V

Hejhejhejhejhejhej bloggen. Jag kom just på att jag kan ha ganska bråttom. Tror de. Jag kom hem för en stund sen, eller en stund, en timme. Jag har degat lite här tills nu då jag kom på att jag har saker att göra. Jag skall precis som alla andra fira denna något överskattade högtid om man kan kalla det för det. Nu skall jag städa, fixa och dona. Puss på er, vi hörs garanterat ikväll people!

Sjuhundra

Måste varit galet glad igår, första gången på länge som jag fick med en smiley i ett inlägg. I och med detta så sätter jag i alla fall mitt 700:ade inlägg. Bra av mig. Just nu spelar jag lite poker, det går galet bra faktiskt. Skall snart byta om för träning. Skall bli skönt. Igår blev det lite monopolkväll hos mig, med Julia och två herrar. Julia sov kvar här och sressade iväg till skolan med kudden kvar i ansikte till nationella i spanska. Det gick bra och religionsredovisningen gick grymt. Go Buddhismen!

Vilken dag

Seriepremiär igår. Hemmaplan. Hemmavinst. 2-1, sjukt skönt. Vi spelade bra, otroligt bra faktiskt för första matchen och rubriker i tidningen skall vi ha. Jag är glad idag. Julia kommer snart hit och innan dess skall jag ha plockat i ordning på mitt rum :) pusspådi

Äntligen

Nu rullar lite av flygtrafiken igen, så då skall väl jag också göra det. Senaste dagarna har varit lite halvsega, eller hela veckan har varit lite halvseg. Ni vet så där att man knappt orkar gå ur sängen på morgonen?
Ikväll har vi i alla fall varit hemma hos Oskar med lite party people. Dock har jag inte riktigt varit en party people ikväll. Men det kommer.
Match för mig och barcelona idag. Helt okej för båda väl. PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

Torsdag va

Det här är ungefär som flygplanen just nu, det händer liksom ingenting. Jag kommer inte någonstans. Soft. Nej. Jag gick upp i tid idag så jag hade tid att sitta här en stund, tänkte att jag kunde heja lite i bloggen.
Nationella väntar klockan åtta. Sjukt otaggad. Död. Nu är jag död.

ah

äh, jag är sämst i hela världen på detta just nu
men ni skall se att det ligger något bakom det

hej

mitt nationella prov kan dö.
kylan kan dö.
mmmmm, min dag kan dö.

Dem små spillrorna

Små spillror som utgör ett helt liv.
Små spillror som nyss satt ihop och livet lyste.
Små spillror som nu går att strö som sand över havet.

I´m back

Back in the business. Det är jag kan jag säga. Dagen rullar, om en och en halv timme får jag gå hem. Det väntas då träning, skall bli skönt. Jag och Julia skall göra något ikväll, men efter lite bloggläsande ser det ut som Vic också skall med. Dem har planer. Spännande. PUSS.

Sunday bloody sunday

Slutet på lovet var inte så bra, idag har jag bara legat och varit död, haft söndagsångest som aldrig förr. Skjut mig, det är skola imorgon. Annars har lovet varit helgrymt, bland det bästa på länge.
Jag ser wallander, det är nyheter, jag dör vad tråkigt. Så positiv är jag idag, jag slutar nu va, ja, ni är för fina för detta.

Pärlor

Planerna inför denna helg ändras hela tiden. Men hur som helst, just nu ser planerna ut på följande sätt. Jag skall snart ta mig hem till Julia för att äta mat tillsammans med henne och hennes mamma sen skall vi bort och se endre-matchen för att sedan möta upp två herrar och gå hem till mig och ha en mysig hemmakväll.
Jag hoppas just nu på att planerna inte ändras så mycket.
Igår körde Ante mig och Julia till ica maxi. Måste skriva ett lite grattis i efterskott till honom. Han fyllde 18 år igår och tog på samma dag sitt körkort. Vi åkte i alla fall till ica maxi och köpte Ben & Jerry´s. Jag och Julia åkte hem till henne och hängde innan Ante, Dennis och Alex hämtade upp oss och vi åkte till det så kallade spökhuset i vibble.
Det var inte kul och jag var arg på Julia som kommit med förslaget. Vi har varit där förut, men då var det sommarkväll och inte alls lika mörkt. Det gjorde inte heller saken bättre att dem tre herrarna försökte skrämma oss ännu mer. Ante drar igång billarmet med hjälp av sin larmdosa. Jag gick på högvarv och det kändes som om mitt hjärta skulle hoppa ur.
Gårdagens frågetecken är hur man lyckas träffa på polisen på en bostadsgata i vibble en torsdagnatt i april. Nu skall jag göra mig i ordning lite. Vi hörs mina fina.

Min finaste och jag


Kör ba

Jag hänger med Julia. Vi väntar på att bli upphämtade av tre herrar. Så länge bjuder jag på lite sköna bilder på min och min finaste vän.

UPPDATERING.
Julias dator kan dra åt helvete. Bilderna kommer någon dag då det är med på att sammarbeta. Kör ba.


Jag fatta allt och ingenting

Dagen har varit lite seg, har i alla fall tvättat och handlat. Någon nytta. Med lite krossade planer så har det varit en relativt bra dag. Julia och Ante kommer snart och hämtar upp mig. Vi skall köpa Ben & Jerry´s sen skall jag och Julia se på film. Puss mina fina.







Heartbreaks and promises

Igår var det cupcake party hemma hos Zandra men massor av fina, det var jättetrevligt. Tog mig hemåt runt sju någon gång och åt mat, somnade en stund efter maten och blit väckt av att Julia säger att vi skall åka bil med två herrar som tydligen är utanför mig just då. Så det blev att skynda sig.
Vi åkte till snäck och gjorde ett tappert försäka till att tända en eld, men vi lyckades inge vidare. Vi åkte istället och såg på film, runt fyra var jag hemma i natt. Jag är trött idag folks. Men det löser sig. PUSS, ni är fantastiskt underbara.

