All I need is you

Har nog blandat lite gråt med skratt den senaste halvtimmen då jag har läst lite för långt tillbaka i min blogg. Idag tog jag mig i alla fall till gymmet för en gångs skull och det tog totalt död på mig. Jag cyklade hem, fick i mig lite mat och duschade. Tog sedan tag i mitt plugg och kom faktiskt någonstans, det känns som att det var länge sedan. Skulle egentligen tagit mig till pulkabacken ikväll med några fina, men kan ekände att jag är en tråkigt människa och struntade i det. Det tror jag faktiskt att jag gjorde rätt i, för jag är rätt död. Helt död faktiskt.

Familjen







Bästa!


Tisdag

Igår var första gången på väldigt länge som jag somnade i tid, trots det så kände jag ingen skillnad när det gällde tröttheten... Hm. Kunde i alla fall sova gott i natt med tanke på Barcelonas seger igår. Hade sovmorgon imorse och ingen engelska, men två lektioner blev det allt. På vår långa håla tog vi tag i spanskan, där vi i princip har någonting att göra varje vecka i fyra veckor, här näst väntar muntligt prov, det känns så där om jag skall vara ärlig...
Nu skall jag äta och plugga lite, efter det väntar gymmet, där jag inte varit på år och dagar känns det som. Hej träningsvärk! Säger jag.

dududududu.

Tack för det



<3


Måndag

Har klarat mig igenom en lång måndag i skolan med på tok för lite sömn i bagaget. Känns bra. Nu väntas det mackor och varm choklad. Senare blir det träning och även att se Barcelona någonstans.

Nightswimming

Klockan 01:05 säger jag god natt, känns oansvarigt av mig då jag börjar åtta. Härliga tider.

...

 det är annorlunda nu.


Söndag

Stendöd efter en väldigt lugn helg, hur det nu kan vara så. Idag blev det lite fotbollsspelande där det inte gick så bra och jag missade därför den fina julskyltningen. Usch. Jag skall försöka ta tag i lite spanska nu ikväll, kan behövas.

Advent

Det är advent och hela Visby ler.

Snö

Nu har första snön fallit och lagt sig vit på marken. Den lyser upp Visby, så som du lyser upp för mig.

Prima

Mmmmmm jo, jag är bra på att skriva här? neee sörru. Allt är toppen, utmärkt så att säga!

<3


I will wait for you

Sjukt lugn helg, nästan lite för lugn kanske. Men det har vari skönt och inte minst behövligt efter två helger på fastlandet. Idag blev det fotboll och det gick helt okej för oss, vann dem två första och tappade lite på slutet och avslutade med en förlust. Just nu håller jag på att plugga ihjäl mig till kemiprovet imorgon, soft. Skall snart äta, wii för jag dör snart av hunger.

Lördaaaa

Sinnes vad trött jag är idag och ännu mer sinnes, hur förkyld jag är idag. Trots det skall jag cykla bort till ishallen med Karin snart, för att underhållas lite utan ishockey och samtal med henne. Vad jag mer skall göra idag står väl ganska skrivet i pannan, jag ska plugga. Jag och Felicia var inte så där hiskligt aktiva som vi hade hoppats på att vi skulle vara. Det blev liiiiite mer fika än plugg. Jajahapppja.

voff

Sova nu? Tänkte deeee vaaaaaaa.

Freeeeda

Äntligen fredag och snart kommer Felicia hit och vi ska göra något som är strängt förbjudet att göra en fredagskväll. Plu... ja ni fattar. Woooho. Men inte bara, vi ska fika också. Mumsi.

