dagens w


att stanna känns så rätt

Idag efter skolan skrev jag spanska provet som jag inte skrev i torsdags för att jag var hemma och var sjuk. Det gick bra, eller det kändes bra iallafall. Julia satt och väntade på mig tills jag var kvar, sen åkte vi hem till mig en stund så att jag kunde fixa i ordning mig, sen åkte vi hem till hennes pappa för att hämta pengar till en kjol som hon skulle ha, som jag nu läser i hennes blogg att hon ska lämna tillbaka.
Vi träffade sen mig familj och vi gick och bokade tid hos frissören, vi gick sen ner allihopa till glassbaren och åt glass, när man sitter där så känns det verkligen som om det är påväg att bli sommar.
Vi gick sen upp till stan igen och jag fick med mig ett par skor hem och lite underkläder. När jag kom hem så var det bara snabbt att byta om och ut tíll p18 och träna, rolig träning idag för att vi var så många.
Nu måste jag duscha och sova i tid, vi hörs!

uppleva lycka

skulle göra vad som helst
för att få tiden med dig igen
tusen minnen som vilar i tiden
minnen som jag vill ha nu


vi glider fram

Ikväll hjälpte jag pappa med maten, snäll som man kan vara. När jag ätit klart kom tjejerna och hämtade upp mig på inlines, vi åkte en sväng och tog en pause mitt i och spelade fotboll. Där dissade Nikki, Olga och Felicia oss andra, mig, Hanna, Lina och Julia. Men det var roligt ändå, vi åkte svängen tillbaka.
Jag och Julia åkte sen hem till Kalle och Munken, vi pratade en stund med dem innan vi tog oss hemåt. Nu ska jag sova så att jag orkar upp imorgon.

vi går mot en tid

Jag trodde du visste
och nu går jag under


dagens w gånger två





bara från croke park 08

prov?

mmmmm, vilken bra dag och hemskt vad bra det gick på provet jag helt glömt bort att vi skulle ha idag, nu vill jag bara sova...

...

So forget your past and we can dream tomorrow

MÅNDAG

Har precis gått upp, älskar måndagar på skolsidan då jag börjar tio och slutar kvart i två. Så om en stund ska jag äta frukost, klä på mig och fixa i ordning mig. Annars så vet jag inte vad jag ska göra idag, behöver plugga spanska i mängder. Men det verkar ju bli fint väder då vill man inte sitta inne och plugga, när man redan fårr gjort det i några timmar.

Igår vaknade jag hemma hos Julia, vi gick upp till signalen och köpte frukost, sen gick vi hem och åt upp allting. Hanna kom också, då satt vi där och pratade om allt möjligt, klockan hann bli sex innan jag drog mig hemåt.
När jag kom hem inledde jag en städning på mitt rum som aldrig blev färdig, istället gick jag en liten prommenad med Julia. Somnade i klok tid igår också, så idag är jag pigg, happy me!


trubaduren

Jag kom precis hem, har varit och letat converse, men hittade självklart inga i min storlek. Köpte istället en jacka, så jag har varit vaken sen tio, ganska bra för att vara jag en lördag förmiddag.

Igår var jag som sagt på stan med Julia, det blev ett par inhandlade skor, vi kollade också på modevisningen som Hanna, Lina och Felicia gick, duktiga var dem allt.
Jag och Julia åkte sedan hem till henne då hon skulle duscha och fixa i ordning sig lite, sen åkte vi hem till mig och åt pizza innan vi åkte hem till Philip. Sigge kom och hämtad oss, sen körde han hem oss till Philip.
Kvällen blev faktiskt en rad av lyckande må jag säga, glad är jag för det, kunde inte inleda helgen så mycket bättre.
När själva festen började lida mot sitt slut, så skjutsade Robin hem mig på sin cykel, snäll som han är, kände inte direkt för att gå hem.

