förlust

Det blev ingen vinst mot ifk idag tyvärr, har inte ens berättat att vi vann mot gotland södra i Torsdags, men det gjorde vi iallafall med 3-1 och idag gick det åt andra hållet och vi förlorade med 1-2.
Men vi spelade helt okej, så vi får glädja oss åt det. Jag ska äta mat nu och sedan ge mig av till a7 där jag skall möta upp några och se fc copa spela, pappsen är inte med idag för att han ska spela annan match med visby aiks gubblag, hur man nu kan välja det istället, men jag är där och stöttar copa ändå!
Igår kväll så kom Julia hit och vi lyssnade på gammal musik och dansade och sjöng, tills energin tog slut då vi hamnade i soffan med film, Viktor, Matte och Sigge kom också hit och gjorde oss sällskap och vi såg på film långt in på natten, tre olika filmer blev det, nu skall jag äta, pusspåre!

Det kanske blev en liten omväg

Äntligen sista lektionen för denna vecka, stunden har man sök, sjukt trött och seg jag är just nu och funderar verkligen på att ta och sova en stund när jag kommit hem. Dagen har varit sjukligt seg trots att det inte blev någon första lektion och sen gick en halv lektion åt att ta skolfoto, som blev helt okej.
Resten av dagen vet jag inte vad jag ska göra eller vem jag skall tillbringa den med, eller en sak vet jag, jag skall se SVERIGE-ITALIEN!

Jag letar efter rispor i ytan

Så här ligger det till, jag orkade pallra mig upp imorse trots att jag var sjukt trött efter att det blev lite sent igår. Bra kan jag inte heller säga att jag mådde imorse, men jag lyckades och tur är väl det för nu mår jag sjukt bra och är grymt taggad inför match mot gotland södra ikväll, så här sitter jag med mitt vattenglas och ett äpple.
Annars finns det väl inte så mycket att säga om dagen, glädjer mig åt att det är Fredag imorgon och nej jag ska inte på sävefest ikväll...

David Guetta, än en gång

Halmstad 2009


ONSDAG

Det tar aldrig riktigt slut och alla drömmer vi om lyckan

Jag och Julia har bestämt att vi tar vår lilla tripp till stockholm nästa helg istället, det passade bättre. Där med missar jag inte matchen mot gotland södra. Men hur som helst en vecka av skolgång har snart gått och det har varit en riktig skit vecka om jag får utrycka mig så och idag har jag inte alls mått bra så jag gick hem, men innan det hann jag springa trekilometern på idrotten med en helt okej tid. Mår mycket bättre nu, så skall försöka ta tag i pluggandet jag har jvar att göra och sen ta en promenad innan jag försöker sova som kommer vara näst intill omöjligt för att jag sovit minst tre timmar idag på eftermiddagen

gone

Jag är helt lost i den här bloggen nu, trots det så får jag ibland ett grymt bloggsug när jag läser andras bloggar, som nu, även fast jag inte riktigt vet vad jag ska få ur mig. Dem senaste dagarna har i stort sett bestått av fotboll och skola, när det inte varit skola så har jag spelat fotboll, jaa det är väl så det är med mig nu, och vill nu veta, om ett år drar jag, lalalalala

slut

Dem senaste dagarna har gått åt till att göra ingenting, försökt att njuta av dem sista dagarna detta sommarlov och imorgon drar det igång igen. Känns dock rätt skönt att komma tillbaka till rutin och vardagen, få träffa alla igen.
Ikväll har jag tränat fotboll, sen åkte jag hem för att äta mat och duscha, gick sen för att möta Hanna och promenera vidare hem till henne, vi såg film och pratade om allt möjligt, vi gjorde ett bra slut på det här sommarlovet iallafall med en liten myskväll. Frågan är ju varför jag är vaken nu, men jag ska vända tillbaka på dygnet och jag lär somna gott ikväll, puss!

sommar

Igår åkte familjen ut till världens bästa sommar ställe och hade sommarparty, jätte trevligt.


världens bästa sommarställe ligger i östra djupvik

mamma ser nöjd ut

syster liten

här utfördes det tävlingar, mina systrar

inte så ofta vi är här, så nu passar vi på att åka båt!

pappa

nu skall det åkas!

det blev även bad!

sjukt lycklig

I och med att jag snart bloggat här i ett år så finns det ganska mycket att läsa om och att jag inte tänkt på det förut men hur som helst, kom på det idag och blandade känslor när jag läste igenom allt må jag säga.

