Igen

Jag har haft en bra men konstig helg, om några timmar går båten. Ses snart Stockholm!

Fredag

Igår gjorde jag mitt första matte b prov, det gick bra och så nervös som jag var innan hade jag inte behövt vara. Annars rullade dagen på och jag invigde lovet med att slockna i några timmar. Jag och pappa åkte sen och storhandlade på ica maxi tillsammans med halva gotland. Kvällen igår spenderades hemma hos Victoria med trevligt sällskap. Nu skall jag försöka få tag på Julia och se vad vi hittar på idag. Hejeedå

Bäst

Det blev en kväll med tjejerna, det var allt för länge sedan!

Torsdag

Häääär är jag. Igår städade jag i fyra timmar och lagade mat, det tog på mina krafter och tyvärr märktes det på träningen, gjorde en pinsamt dålig träning och mina tankar var någon helt annan stans. Så till dem som pratade med mig igårkväll så ber jag om ursäkt för mitt humör, men det var därför. Dagen idag började med idrott då vi gick igenom kursplanen som tog en halvtimme, det blev lite musik i caffis innan matten började och spanskan var inställd, sen var det bara naturkunskap och det jag ville säga med det var att det var en skön dag. Efter skolan blev det mattepluggande inför provet imorgon som jag för övrigt är väldigt nervös inför. Nu skall jag komma till det bästa, att den dåliga träning jag gjorde igår tog jag igen idag och det gick faktiskt riktigt bra. Eller, för att vara en grusträning... Nu skall jag gå igenom matten en sista gång för att sedan somna gott. Jag är trött. Hejjeee.

Om jag kunde

If I could
Give anything I could
If my thoughts could do you good
If I could
Give anything I could
If my thoughts could do you good

Onsdag

Gud vad jag älskar dem korta onsdagarna, jag är redan hemma och religionsprovet gick faktiskt över förväntan. Nu skall jag sova en stund innan jag skall städa hela lägenheten. Så duktig är jag.

Trouble

Will I always feel this way?
So empty, so estranged.
Will I always feel this way?
So empty, so estranged.

More

Jag är dålig, jag vet. Rikard åkte precis hem, vi har kämpat med religionen hela kvällen och imorgon är det prov, ångesten är enorm. Herregud. Det var väl det. Hejeedå

Bra

Som ni kansek förstod blev det en sjukt bra kväll i fredags hemma hos Fanny. Sov kvar och dagen igår spenderades tillsammans med Fanny och Emelina i soffan med pasta och Ben and Jerry´s. När jag kom hem senare så tog jag en dusch som var väldigt efterlängtad, sedan kom Julia hit och vi såg ibk-matchen tillsammans med Karin. Det blev sen en väldigt sen middag hemma hos Julia och vi umgicks med några fina vänner som jag itne träffat på ett tag. Idag, som varje söndag väntas det städning, plugg och träning. Heyeee.
Och ja, det blev en favorit i repris

Göttmos

Vilken kväll igår, vilken dag idag... Oj oj.

P18

Favorit i repris?

It's the wrong time

Mitt inlägg försvann och det kändes lite så där lagom kul när jag är trött och på mindre bra humör. Men jag skall försöka göra en kort sammanfattning på denna sega dag i alla fall. I skolan idag bjöds det på filmfestival, jag övervägde att plugga inför spanskaprovet tillsammans med Felicia. Själva provet gick bra och efter det så var det matte och sedan var dagen slut. Dagen bara rullade förbi och det var hemskt, för jag fick så lite gjort. Efter skolan gick jag hem till Malin tillsammans med henne och Hedvig, det bjöds på goda bullar och massor med prat. Gick hem och sov en stund innan löpträningen och jag har aldrig sprungit så långsamt och varit så seg som jag var idag, men efter så mycket träning skall man vara det. Efter träningen åkte jag och pappa till affären och hämtade ut biljetterna till White Lies, efter det har jag inte fått mycket klokt gjort och nu skall jag sova i  tid. Imorgon bjuds det på lagfest tillsammans med världens bästa, Jenny är hemma och det kan inte bli bättre på det planet. Det är göttmos så att säga. God natt på er!

From the stars

Spanskapluggarkvällen igår övergick till house och titta på skidresor-kväll. Det blev alltså inte alls mycket pluggande och istället så måste jag ta igen det nu, kvällen innan, klockan nio!!
Idag hade vi en kort dag och när vi slutat satt jag kvar i skolan i en och en halv timme och väntade på Oskar, vi fixade hotell inför resan, sedan gick jag hem och åt. Idag har jag och mamma varit duktiga, vi har köpt blommor och fixat i hela lägenheten. Kvällen bjöd på träning, en bra och jobbig sådan. Nu stressar jag, för spanskaboken ropar på mig.

