Wanting to be someone else is a waste of the person you are

La mig lite för sent igår och därför var jag lite för trött idag. Men jag lyckades. Som alltid. Ta mig upp ur sängen och iväg till skolan. Det har varit en bra dag.
Efter skolan mötte jag upp Emma och Ronja, vi cyklade bort till form fitness tillsammans. Sjukt jobbig träning, men också sjukt skönt efter. Vem tror att jag har träningsvärk imorgon? JAG. Det har jag alltid efter form fitness.
Ikväll har jag legat i soffan och gjort så lite som möjligt. Lite arg för att jag inte hade kanalen barcelona sändes på. Men en vän skickar ett litet sms när det händer något. Imorgon blir också en bra dag. Nu ska jag sova. Ni är så fina.


Han är Mr upptagen

Här är jag igen. Är lite småseg på det här just nu. Hur som helst så jag jag vid frisören igår och det blev faktiskt kanon bra. Nu har jag lite mörkare hår än förut, men precis som jag vill ha det.
Pappa hämtade upp mig efter och vi åkte till team sportia för att försöka få tag i ett par bra fotbollskor, utan framgång dock.

Hade sovmorgon imorse och nationella muntliga i matte. Det gick helt okej. Resten av dagen rullade på som vanligt. Julia kom hem till mig efter skolan och vi laddade hennes mobil innan vi cyklade ner till glassbaren för årets första glass. Nu är våren verkligen här. Det sista vårtecknet har kommit, glassbaren är öppen!!
Vi träffade På Markus och Jonte mitt i glassätandet också, så vi fick väldigt trevligt sällskap. Bilder kommer faktiskt, när segproppen Julia tar sig tid att ladda över dem till datorn. Det kan ta tid. PUSS.


Måndag morgon

På otroligt bra humör. Trött dock, hade lite svårt att somna in igår. Idag blir det frisören, skall bli super skönt. Hoppas också på en del andra hitar.

Håkan Hellström

Tack till Håkan Hellström som räddar en grå söndagskväll i slutet av Mars, fantastiskt underbara Håkan. Jag har söndagsångest, känns ovanlig. Eller? Det har i vilket fall som helst varit en otroligt bra helg. Mycket firande och otroligt bra sällskap. Men söndagsångesten hittar mig alltid ändå.
Har tagit en prommenad tillsammans med Julia idag för att hämta våra cyklar som blev kvarlämnade hos Erika igår eftersom Philip var snäll och körde hem oss efter nattens äventyr.
Har bakat och varit på möte med mina små och fina fotbollsvänner. Nu skall jag dra söndagsångesten lite mer över huvudet och se parlamentet. PUSS.

För bra

Lyckad kväll. Jag kan inte säga annat.

Firande av Emma

Jag sitter hemma hos Emma just nu, har ätit en god middag med ett underbart sällskap. Just nu sitter vi och umgås, alla skall snart ta sig vidare och jag hoppas på en toppenkväll.
Igår var vi hemma hos Markus och firade hans 17-årsdag. Det var trevligt. Idag blev det en sväng på stan. Jag hoppas att ni får en underbar kväll, ni är hur fina som helst!


Födelsedagsbarnet. Otrolig fin.

PUSS

Get in here


Vi är idioter

Du sa rädslan den går över
Men den där oron stannar kvar
Den gör mig tveksam när du behöver
Snabba avslut, snabba svar
Du sa rädslan pendlar långsamt för oss
Mellan äkta och falsk
Mellan sanning och lögn
Vi är idioter

Back to you

Imorse hade vi valfri lektion som jag valde bort och tog lite sovmorgon istället. Så vid fem över nio var jag på plats i skolan. Matte. Matten gick jag cyklade bort till badet tillsammans med Felicia och Zandra. Vi badade tjejerna i klassen tillsammans med 97 och det gick helt okej. Cyklade tillbaka till skolan och hade hk, fick tillbaka ett prov som var grymt. Vi gjorde också, indiska köttfärsspett utan köttfärs och spett... indiska? Sist var vi i aulan och lyssnade på något om gymnasiet.
Ikväll har jag tränat och därför är jag död nu. Imorgon är det fredag... och... det kommer att bli en grym helg! Jag vill också bara säga att jag har inte tryckt i mig en enda våffla idag. Nej för Julia lyckades lura i mig att det var våffeldagen i tisdags. Spån Julieee!

