembermörkret på högklint
Vi såg hela mysteriet på greveholm


Låtar jag lyssnade på i december:









VAD HÄNDER 2010:
Jag börjar gymnasiet
Jag köper en IPHONE
Tydligen så skall jag utomlands
Språkresa

Ingen festis här inte

Tyvärr så blev inte julen helt perfekt även fast jag trodde det ett tag, tråkigheter har också intäffat, RIP...
Annars har allting varit helt okej, idag har vi varit hos min morfar och ätit mat, fått fler julklappar och så. Ikväll har jag, Fanny, Eric och Matte åkt bil lite överallt, vi åkte sen hem till Eric och tog det lite lugnt, innan han körde hem mig och Fanny. Skönis!

JULAFTON

Nu var julafton över och mellandagarna återstår innan det blir all in. Eller det blir det väl i klinte cup också. Det har varit en jättemysig dag och med mycket fina julklappar. Finns ännu lite släkt kvar att fira med, men det blir på annandagen. Imorgon kommer Julia hit och vi skall lira mario kart tills vi storknar. Nu skall jag sova, eller kommer jag kunna det, det återstår att se, tjingan på er!

GOD JUL

GOD JUL PÅ ER!

mmmmm

Det blev inte så mycket klokt gjort idag mer än att städa lite nu innan julgranen skall fram och allt. Agnes von c, har anlänt till oss idag, kul att träffa den lilla solstrålen igen, var ett tag sen. Imorgon blir det lite julbak, sen skall vi till Tomas!

O M


DOWN

Kom precis hem ifrån vårt mysteriet på greveholms maraton, vi blev ganska många tillslut, det var jättemysigt. Fannys snälla mamma kom och hämtade oss för ett tag sen, funderade ett tag på att sova kvar, men fördelarna med att sova hemma övervägde. Morgondagen är fortfarande oklar, men det löser sig tillslut, imorgon kommer Tomas till gotland!

So baby don’t worry, you are my only
You won’t be lonely, even if the sky is falling down
You’ll be my only, no need to worry

Skidaaaas

Igår gick jag hem till Julia för att hjälpa henne att baka muffins, men skall jag vara helt ärlig så kollade jag mest på. Jag gick sen hem till mitt igen för att duscha och göra mig i ordning, sen cyklade jag bort till Fanny där också Emma var, vi började laga mat innan Felicia också kom, sen hade vi en mysig middag tillsammans. Olga kom också dit senare, då spelade vi monopol och kollade på paradise hotel xl. Sen kom Niclas och Oliver också förbi, Felicia och Olga gick hem, då kollade vi på film, Kyrkogårdsön hette den tror jag och inga kommentarer.
Kom hem sent i natt och det resulterade att jag kom upp sent idag också, runt ett, då åkte jag, Felicia och Emma ut till Vok stugan och åkte skidor, började med att åka 2.5 km, helt slut. Sen skulle vi åka 3 km till men när vi åkt en bit så visar det sig att jag tappat min mobil, så vi får åka tillbaka. Tur som det var hittade jag den och den lever, woho!
Ikväll skall vi ut till högklint några stycken och ha mysteriet på greveholms maraton, med massor och gotti, skall bli mysigt.

Kärlek


Go the distance

Jag och Hanna tog en prommenad till affären tidigare ikväll för att köpa lite gotti, vi gick sen hem till Emma där också Felicia var, senare kom också Olga, Julia, Niclas och Oliver. Vi pratade och såg lite på tv innan Oliver körde hem några av oss, så nu kom jag hem för en stund sen och skall snart gå och lägga mig. Trött.

Word

HA!

Slut

Då var det äntligen lov. Började åtta imorse med att sitta i kyrkan, sen fick vi våra betyg och myste lite, kommer faktiskt sakna dem, tur att det bara är en så kort tid. Nu skall jag lyssna på lite musik innan jag somnar gott.