Nothing to give

Jag är hemma och vänder eftet en dag i skolan och snart är det dags att bege sig vidare till gymmet. Hade en riktigt dålig morgon idag, då jag försov mig och dessutom tappade jag en hundralapp, då blev jag så där arg så att jag bara ville gråta, men klarade mig ifrån det och fick tillbaka en svenskatext som gjorde mig glad. Sen har dagen varit lite upp och ner. Tanken nu var egentligen att jag skulle hem till Oskar och fixa med hotell, men han är seg, så jag hinner inte, nu måste jag istället sticka iväg till gymmet. Senare ikväll blir det spanskapluggarkväll hemma hos Zandra. Hejeepådi.

It's the end where I begin

Sometimes we don't learn
From our mistakes
Sometimes we've no
Choice but to walk
Away, away
Sometimes we don't learn
From our mistakes
Sometimes we've no
Choice but to walk
Away, away

The first day

Har spenderat senare eftermiddagen och kvällen på Fenix och ung i östersjön tillsammans med Hedvig. Vi har sett på film, lyssnat på musik och lyssnat på föreläsningar. Lite senare in på kvällen mötte vi upp Malin efter att hon slutat jobba, vi åt mat och det blev en sväng på Fenix igen innan det blev en promenad hemåt. Jag kom precis hem och funderar just på vad jag skall hitta på resten av denna afton. Facebook känns inte så lockande just ikväll..

Igårkväll var också en trevlig kväll, det bjöds på middag hemma hos Rickard. Så jag, Karin och Rikard var där, F måste jag tillägga och även jag tycker att det där är förvirrande, att dem har samma namn, men dock så stavas dem olika. Men hur som helst var det en trevlig kväll och det bjöds också på tårta, prinsesstårta. Senare fick vi besök av Hedvig, Malin och Erik, då blev det lite mer tårta och how i met your mother innan jag begav mig hemåt. Imorgon väntar plugg och träning. Woho, natti
Förresten så har jag lämnat in min mobil på service och det känns... lite
sorgligt...
Saknar

I don't have to stay this way

What would it take for you to see?
To make you understand,
that I'll always believe (always believe)
You and I can make it through,
And I still know I can't get over you.

Löpträning och snöstorm

Ikväll trotsade jag tillsammans med mitt lag vädret och det blev åtta kilometers löpträning. Så just nu sitter jag och är rätt död och dricker gainomax. Väntar på att få mat och efter det skall jag köra igång med kvällens plugg. Fick höra en grej idag, att man blir väldigt förvånad så fort jag inte är inloggad på facebook och att man vet, när jag inte är det så tränar jag... Hm, kändes bra att få höra. Vill bara att alla skall veta att jag inte är beroende, utan att jag alltid har datorn på när jag pluggar, städar osv vilket är väldigt ofta och då faller facebook naturligt in. Nu sign ut slut.

Is love alive?

Skoldagen började med att vi fick en väldigt märklig order på engelskan, att vi skulle logga in på facebook, i vanliga fall brukar lärarna försöka hålla oss borta därifrån men denna gång skulle vi spela scrabble, alltså alfapet på engelska. Rolig engelskalektion. Måste varit första roliga engelskalektionen någonsin. Efter det hade vi religion sen fick vi gå hem. Åt mat när jag kom hem sen sov jag en stund innan det var dags att cykla bort till cpg på norr i motvind och skriva svenskaprovet som jag missade förra veckan när jag var sjuk. Mötte upp pappa efter det och vi cyklade tillsammans hem. Ikväll blev det träning, inte en bra sådan för min fel när jag blev stämplad lite galet. Jag skall ta tag i plugget även denna afton och tänkte här med dela med min av en väldigt fin låt.


Tisdag

Har fortfarande kvar samma konstiga känsla som legat här allt för länge nu. Tappar liksom orken till allt. Det gör att mitt rum just nu ser ut som ett bombnedslag, men jag håller faktiskt på och tar tag i det. Känns bra, jag som trodde att gymet tog mina sista krafter idag. Annars har det varit som vanligt i skolan, skrev ett svenskaprov imorse som kändes bra. Imorgon är det en kort dag egentligen, däremot så blir den inte så kort eftersom jag måste göra ett annat svenskaprov som jag missade när jag var sjuk. Nu skall jag städa klart och senare ta tag i lite plugg, sen skall jag försöka se till att denna kväll inte blir överdrivet lång utan skall försöka lägga mig i tid för första gången på länge nu.

