bapapa

Jag är inte riktigt på topp just nu, även om jag var det för någon dag sen. Därför hör ni inte så mycket av mig just nu. Jag kommer snart, samlar krafter och sparkar snart igång sommaren. Det kommer bli grymt. 9 to the 5 mina vänner, 9 to the 5.

Fotboll

Har inte varit så hemskt aktiv här men mitt förra inlägg förklarade mitt liv ganska mycket just nu. FOTBOLL.

<3

FOTBOLL

Doesn´t mean anything

Bra ledighet det har varit, faktiskt, trots att allt inte alltid har gått enligt planerna. I fredags hängde jag med en vän, när jag egentligen skulle hängt med en annan vän, det var inte jag som svek. Men jag hade trevligt ändå. Blev lite för sent den natten och det resulterade till en lång sovmorgon. Familjen åkte till Västergarn och grillade, jag tillbringade mest tid i bilen, för jag tyckte att det var kallt.
När jag kom till stan igen blev det en cykelsväng med Julia för att träffa Viktor x2 och Oskar. Blev lite fotbollsspelande innan jag cyklade hem för att fixa i ordning mig till kvällens äventyr. Vi hämtade upp Julia och hennes mamma för att åka ut till Stenkumla för att fira min mormors 60-årsdag. Helt sjukt lyckad kväll, trots att vi tillbringade den största tiden på köksvägentrappan. Bra de. Vi blev sedan upphämtade och åkte till stan för vidare äventyr, det var trevligt. Jag och Julia traskade sedan hemåt.
Idag har det varit en seg dag, har legat inne hela dagen och näst intill dött. Blev lite fart på mig till kvällen, då cyklade jag och Julia ner till strandpromenaden för att se solnedgången och äta gott. Sjukt misslyckat.
Imorgon är jag ledig, sjukt soft. Blir bra det. PUSS

Glad

Nej men tjenna. Länge sedan. Har varit lite halvdöd, men idag är jag på strålande humör, till och med så att jag har putsat fönstrarna helt frivilligt. Då förstår ni hur jag jag är? Kul att det kan vara så någon gång. Nu är jag ledig fem dagar på raken, och det känns toppen, för jag är skoltrött som alla andra. Något nytt på fronten. Jo, jag och Julia har nog ändrat festivalställe, så vi sviker i princip alla Gotlänningar och P&L. Vi drar till Arvika istället, sjukt bra.
Jag kan inte förklara dagens glädje, jag dör. Ni är fina, fina, fina. PUSS

Söndag

Jag har visat idag hur sjukt seg man blir av att sitta vaken lite för länge. Somnade runt fyra i natt och gick upp för en stund sedan. Tänkte äta lite, duscha och sedan möta upp Rickard för att se fotboll tillsammans med honom i det fina vädret. Jag är lite trötti, men det löser sig. PUSSPUSSPUSSPUSSPUSS

On the road again

Lite halv otaggat igår. Men vissa stunder var kul i alla fall och tur var väl det. Blev inte så sent. Men somnade sent gjorde jag allt, mobilen höll mig vaken lite för länge.
Matchen idag gick inte speciellt bra, förlust med 5-3. Men vi genomförde en bra match i alla fall tycker jag. Jag är trötti nu.