Ikväll så får jag se hur det blir, om vi ska tillbaka till Philip eller om vi bara skall ta det lugnt. Snart ska jag iväg till stan igen, för min syster tvingat med mig då hon ska köpa någonting och jag måste fixa med lite kvitton där det blivit fel, men jag vill sova.


dagens w


love my way

Måste säga att Emil i min klass har varit jätte gullig idag och skrivit ett blogginlägg bara om mig i sin blogg. Mamma har också varit jätte gullig, hon kom hem ifrån stockholm igår och har köpt en hårspray som jag älskar, har aldrig testat den, men det räcker med att kolla på den, all kärlek till odd molly.

Det har varit en jätte bra skoldag idag, har varit otroligt pigg, har nog sovit lite för många timmar det senaste dygnet. Sen så försvann dem två sista lektionerna också, på grund av att våra lärare skulle på kurs, så det gjorde allting ännu roligare. Så jag kom precis hem, men egentligen har jag en timme och 25 minuter kvar i skolan.
Om en timme slutar Julia, då ska vi ta en sväng in på stan, ska boka tid hos frissören och lite, vi ska kolla på modevisning på cubus också, som Hanna, Felicia och Lina skall gå.


dagens w


sjuk mitt i allt

Igår satt jag och tränade in provet som skulle ske idag, vad hände idag? Jo, jag blev sjuk, jag är faktiskt sjuk och sitter hemma i mitt kök och har precis ätit frukost, typiskt.
Men så kan det gå, fram till nu har jag sovit och jag ska försöka få någonting gjort i dem skolböckerna jag tagit med mig hem denna vecka. Annars så får ju resten av dagen bli lugn, ska fösöka få hem en ben & jerry´s idag.

sommar, det var en tid för oss


tofta strand

Jag vet inte hur mycket jag suttit uppe med bloggen idag och verkligen velat skriva någonting, men inte vetat vad jag ska skriva, lite har jag tappat suget för bloggandet, men jag försöker. Nu har jag väl inte så mycket att komma med nu heller men.
Det har varit en sån där halv dan dag, allting har varit segt men ändå bra på något sätt, sirap i huvudet har jag gaft och otroligt svårt att tänka, tur att vi hela förmiddagen städade, vid tre gick jag hem, la mig i sängen och somnade.  När det blev lite liv i mig igen städade jag mitt rum och åt mat.
Nu ikväll kom Julia hem till mig efter hon varit vid sin pappa, sen kom sigge och hämtade oss, vi åkte ner på hamnen och sen ut till tofta strand och kollade lite, mysigt.  Jag kom precis hem och måste nu plugga lite spanska, tanken på att vi har prov imorgon kväver mig. Jag hatar prov och uppriktigt sagt, vem gör inte det? Men allra helst språk, och verkligen spanska. Men jag ska vara glad, för andra sitter ju och skriver nationella.

Love

tar en stund och funderar

Har precis duschat efter kvällens träning, gick inte så bra på träningen efter gårdagens incident, då jag ramlade när jag och Julia var ute och åkte inlines. För utom det så har dagen varit bra, skoldagen var kort och skön.

Som sagt igår åkte jag och Julia inlines, vi träffade Felix, Kalle och Adam, vi spelade fotboll sen gick vi hem till Kalle och Adam, tog det lugnt och gick till maxi, handlade lite smått och gott.
Jag och Julia gick hem runt tio snåret och det tog tid innan jag somna, låååång tid, så ikväll ska jag försöka sova i tid.

Behöver komma på bloggfötter igen, verkligen


<3

tack för den vinsten hammarby!

på hjul

Ikväll åkte jag, Julia och Mathilda inlines ut till ica maxi och köpte ben & jerry´s, gud så gott det är. Sen satt vi bara och pratade om allt möjligt hemma i mitt kök, ska försöka sova om en stund, som tur är har jag kort dag imorgon.

du är bäst


Ella annie agneta

"Amanda Björklund från och med denna stund hör du på ett speciellt sätt ihop med Ella Annie Agneta"

Dopet var fint och gick relativt lugnt till om man jämför när Nova döptes, då prästen pratade om ett senapsfrö. När allt i kyrkan var färdigt åkte vi hem till morfar och åt mat.
Nu kom jag hem för en stund sen och det blir lugnt ikväll, för jag är så sjukt trött, tur att man har sovmorgon till tio imorgon.