Love you people

Allt eller inget

Ibland vill jag skriva här utan att jag vet vad jag skall skriva. Nu är ett sådant tillfälle. Då jag sitter och rotar igenom huvudet för att hitta något tillräckligt intressant för att lägga upp här.
Jag har i alla fall hoppat träningen, känner att jag är så förkyld så att det skulle nog inte vara bra att träna, det är bättre att bli helt frisk. Har precis fixat Linas blogg som jag har lovat henne.
Nu hänger jag med mamma. PUSS.

Någon

Jag begrundar dig och dina djupa bloss av cigaretten fast jag vet att du aldrig ville hamna där.
Jag undrar om det varit detsamma om du varit här.
Nu har jag svårt att se dig göra något annat.
Vara med någon annan.
Vara någon annan.

Sorpresa

Jag är redan hemma. Det blev en kortis dag idag och det var inte planerat. När jag klev upp idag kände jag att jag egentligen inte orkade gå till skolan för att det var en så lång dag (vad trött man blir att vara ledig och sjuk) men jag är inte direkt en sådan som struntar i skolan så jag gick självklart dit.
Vi skrev först nationella som faktiskt gick helt okej, är otroligt glad över att alla engelska är över nu. Vi fick reda på där att vi inte skulle ha någon engelska på eftermiddagen. Hängde omkring i skolan tills mentorstiden började och den varade i fem minuter. Ingen idrott och vi fick reda på att svenskan på eftermiddagen var inställd. Så i två timmar hängde jag omkring och väntade på att få göra musikprovet och gå hem. Tur att man har så fantastiskt fina vänner.
Jag skall äta något, det var inte någon höjdarmat i skolan. Senare blir det form fitness och ikväll skall nog jag och Julia se innebandy. PUSS PÅ ER

Ge allt

Jag har varit otroligt duktig idag. Har tvättat tre maskiner, städat, lagat mat och handlat (dock så var pappa, Julia och Nikki med) Har varit glad idag. Städade och tvättade lite fram tills Julia kom, när hon kom åkte vi till affären och storhandlade lite kan man säga. Vi handlade bland annat våfflor, grädde och sylt. Så det och plugg har vi ägnat oss åt ikväll. Hon gick precis och jag tänkte duscha nu och plugga vidare lite till. Imorgon har jag nationella i engelska och musikprov, gud vad kul.


Dagar

Du ger mig en puss i pannan.
Lyckan av det lilla.
Du är borta nu.
Olyckan av det lilla.

Without you I'm nothing.

Jag vet inte vad det är med min dator idag, den gör inte som jag vill i alla fall, det är en sak som är säker. Det tog mig ungefär tio minuter att bara komma in för att få skriva detta inlägg.
Idag mår jag inte speciellt mycket bättre än igår, för jag var promt tvungen att vara ute och fara.
Julia kom hem till mig och höll mig sällskap igår, vi åt mat och spelade wii. Vi bestämde oss senare för att gå hem till Julia och därefter kom Emil, Mattias och Viktor. Dem hämtade upp oss och vi åkte till martebo än en gång(vi måste ha varit där en miljon gånger utan att se någonting) Inte heller denna gång fick vi se någonting, men det blev en halvläskig prommenad i skolan eftersom vi inte kunde köra ner hela vägen på grund av snön, som jag tycker borde förvinna nu.
Jag klev upp för en stund sen, vi är lediga idag, jag dör så skönt. Skall äta någonting och sedan blir det lite storstädning och plugg. Tror att Julia kommer hit en stund. Jag har hennes mobil, för det är ju trots allt Julia i ett nötskal vi pratar om. Hon glömde den ju förstås, i Emils bil!

Puss alla underbara, ha en fin tisdag!


