FAN VAD BRA BARCA!


NIKKI

Vaknade för en stund sen, sjukt skön med en ledig sag så här mitt i veckan. Idag fyller syster min år, så jag skall vara hemma med henne och ikväll kommer det lite gäster hit och så.
Ska försöka städa lite idag, plugga och läsa lite tidningar. Vi hörs!


GRATTIS BABY!

KORT

Idag fortsatte vi vår jour i biblioteket och det var grymers, imorgon väntar ledighet.
Har hunnit en sväng på stan idag och nu på kvällen blev det föräldramöte om gymnasievalen, växjö!!!

JAGTYCKERDETÄRSLUTNU

Det har varit en bra dag på skolsidan, kan bero på att jag har haft jour i biblioteket och det kan faktiskt inte bli så mycket annat än kul då, speciellt inte när jag har Helena vid min sida.
Klippa, klistra och måla, allt har jag gjort med vänsterhanden men det klarar jag. När skolan var slut stressade jag till hair cut, där jag klippte och slingade håret, så nu är det en aning mörkare än förut och luggen! Får ladda upp en bild imorgon så ni får se.
Kom hem och åt lite, sen gick jag ut och gick med Gry en sväng, vi tog vägarna förbi ica, vi handlade lite gott och jag fick med mig nya veckorevyn. Sen blev det bara lite tv hemma med hennes familj.

Shhh

En stund sen jag kom hem ifrån vår match där vi vann med 2-1 och det var inte kul att stå på sidan kan jag säga. Tidigare idag var jag hos min kusin Robin som fyller 21 på Tisdag, det var jätte trevligt och kul att träffa Nova igen. Var också och kollade på Nikkis match förut och dem förlorade tyvärr. Nu återstår bara pluggandet och jag är så sjukt trött, imorgon blir det jour i biblioteket, sen blir det frissören, bra dag!

Tillbaka i tiden

God morgon, eller god dag kan man också få in.

Jag vaknade för en timme sen och tanken var att jag skulle vakna tidigare i och med att jag ställde klockan på halv elva. Jag har hunnit äta frukost och klä på mig lite, snart ska jag pallra mig bort till p18 för att kolla på min systers match, sen blir det att stressa hem och fixa i ordning mig innan jag ska iväg och fira kusinen. Det blir nog ett inlägg när jag kommer hem ikväll, i hope!


Vill ha, för dem är så jävla snygga, HM!


PAPPI

Det var pappas dag igår också, grattis i bloggen så här efteråt, jag älskar dig!

Happy ending

Kom precis hem, har haft en jätte trevlig kväll. Började med att Fanny och hit och vi pratade om nästan allt man kan prata om, vi hade sjukt med grejer att berätta för varandra, men det är väl så det är när man inte träffas så ofta. Sen tog vi oss neråt mot stan för att gå en sväng, träffade på massor med folk och hela kalaset slutade med rugby med  två killar vi aldrig träffat förr, sen tog det roliga slut när bollen försvann.
Ikväll har jag kommit på tre saker det är omöjligt att äta mcdonalds "glass med topping" när man har en gipsad arm (utan  att spilla då), jag älskar Fanny otroligt mycket och jag saknar förra året.

Imorgon är det lite fullt schema, mycket att hinna med, jag skall hem till min kusin och fira honom för att han fyller år, jag skall kolla på min match som jag verkligen önskar att jag kunde vara med på och sen har jag massor av plugg och då menar jag verkligen massor, jag har högar!

och jag käkar äpple som nattmat

Lördag kväll

Har börjat göra mig i ordning lite för kvällen och Fanny kommer hit om en stund, innan dess skall jag försöka få ihop något som går att äta. Fanny har lite planer för kvällen som jag får veta mer om när hon kommer, hoppas på en bra kväll, för det var länge sen nu.
Men bara att träffa Fanny gör kvällen bra, guuud vad vi har saker att prata om!


Älskar denna!

MONKI


Enkel, men så snygg!

Dom tomma stegen

Dagarna går och inte ett endaste inlägg kommer ifrån mig. Men jag kan börja med att berätta om att jag fått en jätte fin lila arm, då den blivit gipsad efter en match i så här slutet av säsongen.
Så jag får inte spela klart säsongen med två matcher kvar och ja, jag är på väg att gå under.

Annars dem här dagarna har det varit mycket med skolan, så jag har pluggat en hel del, kan säga att det går jätte bra att skriva med vänster handen. Har också varit en hel del med Gry och vi har gjort lite allt möjligt, kollat på fotboll bland annat. Har träffat Julia någon dag också.
Idag är jag glad, för idag ska jag träffa Fanny och det var år och dar sen, jag saknar dig!


fffotboll

JAG ÄLSKAR FOTBOLL!

Helgen med älsklingen






Timglas

Imorse var det lättare än vanligt att gå upp, konstigt nog trots att man visste att man hade veckans nog segaste dag framför sig. Men det har trots allt varit en ganska rolig dag, jag och Helena är väl inte smartare än vi bevisat idag.
Det blev ingen träning för min del ikväll, har en lätt kvickad fot efter gympan igår och sen har jag varit på ett föredrag om emerich roth, väldigt intressant. Han hade även med sin kollega, Patrik som också var väldigt intressant att lyssna på, så jag kom hem därifrån för en stund sen och skall skall snart fixa i ordning mig och gå och sova, känner att jag nog börjar bli lite sjuk, så jag får se med skolgång imorgon.

Idag, med mina sämsta mobilbilder




landet

Ja, jag är hemma efter att ha tillbringat två dagar på landet hos min mormor, det måste göras oftare, otroligt skönt! Hade Nova där ute också, så det var jätte bra. Vi har sett på fotboll och varit en sväng på stan, har nu ett par ny inhandlade converse. Imorse kom min tränare Peter förbi och hämtade mig hos mormor och sen åkte vi ut till Dalhem och spelade match, då vi vann med 3-1 trots att vi inte alls spelade bra, men det kändes ändå bra att gå därifrån med tre poäng.
I fredags var jag, Josefine, Fanny och Emelina hemma hos Fanny och såg när damerna spelade kvartsfinal och det gick inte längre för dem, men vi hade trevligt iallafall med pizza för hela slanten, kul att träffa dem igen.
Nu känner jag attjag typ behöver... sömn eller nåt!

only you

Idag var det den årliga cykelutflykten på södervärn och eftersom vi vann förra året så slapp vi cykla och fick sitta på stationerna och äte godis istället. Kul var det faktiskt.
Senare ikväll ska jag hem till Fanny med några ifrån Halmstadsgänget och se på fotboll, sverige spelar ju kvartsfinal mot Norge ikväll, så vi ska äta mat och ha trevligt. Ikväll åker jag också ut till mormor och bor där hela helgen, så jag nås på mobilen!