Nova


vår sista dans

Jag vet vad som måste göras
Ändå sitter jag kvar här
Och det skrämmer mig att jag kan nå dig var du än är
Och om jag behöver förklara
Den skugga som vilar i tiden
Förstör inga minnen, du vill inte se mig såhär
Men jag vet att jag döljer en sanning
Att väntan inte leder någonstans
Jag vet att jag måste ta steget ur vår sista dans


klassfesten

Äntligen har Emlil förstått att han skall lägga upp bilder ifrån klassfesten på facebook, så nu har jag fått tag på dem.













det är bra nu

När jag åkte  in på stan med mamma och pappa idag så trodde jag att vi bara skulle åka in och köpa min klänning, men nej, vi lyckades få med oss tio påsar och en lunch, jag har köpt både det ena och det andra.
Klänningen jag kollade på igår blev det inte heller, för jag hittade en annan som var finare. Jag ska nog sova en stund nu och sen duscha, får se vad kvällen har att erbjuda, kan hoppas att det blir någonting bättre än igår.
En annan sak är att jag är ovanligt glad, allt  känns liksom så bra, wiiii!

love

fredagskväll

Hittade en klänning till slut i all stress, ska köpa den imorgon får åka in på stan med mamma, men ingen tid hos frissan blir det innan dopet iallafall, men det får gå. När jag hade hittat min klänning, så åkte jag hem till Julia och åt mat tillsammans med henne och hennes mamma, vi kollade också på så ska det låta innan vi bestämde oss för att göra någonting. Adde bjöd med oss på fest, men det tog inte lång tid innan vi tröttna, så sigge kom och hämtade upp oss och sen blev det en sväng med honom, innan jag började ta mig hemåt.
Ska sova nu, imorgon har jag lite att göra så det är bäst att sova i tid.


hej i all stress

Jag är frustrerad, stressad och helt slut, jag sitter här och gör ingenting, Julia sover i soffan och jag borde egentligen vara på stan och leta efter en klänning och tid vid frissan.
Varför jag inte gör det är just för att Julia har somnat i soffan, hon skulle följa med mig, men det verkar ju lätt nu. Anledningen till att jag måste göra allt det här är för att jag ska på dop på söndag, Ella min kusin och gudmor ska jag bli, här står jag två dagar innan och har inte fixat med någonting.

Annars så är det väl inte så mycket annat som är planerat inför denna helg, som vanligt men det brukar lösa sig tillslut. Skönt att vara ledig nu, jag har liksom ännu inte sovit ikapp sen klassfesten, får se till att göra det nu.
Nej, nu måste jag väcka Julia, jag går under annars,utan klänning och allt...

jag vill ha dig nu som jag hade dig förut

Jag är lite seg, även med skrivandet. Men igår var det internmatch med distriktsverksamheten jag hatar dem matcherna, eller inte själva matchen, verkligen inte, men den nervösa känslan, att man blir så otroligt nervös.
Gråter i floder utan halmstad och nu ska jag gå och vara nervös en månad till.

Idag har det varit en sån där vanlig dag, där allting bara har varit som vanligt, började med gympa och slutade med att vi satt kvar en halvtimme eter slöjden, precis som vanligt. Julia följde med mig hem efter skolan och vi pluggade lite, eller hon gjorde, jag satt mest bara och kollade på.
Ikväll väntar träning,, fotbollen räddar mig i alla lägen, till och med detta, och sen jag ska försöka sova i god tid.


när jag har dig nära

Visst finns det dagar, som jag kan vara snäll och låtsas som förut
och visst finns det dagar, som det kan göra ont att se dig ramla här omkring
det fanns en kärlek men den har brunnit ut, du fick för stor del av mitt liv
jag kunde inte andas tillslut

Första dagen i skolan gick väl sådär och det kunde man väl förstå efter det tidigare inlägget idag, gud så trött man kan vara, men jag klarade mig igenom det och efter skolan mötte jag upp Julia, så gick vi hem till henne, jag somnade medans hon försökte sätta ihop en dans till hennnes gympa lektion som hon skall ha imorgon.
När jag vaknade gick vi hem till mig, jag städade rummet och åt mat, sen cyklade vi iväg och spelade fotboll med Adde, Viktor, Felix, David, Adam och Jonathan. Så nu kom jag hem för en stund sen och tänkte sova nu, innan jag dör av trötthet.