If it was easy, it wouldn't mean nothing tough.

And it kicks so hard,
it breaks your bones.
Cuts so deep
it hits your soul.
Tears your skin and
makes your blood flow.
It's better that you know,
That love is hard.
And it kicks so hard,
it breaks your bones.
Cuts so deep
it hits your soul.
Tears your skin and
makes your blood flow.
It's better that you know,
That love is hard.

F Off

En kort och snabb skoldag har rullat igenom och nådde för en timme sedan sitt slut. Jag skall snart ta tag i plugget och plugga till svenskaprov som vi har imorgon. Ikväll blir det träning och det känns som om det var länge sedan och det var det på grund av att jag varit sjuk och så vidare. Skall bli skönt, har även en resväska och lite påsar att packa upp, så jag får väl sätta igång med listan över saker som skall göras idag om jag skall hinna.

Underbart

Jag var tvungen att åka hem, även fast jag och Karin funderade på att stanna ett tag till och nu är jag hemma. Känns skönt ändå, men om några veckor är det back som gäller. Jag vet inte riktigt hur jag skall förklara helgen, men som ni kanske förstår så har det varit toppen och jag är några klädesplagg rikare efter nästan två dagars shopping. Imorgon har jag sovmorgon och det tackar jag gud för. Nu skall jag snart sova, skall packa upp lite först.

Sthlm

Åh, vad jag önskar att jag aldrig skulle behöva åka härifrån. Det är bra alltså, riktigt bra!

White Lies

Skrev precis ett bra inlägg men var lite klumpig och råkade trycka ner alla mina internet sidor(?) Men, ingen depp för det, jag skriver ett nytt, inte lika bra, utan ännu bättre, för på det humöret är jag idag...
Oj, vilken bra, dålig, bra, dålig, bra, dålig dag det varit. Allt har varit lite upp och ner. Men dagen började med en idrottslektion som jag inte var med på för att jag fortfarande är väldigt förkyld. Istället gick jag och Klara till caffis där vi hängde runt lite innan matten. På den lektionen tvingade jag i Karin att vi skall åka och se White Lies om si sådär tre veckor. Så nu skall vi det. Woho, really woho. Resten av dagen rullade på, för jag var glad. Ganska i alla fall. Efter skolan mötte jag och Hedvig upp Viktor B E och det blev en sväng hem till honom innan vi åkte till affären för att handla fika till GU årsmötet. Kom hem från mötet för en stund sen och har precis ätit mat. Nu skall jag fylla min väska som fortfarande ligger tom här på golvet bredvid mig. Sen skall jag sova, tidigt. Wo.
Förresten så är jag lite ledsen över att min mobil inte längre går att ha på ljudlöst efter lite för många smällar...

Onsdag

Äntligen tillbaka till skolan idag, eller egentligen var det inte äntligen tillbaka till skolan utan tillbaka till alla, istället för att sitta hemma och i stort sätt ruttna. Hade bara två lektioner, eller två, en och en halv, så vid tio var jag klar, väntade då på Karin som slöt något senare, vi gick och åt, pratade igen allt vi inte har kunnat prata om på flera dagar och hade ni varit där så hade det varit svårt att få tyst på oss.
När jag kom hem sen så somnade jag en stund och nu tänkte jag ta tag lite i matten igen. Får se hur det gå, känns som om jag behöver en riktig genomgång på funktionsbegreppet. Ikväll skall jag plugga, städa och packa, är tyvärr inte tillräckligt frisk för att träna igen. Får se om jag åker bort och tittar en stund. Ja woho.

Världens bästa

My Heart

Ännu en dag här hemma, men idag har jag i alla fall gjort något, jag har pluggat massor och fått liv i mina fötter igen efter helgen. Har haft lite mer ork idag och jag tror att jag börjar bli frisk. Känns bra att jobbiga januari är över. Imorgon blir det nog skola igen, vill. Hoppas att resten av veckan går riktigt fort så att jag och Karin kan komma iväg till Stockholm, så jag får träffa Andreas och ha en fin helg tillsammans med dem. Nu skall jag plugga lite matte och sedan försöka sova. Jag skulle egentligen vilja skriva ett jättelångt inlägg om alla konstiga saker, men det skulle bli konstigt. Ungefär lika konstigt som det jag skrev just om att jag ville skriva det och ja... ni fattar. Hur som helst, god natt!

Like sand

Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you
Till now I always got by on my own
I never really cared until I met you