The way down

Vilken dag... och inte minst, vilken gårdag. Jag är helt död och skulle helst vilja gå och lägga mig på direkten. Men icke, för jag har tusen saker att göra innan jag kan gå och sova utan ångest. En positiv sak är i alla fall att vi inte har någon idrott imorgon så jag kan få sova minst en timme längre, blir man glad eller blir man glad när ett sådant meddelande plingar till i mobilen? glaaaad ja. Skolan idag rullade på och gick relativt, jag har också överlevt en bokredovisning, det känns bra. Efter skolan cyklade jag och Rickard, hem till Rikard tillsammans med honom. Det där lät kul, men det är två personer och lägg märke till stavningarna. Viktigt! Ikväll blev det också träning, som gick sämre än någonsin och då blir man så där hiskligt glad, eller? Nu skall jag återgå till fem tusen viktiga saker jag har att göra. Wiho. Puss.

VÄRLDENS BÄSTA


Maths

Nu sitter jag fast... Långt in i matteboken. Åh.

Seeeega tisdag

Seg dag idag trots sovmorgon. Gick och la mig lite för sent igår. När skoldagen äntligen var slut bestämde jag mig för att vänta på Oskar så vi kunde ta sällskap hem. För att jag inte kunde cykla dem två minutrarna som det tar själv. Nu väntar gymmet och galet mycket plugg som jag ska ta med mig hem till Vickan ikväll! Wop!

kärlek


mmm

Dagen har gått sjukt segt och jag har bara hunnit med att städa mitt rum, öppna kemiboken och stänga den igen av det jag skulle göra. Istället för att plugga har jag sett fotbollsgalan ikväll, jag skall snart öppna kemiboken en stund och njuta av tanken på att jag har sovmorgon imorgon och relativt kort dag. Imorgon blir det också gymmet, det var väldigt länge sen nu, skall försöka att vara förberedd på träningsvärk. Härligt värre.

Cup kommunal


:)

Meeeeeeeeeen. Hej kemiboken. Hej på dig älskling!

Måndag igen

Oj, herregud vad jag är trött efter helgen. Just nu ligger jag i sängen och det är knappt så att jag orkar röra med mig, men jag skall ta mig an och handskas med mitt otroligt stökiga rum som är fullt med kläder och resväskor. Sedan blir det att ge sig på min hög med plugg. Kanske hinner med en sväng på stan med mamma. Pusspåååå

Let me go home

Sitter i bilen på väg ifrån växjö, till Oskarshamn och McDonalds först och främst. Sen bär det av med båten hem till kära ön igen. Fotbollsspelandet idag har gått mycket bättre än igår men det räckte ändå inte hela vägen till final eller pallplats. Det gick bra för barcelona igår, wiie. Trots bortdömt mål. Jag är trött och vill inte ens tänka på hur trött jag kommer vara imorgon. Buuuhu..

Vi har det bra

Jag har sovit på tok för lite för att inte kunna skratta åt allting som händer här i Växjö just nu. Det har varit en sjukt bra dag trots att själva fotbollen inte gått så bra. Vi har precis ätit finmiddag på McDonalds och hängt en sväng på Coop. Vi har även varit på äventyrsbad idag, där vi var som barn. Det var sjukt kul, trots att jag inte tycker om att bada. Ikväll blir det att äta gott och se Barcelona. Kan det bli bättre? Neeeee. Imorgon blir det mer fotboll, där i bestämt att det skall gå bättre.

Alltid

Jag är glad på Emily, hon har fixat så att jag kan blogga ifrån mobilen igen. Så nu kanske uppdateringen kommer att ligga lite mer på min sida. Hur som helst så är jag framme i Växjö nu efter en något så gungig båtresa och en rolig bilresa med trevligt sällskap och bra musik. Just nu ligger jag och läser medans spiderman står på i bakgrunden, skall snart sova och vara jätteglad för att jag ska gå upp tidigare än jag gör till skolan. Härligt. Fick säga hej då till mitt hjärta förut och det bjöds på blandade känslor. Nu är jag glad för honoms skull och jag ser fram emot när han kommer hem igen. Pusssppå.

Växjö baby

I eftermiddag åker jag till Växjö för att även denna helg spela fotboll. Denna gång med mitt gamla lag, det skall bli roligt att få umgås med dem ett tag. Dagen har inte alls varit bra, bär på en konstig känsla som jag aldrig trodde skulle uppstå. Ikväll åker också mitt hjärta iväg och jag hoppas och tror att vi skalll hinna träffas innan vi båda lämnar ön, men till olika platser.

