My only dream is about you and I

Jag är så trött på det tråkiga vädret. Det gör att jag sover tills långt in på eftermiddagen och åstadkommer ingenting viktigt före kvällen. Det är mindre än en månad kvar tills skolan och på något sätt i detta dåliga väder så känns det bra. Som nu förstår har jag precis vaknat och skall äta min frukost nu innan det är dags för gymet, det var ett tag sen så om ni imorgon ser någon stappla fram mecd böjd rygg så är det jag. Ikväll skall jag mysa med Felicia och Hedvig, vi skall laga lite mat och mysa lite. Weyop.

Confused


Hard

Igår hängde jag med Julia hela dagen. Framåt kvällen åkte vi och handlade för att sedan göra en god middag. Vi åt och drack gott innan Julia försvann iväg till Hamnplan och jag degade framför tvn resten av kvällen. Idag var jag uppe med tuppen för att dela ut tidningar tillsammans med mitt lag, tanken var också att vi skulle hinna med stranden, men riktigt så blev det inte. Ikväll har jag varit med laget på O´learys där vi åt och såg vm-finalen. Kom hem för en stund sen och som det ser ut så är det sängen nästa. Imorgon är det första träningen igen efter sommaruppehållet, helt sjukt vad jag längtat och jag längtade inte precis mindre när jag såg fotbollen ikväll. Skönt att det fanns en bra sak att ta upp när jag nu skall komma till något väldigt dåligt. Jag spanade in vädret inför veckan och tydligen skall det bli regn hela veckan. Hoppas dem har fel. Natte nu då.

I don't wanna be another one

Igårkväll kom Fanny och hennes mamma och hämtade mig, vi åkte till ica maxi en sväng innan vi åkte hem till Fanny. Vi tog det lugnt och såg på tv hela kvällen innan Malcolm och Anton kom och hämtade oss. Vi åkte en sväng och tog en promenad innan det var dags för att åka hem och sova. Idag sov jag lite för länge och missade stranden på grund av det. Dem senaste timmarna har jag nötat Gossip Girl och skall fortsätta att göra det fram tills middagen. Får se vad det blir av resten av kvällen. Det är ju trots allt fredag.

Jag vet allt om dig

För tillfället städar jag rummet, lyssnar på Veronica Maggio samtidigt som regnet smattrar utanför. Dagen till ära har bestått utav lite häng hemma hos Fanny tillsammans med henne, Julius, Felicia och Viktor. Det blev en sväng till Maxi för att inhandla lite gott och resten av dagen degade vi alla i Fannys säng. Igår gjorde jag och Fanny en massa ärender innan vi grillade och gjorde god mat hemma hos henne. Vi gick hem till Robin på lite förfest och sedan vidare hem till Filip. När dem andra gick ut hängde jag och Fanny omkring en stund innan vi gick hem till henne och somnade gott. Får se vad det blir av kvällen. Men om jag och Fanny får bestämma så blir det bad i regnet. Mysigt juuu.

Mitt hjärta blöder


You and I

I fredags så hade jag myskväll tillsammans med Fanny, Emelina och Karin, vi såg på solnedgången och hade det mysigt. Kvällen bjöd på lite drama men det blev inte allt för sent. Igår var det dags på årets Toftadebut tillsammans med dem och jag badade till och med, så skönt var det. Senare åkte jag ut till mormor tillsammans med mamma, pappa och Fanny för att kolla på deras nya hus och grilla. Det blev en mysig kväll där ute med god mat, fika och trevligt sällskap. Efter det hängde jag och Fanny omkring en stund innan jag cyklade hem och somnade gott. Idag har jag och Fanny hängt på hennes jobb, vi har storstädat och ätit lite. Ikväll blev det en sväng ut till Gustavsvik med lite trevligt folk. Just nu ser jag på csi och skall väl för en gångs skull försöka somna i tid. Pusse

99 problems

Har åkt på förkylning som har gjort att jag inte alls har känt mig pigg idag. Tror det är smällen efter Peace & Love som kommer nu. Så det blev en dag i sängen, ikväll har jag även sett American pie och beställt lite grejer till mitt rum. Imorgon hoppas jag att jag mår bättre. Så att jag kan fixa lite på mitt rum och avsluta med några öl och lite mys med några fina tjejer. Låter inte helt fel liksom.

Please leave while I'm still strong

Please, get out, get lost. You've hurt me one last time
I've had enough, the deal is off
But you should know that I believed and loved you all along
Please leave while I'm still strong
Please, get out, get lost. You've hurt me one last time
I've had enough, the deal is off
But you should know that I believed and loved you all along
Please leave while I'm still strong

Onsdag

Igår hängde jag lite med tjejerna och natten slutade inte riktigt som planerat. Jag har precis gjort mig i ordning för att ta en sväng till stan för att träffa Fanny. Får se vad kvällen bjuder på. Förhoppningsvis lite mys med tjejerna. Pusse

TAAAAAAACK

Tack Peace & Love för den bästa veckan i hela mitt liv.