helg

Har varit dålig på att uppdatera den här helgen, det beror på att jag inte har varit hemma så mycket och jag har inte haft tid.
I fredags var jag på lilla elefanten med tjejerna i klassen, jätte mysigt och trevligt var det, pratade om en hel del gamla roliga saker. Sen träffade jag Elin vi gjorde väl inte så speciellt mycket, vi träffade Emma och Diana, pratade lite och så med dem.
Tog mig hemåt väldigt tidigt, var jätte trött.
I lördag spelade jag match med u-laget mot dalhem, det var en bra match och vi vann med 3-2, så man kan ju inte vara annat än nöjd.
På kvällen var jag med Fanny, vi var hemma hos Bernard och såg på film, natt på museumet tror jag den hette, och Fanny blev helt galen i den.
Efter vi hade varit hos Bernard gick vi till mcdonalds för att äta något, men det blev inte så mycket att äta, men oboy blev det, gott!
Fick vara med om en rolig cykeltur på hemvägen, då Hampus skulle skjutsa mig, och Fanny drar igång med sina ideér, jaja hur som helst så tror jag att jag har blåmärken på lite olika ställen. ;)
Inatt sov jag och Fanny i hennes stuga, vi såg på en jättebra film, minns inte riktigt vad den hett, men bra var den.
Idag har jag spelat match igen, mot stenkyrka, det gick mindre bra, vi förlorade men jag minns inte riktigt vad vi förlorade med, men det spelar ingen roll.
Vi gjorde en jätte bra match, och det var jämnt, dem hade lite mer flyt än oss bara.
Nu ska jag ta det lugnt och se på film.
vi hörs.

älskar fredagar

Har slagit mig ner i soffan med datorn, i bakgrunden hör jag tv:en, där rullar one three hill.
En helt vanlig skoldag, alltså bara vanliga lektioner.
Ska nog kanske iväg på stan med mamma nu, jag får se och ikväll ska jag ut och äta någonstans med tjejerna, och senare ska jag göra något med elin, kanske film, hon är ensam hemma, men jag får se vad det blir.
Och jag måste säga jag blir så arg på hm, jag har beställt en höstkappa därifrån, då står det att den ska komma i mitten av november, jaa men då är ju hösten slut? guuud så iriterad jag blir, jag vill ha kappan NU NU NU!
Skriver när jag kommer hem ikväll, puss!


Jag älskar oss!


Torsdag

Inte precis strålande solsken på himlen idag, det det var ju inte heller så att regnet öste ner, mulet och lite kyligt var det, men det dög.
En helt okej skoldag, tog skolfoto, blev väl rätt okej, jag såg inte så mycket, men det jag såg, såg okej ut. Hittade något att ta på mig tillslut efter allt letande, det blev ett par jeans och en grå kofta.
Kom hem efter skolan och åt lite, pratade med pappa och så, försökte hitta några fina tapeter som jag ska ha i mitt rum, i dem enorma katalogerna pappa har tagit hem, men det fanns inga jag riktigt fastnade för, men jag får se hur det blir med den saken.
Har varit och tränat fotoll, det gick väl inte så bra, det var en ganska slö träning, men jag hade väldigt ont i huvudet menmen.. Kom hem ifrån träningen, åt lite, duschade och så, sen var jag ute och gick med en vän.
Kom hem för en liten stund sen, ska snart sova så att man orkar med morgondagen, har rätt mycket att göra, kan bli stressigt.

trampa runt i skogen, inte min grej..

Himlen har öppnat sig, nu har regnet öst ner två kvällar i rad, vart tog dem varma sommarkvällarna vägen?
Har varit i skolan idag, vi var ute i skogen med våran arbetsenhet, det var inte speciellt roligt, det var mest kallt och eländigt, och jag kan säga att trampa omkring i skogen är inte riktigt min grej.
På eftermiddagen har jag inte gjort så mycket, bara tagit det lugnt och det ska jag fortsätta att göra resten av kvällen, måste plugga och så, jag måste städa mitt rum, mamma har tjatat på mig i flera dagar, men jag har aldrig haft tid, och har jag haft tid så har jag inte orkat. Ska försöka att hinna städa ikväll, så mamma blir glad imorgon när hon kommer hem imorgon.