love

segt för min del

Nu var man här igen och gud så trött jag är, gick nog och la mig alldeles för sent igår med tanke på hur lite sömn jag fått dem senaste dagarna, tur att det iallafall inte är en jätte lång dag idag, 5 timmar kvar...
Sitter i biblioteket och skriver på mitt arbete om kommunikation och framåt går det inte direkt, känns som om jag har sirap i hela huvudet och alla bara går segt, nej nu går jag härifrån och gör någonting annat...

GLASS

vad händer nu
och varför vet jag ingenting?


Förut åkte jag, Julia och Mathilda ner till glassbaren och tog årets första glass där, gud så gott det var, lite kallt en sån här tidig vårkväll med det gick. Jag och Julia åkte sen hem till henne och åt mat, vi cyklade hem till Adam också för att hämta en väska som blev kvarglömd efter helgen.
Jag är fortfarande lika trött och skall satsa på att sova nu så att jag orkar upp imorgon, tur att det här blir en kort vecka. Nu ska jag göra mig i ordning för sängen, puuuuusss!

lovet slut och det toppades på slutet

Jag kan liksom inte riktigt förklara hur bra klassfesten blev, trots lite misslyckande på några delar. Det blev en kväll av allt det goda. Började med att jag, Helena och pappa åkte ut och kollade på lokalen där vi skulle hålla till, vi mötte upp Emil och Joel. Åkte sedan till ica maxi för att handla allt vi skulle ha under kvällen, vi handlade på tok för mycket av allt.
Vi åkte ut till lokalen igen, började fixa i ordning oss och började med maten, Emils pappa kom också och fixade ljudet för oss, tv skärmar och ljus. Runt sex någon gång började det droppa in folk och vi åt våran tacos som jag, Emil och Helena gjort. Resten av kvällen spelades det rockband, lips och fifa, det spelades också twister och spelades grymt med musik. Vi badade också bastu, där inne spelades det också sanning eller konsekvens, där fick vi oss också många skratt, bland annat åt Emils kjol och sin 27 sekunders långa tryckare med Helena.

Julia kom precis hit, vi ligger i min säng med varsin dator ungefär så som det brukar se ut. Senare ska vi ut och gå en sväng och förhoppningsvis gå förbi något ställe där man kan köpa glass, för jag är så grymt sugen!
Nu är lovet slut också, jag är också helt slut efter denna natt med klassen, jag lägger upp bilder när jag fått tag på dem.


Julia Nilsson

Hejsan världens bästa Julia här!!!
Vi sitter hemma hos munken just nu=). Spelar ölspelt, fast jag och Amanda dricker vatten;) sen så kör vi lite 'jag har aldrig'. AddeOggeh Viktor och Felix är här. Kul kul. Tidigare idag var jag Hanna och Amanda ute och gick, åt glass vid singan. Ikväll var vi vid Victoria. Det blev lite bråk sen så gick jag och Amanda och mötte Ante. Nu ska vi buuuuusa lite :D tjo.

Jag ÄLSKAR Amanda Bjorklund.
Julia Nilsson <3 Amanda Bjorklund

Viktor Malmqvist

HEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D=D=D=D=D=D=D=D=D=D

Idag har jag sovit och ätit påskägg

pusssi ringmuskeln

Nu börjas det igen

vi gör någonting bra av det!


boda borg

Nu har Julia och Victoria lyckats övertala mig att klä ut mig till påskkärring och åka med dem till boda borg...

skin skin

Gick precis upp eller egentligen har jag inte ens gjort det, har sträckt mig efter datan som låg på golvet. Något som trycker ner mitt humör idag är vädret, är jag vaknade första gången hör jag hur det smattrat mot rutan, så idag skadet bli någon form av städdag för min del, vill inte gå ut i detta väder.
Igår var jag bara hemma och tog det lugnt kändes att det behövdes och inte heller då var det något vidare väder, vad hände med solen? Nu ska jag äta frukost, hörs!


winners day?