Kvällen som tillbringades med fotbollslaget var helt galet bra, vi hade verkligen jätte mysigt och trevligt, kvällen bjöd också på många skratt. Vi började med lite middag på kalas som ligger nere i hamnen, vi åt gott och hade det trevligt. Vi tog oss sen en sväng nere på hamnen och gick längst med havet, vi tog en glass på glassbaren.
Sen gick vi en sväng till och sen började kvällen avrundas och folk ta sig hemåt, så nu kom jag precis hem och jag hoppas nu på att Johanna som stod för kameran ikväll lägger ut bilder på facebook så att jag kan ta dem av henne.


ja, jag är en av dem som aldrig tröttnar

creepy

Vi har nog fastnat för att göra läskiga saker, inte minst åka ut till det där barnhemmet i kyllaj, för där var vi igår kväll igen, jag, Julia, Emma, Sigge och Matte. Denna gång vågade jag iallafall mig ur bilen och hade väl inget annat val egentligen, kändes inte bättre att sitta kvar i bilen själv. Men när man väl kom ut så var det inte så läskigt som tanken sagt.
Vi stannade inte så länge, istället körde vi samma vända som här om kvällen till martebo för att kanske denna gång få se ljuset, men icke, Emma berättade om ett spökhus i vibble så vi körde dit och inte nog med att hela stämningen var läskig när vi körde in på den lilla vägen till huset, där står det en bil, vi kör där ifrån, kändes inte så tryggt att gå in där om det var någon annan där. Vi körde upp till högklint och kollade utsikten, sen åkte vi tillbaka till huset för att kolla om bilen var borta, men det var den inte, så då struntade vi i det och får ta det en annan kväll. Istället åkte vi en sväng i stan och lyssnade på mi och Julias skiva vi bränt en gång med alla bra låtar som vi tycker då.
Kom hem sen och då slockade jag fort, hur trött som helst och ändå så lyckades jag ta mig upp till elva. Idag har jag varit duktig och städat det mesta här hemma. Nu ska jag duscha och fixa i ordning mig, ska ut och äta med laget på kalas ikväll, ska bli mysigt, vi hörs!

hej världens absolut bästa fotbollsspelare


messi

hej bloggen

Jag är helt enkelt ur dålig på att skriva här, har tappar lusten och trots allt så har jag snart haft denna blogg i ett år. Men hur som helst, det var inte det jag skulle berätta om. Utan vad jag gjort dem senaste dagarna, kan börja med att vi åkte ut ett gäng till kyllaj för någon kväll sen där vi skulle kolla på ett gammalt barnhem för estniska pojkar som ligger där, sägnen säger att dem skall ha blivit torterade där och dött, sen vad man tror är väl en annan sak. Jag tror på någonting åt det hållet. Dessvärre övertygade min rädsla mig med att sitta kvar i bilen, så det blev så medans dem flesta andras nyfikenhet lockades med och gå runt och kolla.
När vi varit där åkte vi till martebo för att kanske få se något ljus, men som alla andra gånger jag varit där så kom det aldrig.
Jag, Julia och Hanna har också varit i Follingbo kalkbrott där jag aldrig vågat bada och vågade inte det denna gång heller, men trevligt var det med en liten picknick, sen skulle den kvällen egentligen leda till tältning med så blev det aldrig istället blev det så att vi satt och ovanför domkyrkan med några och pratade. Fick även träffa några av mina kära klasskompisar den kvällen och det gjorde i princip hela kvällen.
En kväll var vi ute hos Oliver i tofta, trevligt var det men kvällen ledde hem tidigt i och med att p18 cup började dagen efter och då dömde jag min första match någonsin, flickor 12, sweet! P18 cup gick över förväntan för vår del, vi slutade femma men gjorde en grym cup. Poolparty hos Viktor blev det också, grymt trevligt, med skratt långt in på natten och trånga tält.

jaaa!

Lyckat med poolparty och tältning hos Viktor
Lyckat med P18 cup