wiiiho

Igårkväll blev det ut och åka en sväng tillsammans med Ante, Julia och Vickan. Efter ett tag hakade även Sebastian på. Vi fick se lite andra delar av Gotland som vi inte brukar se. Härligt. Vi åkte sedan hem till Ante och drog oss igenom två filmer innan alla somnade gott och vaknade i si sådär lagom tid idag. Man blir ju nästan glaaa. Vi åkte till stan runt fyra och när jag kom hem slocknade jag en stund. Nu har jag ätit mat och skall snart hem till Vickan. Ikväll väntas det festligheter. Trevligt. Eller vad tycker ni? Wooooho ja!

Puss puss

Sjukt lov jag har. Har totalt vänt på dygnet och det är helt omöjligt för mig att gå upp innan tolv. Nu är jag vaken och har på sitt sätt missat dagens aktivitet. Jag skall äta frukost och fixa lite här hemma. Senare blir det husvisning och jag har inte en aning om vad kvällen bjuder på. Puss

Kärlek

Kärlek är det finaste som finns

mmmmm


11 dagar

Jag mår tusen gånger bättre idag. Samhällskunskapsprovet imorse gick toppen och allt har faktiskt varit allmänt bra. Men kan man vara annat än glad när man är ledig i elva dagar? Efter skolan blev det att cykla hem till Felicia och laga mat tillsammans med henne, Zandra och Karin. Det blev sedan en sväng på stan för mig och Karin. Jag kom precis hem och skall hämta pizza nu. Ikväll blir det ibk-matchen tillsammans med Julia. Sedan får jag se. Har match imorgon. Så det blir nog väldigt lugnt för min del.

Wiiiihoooo

Jag mår bättre, mycket bättre efter att typ ha knarkat Alvedon hela dagen. Karin kom hit förut och vi nötade samhällskunskap och det gör jag fortfarande, samtidigt som jag lyssnar på musik och pratar med några fina vänner på facebook. Jag ska sova snart och vara pigg till provet imorgon. Wiho, sedan är det lov. Wihowihowiho!

Val

Det är som att springa omkring i ett mörkt rum och inte hitta utgången, men samtidigt som att ha gått på en stig allt för länge och tillslut komma till ett vägskäl och inte ha en aning om vilken väg man skall ta. För att man under hela tiden man vandrat på stigen aldrig trott att den skall delas på två. Är rädd att vilken stig jag än väljer så kommer den dela sig igen. Det kallas val. Jag går till höger.

Sjuk

Har har feber. Kul. Jag blir alltid sjuk när det är någonting viktigt, som samhällskunskapslektionen idag, sista lektionen innan provet. Jag gick i alla fall till skolan imorse, för att göra matteprovet och det känns faktiskt som en besvikelse redan nu. Jag vet inte vad jag ska säga men allt känns så bortblåst och jag har knappt kontoll på mina egna ben. Läskigt, men sant. Nu skall jag äta lite, sedan sova för att kunna nöta samhällskunskap sen, för jag kommer gå till skolan och skriva prov imorgon även om jag är sjuk. Japp, det kommer jag. Sen är det lov, guuuud vad jag längtar och när vi kommer tillbaka från lovet fyller jag år. Härligt.

Sweet dreams

Trevlig kväll. Har aldrig varit med om något liknande. Vi har bokstavligen sprungit omkring och skrikit i våra korridorer, då känner man att man lever. Jag skall snart sova, dock skall jag hinna gå igenom sammanfattningen av mattekapitlet som vi har prov på imorgon. Imorgon blir det GU-möte och sedan plugga hela kvällen lång inför samhällskunskapsprovet på fredag. Guuuuud, vad jag är glad att det är lov snart!

Ord att dö för

Det kommer funka, måste funka

Så lika. Så olika.

Mummammamamamaa

Igår hade jag och Karin riktig pluggdag. I sex timmar pluggade vi matte, så igårkväll var jag rätt död och somnade tidigt. Imorse när jag kommer till skolan och går förbi en av tv-apparaterna, så ser jag en skymt av Nv10c och backar tillbaka eftersom det är min klass och får se att vår första lektion är inställd. KUL. Så jag tog mig tid att fixa så att jag fick hoppa av fotbollsgymnasiet eftersom att jag inte hinner. Nu sitter jag här och skall snart sticka iväg på nv by night dom dem så vackert har döpt det till. Det ska bli trevligt!

Again

It was only just a dream.