Tog en lång sovmorgon och kände för första gången att det inte gjorde någonting alls, satt mig och åt frukost lagom när pappa kom hem på lunchen. När mamma kom hem tog vi en sväng in på stan, jag följde trenden och köpte ett Thomas Sabo armband, vi åkte också ut till Europa möbler och kollade på en ny soffa men kunde inte  bestämma något för pappa måste vara med. En glädjande nyhet idag var att mamma är ledig tills på måndag, det var länge sen.
Helt slut i kroppen med trots det så ska jag faktiskt cykla ut till p18 och träna, på gräs för första gången i år, fy bubblan vad härligt. Men nu regnar det också, det som var så fint väder tidigare idag och det höll upp mitt glada humör.

Något annat, fick en kommentar i mitt tidigare inlägg att Emil klippt bort luggen!


Ben & jerrys time

Mitt på dagen idag tänkte Julia till för en gångs skulle och ställde mig frågan om vi inte kunde cykla och ta kort någonstans, varför inte, hade liksom ingenting bättre för oss, så vi cyklade till lite olika ställen och tog kort i det fina vår vädret, vädret piggar verkligen upp, man blir så glad. Efter det var jag, mamma och pappa på team sportia för att min lag hade inköpskväll, så jag beställde den ny overallen för att min gamla är på tok för liten, sen köpte även mamma och pappa lite smått och gott. Vi åkte sen till ica maxi för att handla lite och den goda tanken slog mig att vi skulle äta på max, så sen åkte vi till max och handlade mat som vi tog med oss hem, tycker det inte finns något bättre än att ta med sig max mat hem, så jobbigt att äta inne på max kan jag tycka i vissa lägen.

Kom hem för en stund sen, och tidigare ikväll gick jag, Julia, Victoria och Elin ner till almedalen, vi slog upp med filtar och grejer, vi satt oss och rökte vattenpipa. Träffade även på killarna från stockholm som vi festat tillsammans med tidigare det här lovet, så tillslut blev det så att vi slog oss ner hos dem istället, mycket mysigare vill jag säga.
Julia och Elin försvann efter ett tag också, dem drog sig hemåt vilket jag kände att jag också borde gjort vid den tiden, för det blev ju så otroligt kallt efter det, men med stenfrusna fingrar och tår lyckades jag trots allt ta mig hem tillslut, tur att mi cykel finns. Har myst ner mig i sängen nu med Ben & Jerrys och jag kan inte förklara min kärlek till det, så himlans gott. Ska sova om en stund, sjukt trött jag är, tjingeling!






bästa julia

Grilldoften från gårdagens grillning förföljer mig och har satt sig i håret och i alla mina kläder, så jag och Julia ska ut och vädra på hennes balkong och hoppas på att det hjälper. Som sagt, igår grillade vi i palissaderna, skull egentligen bara vara vi tjejer men vi fick ett sällskap av ungefär 40 stycken, var ju lite sådär lagom trevligt när man satt och åt mat.
Kallt blev det också så vi tog oss hemåt i relativt bra tid, somnade som stockar direkt när vi kom hem och sov ut imorse, otroligt skönt, har inte gjort det någon av lov dagarna.

Det har blivit lite segt med skrivandet också, man kan ju tycka att jag borde ha tid, när det är lov och allt, men trots det så sitter jag mindre vid datan nu. i förrgår då? Jo, vi åkte ut till tofta och stannade typ i en halvtimme innan vi bestämde oss för att åkte till stan, så Duckert kom och hämtade oss, körde oss hem till Vickan där vi åt lite innan vi gick hem till Kevin och hade en mysigt kväll, men film och mycket prat.