Skönt




Puss

Jag är hemma från skolan idag, idag på morgonen kände jag mig sjuk så jag övervägde att stanna hemma. Nu har jag kommit fram till att jag nog bara är dunderförkyld. Så idag hänger jag hemma med mig själv. Ikväll skall jag nog trots att jag varit hemma idag vara med mina tjejer. Sjukt länge sedan vi träffades vi tre, FÖR länge sen!

Lionel Messi


Sinnessjukt bra


Bla

Riktigt dålig blogghelg. Har inte riktigt orkat med att vara så aktiv här. Orkar inte heller sammanfatta allt som hänt sen sist. Tycker ni att det verkar som att jag är lite down? Ja, lite kanske. Har gått och blivit lite sjuk och då vet alla att orken inte riktigt finns. Det har i alla fall varit en fotbollshelg och den fortsätter strax med Barcelona.


En av mina absolut finaste och jag


huh

BLÄ nu har hag i alla fall skrivit någonting

En torsdag på söder

Har precis kommit hem från en torsdag i skolan som är lite av en softis dag för 95:s del. Fick resultaten från fysikprovet idag, både det praktiska och det skriftliga. Det gick bättre än vad jag trodde, så det gjorde min dag lite. Annars har jag hängt med Viktor och Mattias idag som vanligt. Nu skall jag äta lite gott och öppna två små paket som jag har fått av mamma, tacki

Markatta

Igår åkte jag som sagt ut till Matte på högklint tillsammans med Julie, Vic och Sigge. Vi såg en film som heter "mumien" om jag inte minns helt fel, något åt det håller i alla fall.
När vi sitter i bilen på väg hem igen så sätter Sigge av någon anledning på p2 och där fick jag höra det sjukaste jag någonsin hört.


Känns nog som att det var lite roligare när man var med. Men definitivt bland det sjukaste jag någonsin hört. Vi fick reda på att det var någon slags kinesisk opera. Det tar liksom aldrig slut på något sätt...
Senare fick vi även lyssna på någon kinesisk teater om kungen markatta, ja vad säger man. Underhållning.

PUSS mina fina

Högan

Det blir en kväll på högklint med några fina

Happy Birthday

Dog inte riktigt så mycket på nationella som jag trodde att jag skulle göra. Världens finaste syster fyller år idag, så nu skall jag baka kladdkaka tills hon kommer hem.

Salka

Det är bara så att jag är bäst i världen på att uppdatera här. Jag har mycket att göra, det kommer lite inlägg då och då, ni får kika in ibland och se vad som kommer upp. Som sagt så har jag mycket att göra, bloggen kommer då lite i skymundan. Nu är jag här i alla fall.
Igår hade jag som vanligt söndagsångest, så jag gick och ältade det fram till fyra då jag tog min cykel och mina träningskläder och cyklade ut till rävhagen. Tänkte att jag då skulle ringa Helena på vägen, för det är så sjukt tråkigt att cykla själv. Jag ringer i alla fall och frågar vad hon gör, då är hon också på väg mot rävhagen, så jag fick cykelsällskap i alla fall. Jag kollade en stund på när visby aik spelade mot gute innan träningen började. Träningen var lite seg, vi var inte så många och då brukar det bli segt.
När jag kom hem var jag helt död, verkligen helt död. Släppt min söndagsångest hade jag i alla fall gjort. Jag duschade, åt mat och kollade när Barcelona mötte Valencia och världens bästa fotbollsspelare, Messi, såklart, gör ett riktigt hat trick och Barcelona vinner med 3-0, det gjorde hela min helg kan jag säga.
Jag och min syster kollade wallander som har blivit lite av en söndagstradition här hemma. Somnade sedan gott.

Idag var jag uppe och hoppade med tuppen, halv sju, det var tidigt för att vara jag. Vid åtta befann jag mig i skolan, färdig och klar för att ta spex foto med klassen. Vi hade som tema "klassen 2027". Det var grymt, förutom att det ser ut som om jag skulle vilja skjuta någon. Inte direkt upp med mungiporna där nej. Men jag säger att det tillhör min grej som adokat.
Jag gick som traditionellt och la mig och sov en stund när jag kom hem från skolan. Efter det blev datorn min bästa vän. Jag är lite down, imorgon är det nationella proven i engelska, hör och läsförståelse, vill dem att jag skall dö eller? Tydligen.