Anton Engdahl

Igår åkte jag, Emma och Zigge ut till Matte på högklint där också Hannes var, vi såg på film, the mist tror jag att den hette, helt okej. Idag började jag vid nio, då kollade vi på soarén sen badade vi, sen var det slut, nödvändig dag, eller. Sov några timmar sen tränade jag, nu skall jag städa på mitt rum eller något annat kul. Säger bara en sak, LOV IMORGON!!!

Min Anton Engdahl är duktigast i världen

lycka

Jag dör så lycklig är jag

STOCKHOLM

Hemma igen och gud så härligt det var att komma iväg, om jag skall sitta här och berätta allt vi gjort så kommer det här inlägget bli långt, för långt. Så därför gör jag inte det, men jag kan säga att det blev fyra toppen dagar!

Estooooocolmo

Nu skall jag hem till min mentor med klassen och ha det lite mys med mat och så. Sen går jag hem och sover hos Julia och imorgon taggar jag, Julia och Emma stooooockholm, så skönt :)

Maskiniieee

Idag sätter våra kära lärare våra betyg, så nu är det värsta över kan man säga, har en lite större och jobbig grej klar och det är en redovisning som jag skall göra imorgon på spanska.
Annars så är det lugnt, jag, Emma och Julia åker till stockholm på lördag, skall bli sååå skönt. Så jag kommer inte hem för ens natten till onsdag. Så det blir att vara borta här ifrån ett tag. Vi skall faktiskt göra lite allt möjligt, så det skall bli kuliiii.

Fangs are fantastic


Säg ingenting till mig

Gårdagens fotbollsspelande gick helt okej, vi vann båda våra matcher, men ändå så räckte vi inte hela vägen till final i år, synd! Kom hem, åt mat och duschade sen hade familjen lite adventsfika, senare på kvällen åkte jag, Julia och Zigge ut till högklint där redan Matte och Hannes var, vi såg film och jag kom hem runt halv tolv, det innebär alltså att jag varit trött i skolan idag, men det har gått relativt fort, fick vg på matteprovet, nu kör vi det lilla som är kvar, imorgon har jag kemi proooov, så det skall jag plugga till nu. Senare ikväll skall familjen, mormor och morfar på julbord, myyyysens!

BÄSTA

FOTBOLLFOTBOLLFOTBOLL, nu tjejer!

3-1, såklart barca!

FC BBBBBBBBBBBBBBB

Igårkväll var jag hemma hos Hanna och hade en liten myskväll med henne, vi såg idol och pratade om allt mellan himel och jord. Gick upp sent idag så jag sov ut klokt för en gångs skull. Gick upp och åt frukost, pluggade lite samtidigt till kemiprovet som är på tisdag. Annars idag har jag inte gjort speciellt mycket, Julia kom hit förut och hämtade sin cykel, så jag fick en liten pratstund med henne. Nu ser jag Barcelona mot Deportivo la coruna, forza barca!

Bate forte o tambor
Eu quero é...

SJU

Efter att ha kollat igenom mitt album på facebook "Back in the days" så kan jag konstatera att jag saknar sjuan...

I know

Tror det leder till mysiskväll ikväll, myseeeeeeeeeee!

och vettevette ni? Westlifes nya skiva kom till oss
idag och ikväll är dem med i idol, super!

gillare

Har precis duschat efter en jobbig men rolig träning. Träffade på Viktor när jag cyklade hem, så då fick jag lite sällskap. Nu skall jag plugga lite för att sedan somna gott. Imorgon blir det skola, sen tror jag att vi skall tagga till! Hoppas på en bra helg nurå!


Det är tomma ord som fastnar

Helgen blev lite så där halv bra, det kunde varit bättre, men det blir mer tagg till nästan helg! Julia kommer hit snart, vi skall göra det vi gillar mest, alltså plugga. Igår bakade vi pepparkakshus, det blev stört grymt. Min älskling fyller år idag!