Imorgon är det skolfoto, och jag har inte en aning om vad jag ska ha på mig, jaa vad har man på sig på ett skolfoto?
Jag har funderat hela dagen, men jag kommer inte på något, men det ordnar säkert sig.
Förra årets skolfoto var inte speciellt snyggt, man kan hoppas på att det blir bättre det här året, eller hoppas föresten, det SKA bli bättre det här året. :)


ge mig sommaren tillbaka





dåligt väder och en mindre glad amanda

oj vilken seg morgon, jag orkade verkligen inte kliva ur sängen imorse, jag kände mig som om jag vore 80 år.
Hur som helst så var man tvungen att gå upp, hur jobbigt allting än kändes.
En seg skoldag var det också, men man får försöka ändå, det enda som var roligt var väl hemkunskapen, då jag och rickad skulle baka scones, det gick faktist bra, dem blev lyckade.
Efter skolan drog jag och julia en sväng på stan, hon skulle fixa något med sin lön, och då följde jag med.
Sen så hamnade vi på mcdonalds för att julia var hungrig, så då åt jag också, jag och Fanny har bestämt att vi bara ska äta en gång på mcdonalds i veckan, så nu har jag ju ätit där en gång den här veckan, jag undrar hur det här kommer gå, haha. Sen har jag tränat fotboll, fysträning i spöregnet, men det var kul, fast jobbigt.
Sen har jag bara tagit det lugnt, duschat och så, ska snart gå coh sova så att man orkar med morgondagens skola.

<3

tröttare än tröttast..

Idag vaknade jag och var jätte trött, jag orkade verkligen inte gå upp, men jag blev tvungen.
Gick upp och åt frukost, sen gick jag och la mig en stund igen.
Seg skoldag, det brukar vara så på måndagar, sen glömde jag mina nycklar hemma, det gjorde allting ännu värre, så jag hade inga böcker på hela dagen, jobbigt!
Kom hem efter skolan och var helt slut, la mig i soffan och somnade en stund, sen tog jag fram datan och efter det har jag suttit här, skönt.
Ikväll ska jag inte göra så mycket, har funderat på att spinga lite i motionsspåren på p18, men jag får se om jag orkar, är ju som sagt jätte trött.


westlife


jag är dålig på att uppdatera

Jag vet, jag är dålig på att uppdatera, jag ska försöka skärpa mig, men jag har inte så mycket tid längre.
Idag vaknade jag hemma hos Fanny, klockan tio gick jag ur sängen för att gå och äta frukost.
Jag har spelat match idag, gick inget vidare, och nu ha jag ont i hela kroppen.
Kom hem efter matchen, duschade, fixade i ordning mig och så, sen kollade jag och Fanny när gute spelad match mot hansa hoburg. Sen träffade vi bernard, erik, felicia, olivia och några, trevligt trevligt.
Sen hamnade jag och Fanny på mcdonalds, av någon konstig anledning.
Sen har jag bara tagit det lugnt, kollat på tv och så.

distriktsläger och snart skolstart

distriktslägret var otroligt kul, jag ville bara inte åka hem, ifrån alla underbara människor.
Lärde mig väldigt mycket under dem här dagarna, det var mycket saker som var bra på det här lägret, sammanhållningen var jätte bra och fotbollen var så bra den kunde bli, jag är riktigt glad att jag fick komma dit.
Imorgon börjar skolan igen, det ska väl bli okej, kul att träffa kompisarna man har i skolan, som man inte har träffat så mycket i sommar, sen ska jag lägga mycket tid på min träning nu i höst när skolan börjar.
Nu sitter jag i soffan med datan och äter godis, nu ska jag gå och bada och lite senare ska jag ringa älsklings fanny.


jag träffade någon som kan förändra allt..