Ni är alla fantastiskt underbara PUSS

Saturday

Igår mötte jag upp Fanny på stan, vi gick och tog en mysig fika på ringduvan och pratade om allt möjligt. Mamma kom sedan och hämtade mig efter dem varit i affären. Hela familjen åt tacos tillsammans.
Hade planerat att jag skulle på Endre matchen som alla andra i denna stad, men jag hade ingen ork till det. Så jag såg på tv och gjorde något som intr var okej för att vara fredags kväll. Jag somnade klockan halv elva.
Trots att jag somnade i tid, vaknade sent och sovit lite på eftermiddagen så är jag trött. Känner att det måste vara något fel på mig?
Nu skall jag duscha, äta och städa på mitt rum, låter ju sjukt kul. Ikväll får jag se vad jag gör. Som det ser ut nu så skall jag vara hemma och dö. Kan inte fatta varför jag är så trött.


Snygga Kate fjorton år gammal

PUSS

Fredag, thank you

Jag kom precis hem, är halv död, pon de floor går på repeat och Julia och Vic är på väg mot huvudstaden. Så är läget lite just nu, jag skall snart iväg och ta en fika med Fanny. Skall bli skönt att träffa henne igen.
Dagen idag har varit bra, dock varit lite halv seg i huvudet och tänkt på annat än vad jag borde tänka på. Dagens håla tillbringades i slöjden och kan säga att där går det bra just nu, jag är snart klar.
Nu tänkte jag fixa i ordning mig lite innan jag tar mig bort mot stan för att möta upp Fanny.
Vad jag skall göra ikväll är väldigt oklart, men det fixar sig.

PUSS på er mina fina

Död

Nu är jag helt slut. Hej sängen

Hänt

Sådan sjuk träningsverk, tror jag dör snart och jag skall ännu träna ikväll. Känns lite som självmord just nu faktiskt. Svårt att gå i trappor och sätta mig ner på huk idag har jag haft, tur att jag inte har under skåp.
Julia är här nu och vi sitter och är lite nördar framför en varsin dator. Skall snart iväg och träna och jag kommer verkligen dö. Men det löser sig. Nu skall jag byta om.

PUSS

Andra sidan

Vaknade för en stund sen och kan knappt röra mig, sådan träningsverk har jag idag, jag dör nästan. Gick och la mig grymt tididgt igår, nästan så att jag kände mig som ett litet barn, men jag var helt slut.
Ändå så sitter jag och halvsover lite just nu. Först nu så väntar ett praktiskt prov i fysik, som jag hoppas inte kommer att vara allt för svårt. Sen en skön skolsag, torsdagar brukar vara grymma.
Nej nu skall jag göra mig i ordninig. See ya

Schitzofreni kallas det

Idag har mitt humör verkligen gått upp och ner, glad ena stunden, arg nästa. Lite schizofreni över mig idag, men det kan jag ha. När jag kom till skolan imorse var jag verkligen så sjukt seg, det höll i sig både på spanskan och matten. Sen blev jag lite mer happy runt gympan och musiken, sen gick det ner igen.
Nu kom jag precis hem efter en sjukt jobbig träning på form fitness, så jag är helt slut. Tänkte ställa mig och laga mat nu, men innan dess måste jag kolla upp om det är någon kanal som sänder Barcelona ikväll, annars tänker jag tjura...

Sjuan


En trött tisdag

Det var inte så värst kul det där med röda korset, men det fungerade. Det roligaste var när vi sminkade upp varandra och spelade som att vi hade varit med om en olycka sen fick den en halva av klassen hjälpa dem "skadade". Annars har jag bara varit sjukt seg idag. Gick hem och la mig och sov några timmar efter skolan och det är inte så länge sedan jag vaknade. Nu skall jag snart äta mat och vad jag skall göra ikväll återstår att se, antingen skall vi åka ut till Matte på högklint och se film eller så blir det bara att vara hemma och ta det lugnt, kanske plugga lite på det praktiska provet vi har i fysik på torsdag.