Har egentligen inte riktigt tid att sitta här, måste packa och styra upp saker. Men jag fastnade med lite bra låtar och så vidare. Nej nu skall jag gå och gräva ner min jobbiga känsla och packa klar. Växjö baby!

:(((

Glädjer mig just nu över att  jag är pluggfri, det känns otroligt skönt att vara det för en gångs skull. Något jag inte glädjer mig åt är att mitt hjärta ska åka bort, i år och dar som jag anser det. Usch.

Letting go

Igår börjades det tränas igen, nu har vi gett oss på inomus och golv. Det känns bra. Skönt att komma tillbaka till träningsrutinen igen efter en månad, då jag för det mesta bara slappat omkring. Efter träningen igår blev det en sväng hem till Felicia för att fika tillsammans med henne och några andra fina. Tror också att jag blev förkyld av cykelturen hem igår. Jag skall snart äta frukost och när jag tittar ut så spyr jag, regn. Kul. Nej.

HEJ

Mina senaste dagar har varit så sjukt bra, jag har hunnit med att fylla år, sävefest och cup kommunal i Eskilstuna. Vad bra det har varit!!

Överraskningsmiddag

Oj, igår var jag med om något kul. Julia och Vickan hade tydligen bestämt att vi skulle på max igår kväll och att Jesper skulle köra oss. Så när dem kom och hämtade mig och jag satt mig i bilen så fick jagen ögonbindel på mig. Jag fick en åktur genom Visby med ögonbindel och även upp i skogen för att jag listade ut vilken väg vi åkte. Bilen stannade och jag fick hjälp ur och blev inledd i ett hus. Dem tog av ögonbindeln och jag stod i Fannys hall med alla tjejer framför mig. Det vankades tydligen överraskningsmiddag. Jag hade nog aldrig blivit så förvånad och det var det finaste dem kunde göra. Looooove you. Det var jättetrevligt igår. Vi åt tacos, glass, muffins och såg på PH. Jääääättemysigt. Tusen tack alla!
Idag blir det att plugga, har redan pluggat som en dåre men det blir att plugga mer. Härligt. Nu skall jag in och äta lunch med Rikard på stan och sedan filma in vårt engelska arbete. Wohooo. Höööres vaaaa!

P18 IK

Äntligen är jag här, wohop. Jag sitter aldrig vid datorn längre och därför blir det lite dåligt med bloggandet, är lite smått arg för att den senaste uppdateringen till mig mobil gör att jag inte kan blogga därifrån. Usch. Hur som helst, nu har jag förklarat mig nog och skall istället berätta om hur bra fotbollsgalan var då P18 tog hem fyra priser, det fatt man ju. Det var i alla fall sjukt kul och jag kan inte förklara den kärlek jag har till alla mina lagkamrater, tränare, ledare och alla som fått det att fungera. Tusen tusen tack!!
Det bjöds på god mat och självklart världens trevligaste sällskap. Det blev lite dans innan allt var över, då blev det en sväng hem till Ylva och även ett stopp på wallers för att hämta upp dem som fastnat där inne.
Jag gick sedan och mötte upp några små vänner vid max och där tillbringade jag min tid under nattens "ställa tillbaka klockan time". Det hade tydligen varit drama på kvällen som jag satt mig in i på vägen hem, hann med några samtal innan jag somnade gott.
Igår hade jag sjukligt ont i fötterna och trodde jag skulle gå under vilken sekund som helst. Ja, klackskor nu vet, det är inte riktigt min grej, faktiskt. Jag hade gäster igår, släkten var här och firade mig lite i förskott. Trevligt. När dem gått somnade jag någon timme till och hela kvällen tillbringade jag halvliggandes på soffan. Skön kväll.
Jag vaknade precis och det fatt man ju verkligen och ska snart äta frukost och idag är det dags att ta tag i pluggandet igen. Låter härligt va? Gud ja!