Calling out

Jag sitter här och är lite stressad just nu. Har en hel del att göra innan jag skall ta mig bort till Zandra. Cupcake party hos henne är det som står på programmet. Det skal bli trevligt.
Inatt blev det sent, därför är jag lite små seg idag. Men det var trevligt. Som sagt, jag har lite bråttom. Puss på er.

M

Vill bara säga en sak till. Lionel Messi gott folk, Lionel Messi.

Isoki

Har trots min sega start på dagen fått ganska mycket vettigt gjort. Jag har städat, tvättat och tagit en sväng på gymmet med Julia. På hemvägen fick Julia lust att vara lite onyttig för att hon tränat och hon köpte en kebabrulle, hon kände att hon behövde det... tror jag...
Vi har spelat lite mario kart och blir snart våldgästade av två herrar. PUSSSSSSSSSSSSS.



Underbara liv

Jag har varit sängliggande till största delen idag, som sagt, timmarna låg tätt in på mig. Nu är jag i alla fall utvilad. Skall bort och träna på svenska spel senare ikväll, skall försöka dra med mig latmasken. Det blir nog bra. Är på underbart humör, skall städa. Puss puss puss.

Sono la mia arte

Ikväll har jag varit på en trevlig middag med underbart sällskap. Det blev mycket prat och skratt. Cyklade sedan hem till Julia och vidare till Sara, där jag befinner mig just nu med fina vänner.
Imorgon skall jag försöka komma upp i tid, timmarna ligger tätt in på mig nu.

Puss alla underbara.


Happyland

Innebandyn var inte så farlig som jag trodde, dock inte alls kul. Jag kom precis hem och tänkte slänga upp ett snabbt inlägg för att berätta hur kvällens planer ser ut. Jag skall på middag hos Amanda för att fira att hon har fyllt år. Senare skall jag träffa Julia, får se vad det blir för äventyr på den fronten. Livet är ta mig fan underbart!

Så här kan det se ur när jag och Julia försöker vara kreativa.
Fashion eller?

Problems


På morgonsnåret

Tänkte börja med att be om ursäkt. Mitt förra inlägg skrevs till första delen av mig men det sista skrevs av en annan herre. Jag vaknade precis och är sjukt trött, det blev lite för sent i natt. Men det var trevligt, mycket trevligt.
Skall senare iväg för att spela påskcupen och jag har ångest, för jag vill verkligen inte...
Idag fyller också en viss Robin Ogestadh år, grattis till dig!

Puss

Blev lite monopol ikväll med nära och kära. Jag vann nästan, men bara nästan. Sen blev det lite annat. Puss, ni är FINA! jag är bäst som fan julia nilsson alltså, jag är full!

Sol

Igår cyklade jag in till stan och mötte upp Helena, Farhia och Ida. Vi köpte födelsedagspresent till både Amanda och Zandra som skall firas i veckan. Vi mötte senare upp Zandra och Felicia, vi tog en mysig fika tillsammans med dem innan jag fick stressa iväg och möta upp Julia. Vi såg fotboll i rävhagen och det gick vägen för laget som jag höll mina tummar för. Efter matchen cyklade jag och Julia hem till henne och åt. Det blev en sväng förbi hennes pappa och sedan hem till mig där kvällen avslutades med film och godis.
Idag har jag spelat match, vi spelade 2-2 med nio spelare, så vi gjorde en helt okej match. Därför är jag helt död och får se om jag orkar röra mig någonstans ikväll. PUSS.

Lördag morgon

Jag vaknade för en stund sedan av att det blinkade helena i mobilen. Jag skall snart in på stan och möta upp henne för att köpa födelsedagspresent till Amanda som vi skall fira på måndag.
Igår tog jag och Julia fram vårt kreativa skapande och klädde oss i konstiga kläder. Jag liknade en hippi och vi fick som förslag av Julias mamma att vi skulle gå omkring så i sommar. För vi skulle göra succé. Kanske?
Nu skall jag äta något och sedan möta upp Helena. Senare blir det nog att se fotboll med Julia också, skall bara få liv i henne. Det ser ut som att det är fint väder, så det skall nog gå bra...

Allt finns

För att gräva ner sig själv
När man aldrig hittar vägar ut
Du finns
Livet finns
Hoppet finns

Jagvillintehanågonrubrik

Igår var jag hemma hos Felicia på middag för att fira hennes födelsedag. Mycket trevligt. När alla skulle ta sig vidare så gick jag och Julia hem till mig och spelade mario kart ett tag innan hon cyklade hem och jag somnade.
Idag har det varit en segisdag och det är väl så det skall vara första dagen på lovet? Får se vad jag hittar på senare. Funderar på att städa på mitt rum nu. Så får det bli... Ja.


Sleep

Det blev inte så mycket stan för min del. Jag somnade till lite för länge, tur att Julia fixar det där. Har tydligen stängt av vibrationen på min mobil. Tanken var ju att jag skulle vakna när Julia ringde, men men...

Våryra

Hemma från en fartfylld och kall skoldag. I shorts och t-shirt har jag traskat omkring i skolan idag. Vi har haft våryra och som utklädningstema " våga vägra vinter". Det gick bra för mitt lag, dock så vann vi inte med vi hade kul ändå.
Kollade till siste fotbollsmatchen mellan niorna och lärarna. Då niorna vann. Så nu kom jag precis hem, jag och Julia skall snart in på stan för att hitta en present till Felicia som vi skall fira ikväll.
PUSS.