PUSS

I want your soul

Skall försöa att att inte fastna här nu. Var bara tvungen att kolla om min nya design till bloggen kommit upp och det hade den icke. Måste vara något fel, jag vet inte.
Skall snart gå iväg till skolan, det väntas röda korset utbildning, skönt. Därför slipper vi biologiprovet idag, känns grymt.

hej hej hemskt mycket hej

Dagen idag startade ganska bra, men drogs ner lite på andra lektionen då vi fick veta att no-ämnet vi skall ha nationellt prov i är fysik. Fysik är inte riktigt min grej och jag skall läsa fysik b sen...
Men annar har det varit en helt okej dag, lite halv seg, men första dagen i skolan efter lovet får lov att vara lite så där. Imorgon skall det därimot bli helt andra takter då vi skall ha röda korset hela dagen, alltså öva mun mot mun metoder på dockor och liknande.
Hur som helst så blev det lite kladdkakebak för min del efter skolan och lagom när den var klar plingar Rickard på dörren och vi äter kladdkaka och hänger lite. Nu har jag precis ätit mat och tänkte kasta mig framför tv:n och hänga där hela kvällen. Känns som min grej ikväll, sjukt mätt.

PUSS

Dutti ja

Jag har gjort någonting vettigt idag förutom att sova, jag har sökt sommarjobb, två stycken faktiskt, det känns bra. Sov lite för länge, men det var skönt såhär sista dagen på lovet, har också växlat några ord per telefon med en sliten Julia som var på äventyr i natt, äventyr som jag hoppade över, på grund av kvällen innans äventyr.
Nu har jag precis slängt ihop lite från gårdagens tacos, sen skall jag träna, taggad eller...

PUSS


Ace Ventura

Det spårade lite halvt igår, men det var grymt. Väldigt trevlig, blev lite nattmat innan jag somnade gott. Idag var det inte lika trevligt, helt död som jag var tog jag mig upp ur sängen och gick hem i vintervädret. Tur att det inte blåste och hade sig. Somnade när jag kom hem och sov några timmar, det behövdes.
Annars har idag bara varit en degar dag, gått omkring och inte gjort så mycket. Cyklade bort till Vic tillsammans med Mathilda för att hämta lite saker som jag har lämnat kvar där, bland annat min mobilladdare, för min mobil har varit stendöd hela dagen. Vi köpte också båda Ace Ventura filmerna som vi kollat på ikväll, så har också fått skrattat lite idag. Skall gå och lägga mig snart, är fortfarande lite halv död. Jag är lite arg, Barcelona spelade lika...

Godnatt vänner

Spåra kanske?

Funkytown

Än en gång är jag tillbaka här. Ligger just nu och dubbeluppdaterar lite. Känns bra. Vi tog oss till semifinal i krullis cup efter vinst i alla fyra matcherna vi spelade igår.
Nu är det bara att hoppas att det går vägen imorgon, vi har ju trots allt bestämt oss för att vinna krullis i år.
Idag har jag gått omkring i mjukiskläder och slöat hela dagen, inte nog med att jag gick upp på tok för sent, så har inte gjort någonting vettigt idag. Jo, jag har torkat av vardagsrumsbordet... hm. Sen tränat förstås och det tillhör väl det vettiga antar jag. Idag har varit en sådan där seg dag när det känts som om jag har haft sirap i hela huvudet och trampat omkring i lera. Happy me. Nu tänkte jag tagga om så att vi vinner imorgon. Imorgon blir en bra dag, har det på känn liksom. Kommer att virra bort mig i min sköna stad. Låter som om vi skall spåra va?



MISS

Hm. Känner att jag saknar att skriva i denna blogg ibland. Just nu är ett sådant tillfälle, hur mår ni?
Jag flyter på som vanligt och jag hoppas att dem som läste min blogg förut nu följer min och Julias blogg. Lite beslutsångest har jag faktiskt över hur jag skall göra med detta. För just nu saknar jag att blogga här. Känns lite tight att hinna med båda?

PUSS