Planer för denna dag finns inte så många vad jag vet, tror det blir en hemmakväll för en gångs skull med Julia, men får se. Sen vill jag bara tillägga att alla planer för klassfest ligger klara och vi kommer att slå runt.

ye

Gårdagen var det första lediga dagen på lovet och jag gick upp vid halv nio för att åka till p18 och städa med fotbollslaeget, vår uppgift blev att kratta löv och stoppa ner dem i sopsäckar, kan ju bara tillägga att jag hata löv nu. Vi åt lite och så, sen åkte vi ut till tingstäde fästning, där vi blev indelade i olika lag och hade en skattjakt inne i fästningen utan lampor, kolsvart, men det var kul och mitt lag vann. När jag kom hem igen duschade jag, fixade i ordning mig och åt, sen kom Elin hem till mig och vi gick tillsammans till bussen, vi åkte ut till tofta på en fest och det var väl lite sådär lagon kul. Åkte till stan igen ganska tidigt, träffade några och umgicks med dem och tillslut skjusade sigge hem mig, snäll som han är, det fick bli ett snabbt inlägg, har lite bråttom ska iväg med familjen, jag skriver sen ikväll.

Love

lördagskväll

Kom precis hem ifrån en kväll där det känns som om jag varit över allt, men just nu känns det verkligen som om jag behöver sömn så jag berättar imorgon, puss på er!

fredagkväll

Kvällen har jag tillbringat hemma hos Hanna tillsammans med henne, vi har pratat, ätit glass och bara tagit det lugnt. Skönt såhär fösta kvällen på lovet, skönt att det var just tillsammans med Hanna också, bästa.
Imorgon ska jag upp rätt så tidigt trots att det är helg, ska städa hela p18 området med fotbollslaget sen ska vi ut till tingstäde fästning där det är något som fångarna på fortet, ska bli kul. Så jag ska väl sova nu, hörs.


dom tomma stegen

Har precis vaknat efter en väldigt efterlängtad tupplur, har känt mig otroligt sliten idag, så nu har jag sovit i mer än två timmar så jag lär väl vara pigg ikväll vad jag nu ska göra, har faktiskt inte en aning. Nu är det äntligen lov också, gud så skönt, sova ut och bara vara ledig, i tio dagar eller någonting sånt, så man får väl slänga in ett och annat. Sen måste jag vara synsk eller något, vi hade vikarie idag sista lektionen, så vi gjorde påskfrågor då frågade vikarien hela klassen:
Vilken dag äter jag godis hos min mormor? Skärtorsdagen, påskdagen eller annan dag påsk.
Någon: på påskdagen
Vikarien: aa, vad heter min mormor?
Jag: Solveig
Vikarien: Hur fan visste du det?
Jag: hmmm, chansa

Igår föresten, gud vilken jobbig träning det var, kettlebells tycker att man borde börja bli van nu, men det var jobbigare än första gången vi körde, ojojoj! Annars igår så var vi och badade med klassen, direkt när vi började på morgonen och det var skönt för man blev så pigg, fick lust att bada varje morgon innan skolan, men ingen bra idé vid närmare eftertanke.

...

vilket håll ska jag gå nu?


bad bad bad

Dåligt med uppdatering från min sida nu, jag är fullt medveten. Jag hatar att skriva "idag har jag varit i skolan" verkligen, jag hatar det. Inte många veckor kvar nu tills jag slipper skriva det fem dagar i veckan. Lov nästa vecka också, ska bli otroligt skönt, för det är sjukt hur skoltrött jag är nu. En annan sak som är skönt, är det underbara vädret som krypit sig fram idag, man blir ju bara så glad. Så idag har jag varit i skolan... hat till det, iallafalll något som var bra att mina fina tjejer bjöd mig på våfflor idag. Något annat som hände i skolan var att vi fick se på någon uppvisning i gympasalen, vilket då var välgt uppskattat ifrån min sida...
Ikväll ska jag till p18 och träna, inomhus och finns ingenting mer jag längtar till nu än att utomhussäsongen ska dra igång, men en vecka till sen är vi tillbaka på gräs, inatt sover jag nog hos Victoria också, för att vi har bad imorgon, då blir det nära och bra.

Måste skriva om igår också, då jag som vanligt var i skolan. När jag kom hem gjorde jag väl inte så mycket, åkte till affären med pappi och systrarna. Sen blev det bio med Victoria, en shopaholics bekännelser, inte den bästa filmen jag sett, men den var bra, nu ska jag äta någonting, i lagom tid till träningen och allt, vi hörs.

kärlek.