För dig

Lite småseg dag på skolsidan. För hela dagen började med att jag hade tappat bort mina hörlurar när jag skulle cykla till skolan, kuuuuul. Måste hitta dem. Det är bara så. Klarade mig igenom allt i alla fall. Efter skolan mötte jag upp Victoria på stan och vi tog en fika på ringduvan. Gudomlig kladdkaka har dem. Sedan blev det jakt efter ett par fingervantar. Woho. Nu väntar jag på mat. Köttfärspaj, mumsi. Sedan väntas det plugg, kuli. Näää sörru.

För dig, för dig, för dig

Helg

Grymt bra dag igår, det kunde faktiskt inte bli bättre. Vi åt brunch på P18, sedan bowlade vi, köpte mcdonaldsmat och såg gute. Vi avslutade sedan kvällen grymt med lite festligheter hemma hos Emma.
Idag var dock en sämre dag, distriktsträning vid nio, som faktiskt gick bra, men pigg var man inte. Glad att jag tog mig dit. Trodde aldrig att jag skulle komma upp. Jag har sovit nästan hela eftermiddagen och är fortfarande trött. Jag väntar på hemmagjorda köttbullar och potatismos. Kan det bli bättre? neee va!

P18

Idag kommer bli bästa dagen. Skall äntligen få träffa underbara P18 igen. Vi skall bara göra massor av roliga saker. Huuuuuuh vad bra det kommer bli. KÄRLEK

Idaaajaaa

Både bra och dålig dag. Det började bra, var lite halvkass i mitten och slutade nu bra. Efter skolan idag kom Rickard hem till mig, vi åkte till affären och köpte glass. Sedan åkte vi hem till mig och pluggade, duktiga som vi är. Ikväll åkte jag hem till Christopher tillsammans med Julia, där vi pluggade lite smått och såg fotbollen. Cyklade även med Julia hem efter, för att hämta hem mitt ton kläder som låg där. Snart kommer mitt hjärta hit, vi ska äta mackor och sova. PUSS

hoho

Hejwoopidooooopidosvejs. Jag lever, woho va?

Time

Det har varit en helt okej helg, har fått umgås med underbara vänner och fått träffa mitt hjärta. Just nu är jag sinnessjukt trött och imorgon väntar distriktslagsmatch. Mumsi natti

heeeeeeeey

Det bästa just nu är att vi har sovmorgon imorgon och att det var säsongspremiär av Greys Anatomy ikväll. Julia var här och såg med mig, vi åt också glass och drack saft. Annars idag har jag hunnit med samhällskunskapsprov och en städning av mitt rum. Det känns bra. Skulle behövt plugga lite matte ikväll, men för en gång skulle prioriterade jag bort det och gjorde annat. Nu skall jag fixa lite sedan ska jag sova och ladda inför imorgon, skola... woooho.

NOVA

Dagen igår blev lite bättre då vi fick med oss en vinst. Senare på kvällen kom Karin hit och gjorde mig sällskap, vi pluggade och åt kladdkaka. Hon sov kvar här och vi somnade kanske lite för sent och gick till skolan med kudden i ansiktet imorse. Men jag lyckades överleva dagen, tack vare mina extremt fina klasskompisar. Det blev en sväng på stan förut med familjen, lyckades få med mig lite nödvändiga saker. Det blev sedan hem till Nova och fira henne som fyller år idag, min älskling börjar bli stor.


big love


Only girl

Jag har haft en dålig helg. Kan verkligen inte säga annat. Tur är väl att några fina människor har räddat mig från att totalt dö, eller något. Ha. Hoppas den här dagen blir bra, ska plugga och spela fotboll. Kan väl bli okej. Ett plus är väl att det bara är jag och Nikki hemma. Ja, det är det väl. Mumsi hejdå.

P18

Nu gäller det P18, säsongens sista match. Nu köööööör vi!

Start

Jag umgås just nu med några underbara människor, vi spelar lite Mario kart hemma hos mig och ska snart äta lite glass. Mumsi. Dock lite småirriterad på annat. Skön skoldag idag i alla fall, börjar tio, hade en lektion och sedan slutade jag vid halv tolv. Då gick jag och Karin hem till henne för att plugga lite. När jag kom hem senare så somnade jag en stund innan jag skrev på min labbraport. Wiho.

Fredag

Jag ligger fortfarande i sängen. Ska snart gå upp, äta frukost och fixa mig lite för att gå till skolan och ha en lektion. Det är fredag och jag är glad. Mumsi allt är.