Allows

En annorlunda känsla av någon man inte känner

Familjen

Jag är otroligt trött efter faktiskt en ganska jobbig dag. Spanskaprovet är avklarat och det känns skönt. Det är bara en dag kvar sedan får vi gå på helg, så skönt. Det väntas ännu träning, sista träningen innan uppehållet och sista matchen. Så därför blir det ingen distriktsträning för mig ikväll. Annars så skall jag plugga ikväll, har mycket att göra. Tur som är så har jag sovmorgon imorgon och en lektion. Den biten kan i alla fall inte bli bättre just nu. Nu skall jag göra i ordning mig för att cykla till p18 och träna med dem bästa. Vad tomt det kommer bli utan er i några veckor. Kärlekkärlekkärlek till er!


Jag mår såååå bra

Jag har överlevt en så kallad "jobbig onsdag", gööööööör bra. Träningen ikväll gick sådär och drog ner mitt glada humör lite, men gick genast upp igen när jag träffade Felicia. Vi har pluggat spanska och pratat om allt möjligt mellan himmel och jord. Nu ska jag sova och vara pigg imorgon. Imorgon blir en bra dag. Det vet jag. Puss och natti

Varje gång jag ser dig

Det har varit en bra dag och jag har hållit mig på väldigt bra humör. Dock så är jag helt död efter träningen och nu är jag hemma, stoppar i mig lite mat och ska snart cykla ut till p18 för träningspass nummer två. Senare ikväll skall jag hem till Felicia för att plugga spanska till provet imorgon. Pussi

Du vänder upp och ner på hela mig, fantastiska du

Vek ner mig lite för gymmet idag när jag kom på att jag faktiskt har en hel del jag måste ta tag i. Jag skall försöka städa upp lite i röran på mitt rum och ta tag i min hög med plugg. Julia kommer nog hit senare och då ska vi plugga tillsammans, får se om det blir något mer av kvällen. Men om man kollar på min hög av skolböcker så blir det nog inte det.


Bra dag

Matten idag gjorde nog min dag idag, inte nog med att jag var på bra humör redan innan, men kan man bli gladare än när det går bra på matten? Tvek alltså.
Nu sitter jag här hemma vid köksbordet och har precis öst i mig en skål med marängswiss, nu skall jag läsa lite samhällskunskap och försöka få tag på Julia som tydligen enligt hennes inlägg i min logg på facebook, har något att berätta. Senare blir det gymmet och plugg, hoppas Julia kan hålla mig sällskap när det gäller pluggdelen. PUSS

<3

Fantastiskt dålig på detta just nu, men det är mycket plugg och fotboll just nu. Idag flikar jag i alla fall in och berättar att jag har sovmorgon och att jag har världens finaste klasskompisar!


...

Oväntade vändningar

Säg till mig

Jag är världens mest förvirrade människa just nu, finner ingen direkt anledning. Det bara är så. Eller så är anledningarna för många att jag inte orkar tänka på dem och därför aldrig finner dem. Något eller någon förvirrar mig som aldrig förr. Tänker tills någon nyper mig i armen och då inser jag verkligheten, det är nog skillnaden mellan dröm och verklighet som förvirrar mig. Jag förvirrade just mig själv lite till genom att skriva detta. Kanske förvirrade jag er också.

DU

Igår blev det mattepluggarkväll tillsammans med flickorna hemma hos Felicia, vi kämpade med matten och fikade... kanske lite för mycket. Imorse var det sovmorgon och det kan ha varit det skönasta någonsin, dagen rullade på och jag har genomfört två träningar och är där med helt mör i benen. Har ätit middag tillsammans med Julia och hennes familj ikväll och sedan blev det lite mer matte. Mumsi Puss.


Just the way you are

Så där relativt bra dag, jag mår bra och skall sova en stund. Dem senaste dagarna har bestått utan plugg, fotboll och finfina vänner. Ikväll blir det mattekväll hemma hos Felicia och imorgon kommer Julia hem. Nu skall jag sussa lite. PUSS

BRA

Jag lever och life is good vill jag säga

I have to go

Träningen igår gick sådär, vet inte hur det kommer bli, för det gör ont och tyvärr finns det inget annat sätt att få bort det på än att vila och det är det jag verkligen inte vill. Kommer förmodligen i vilket fall spela klar säsongen. Efter träningen igår det mat, sedan cyklade jag hem och duschade. Sen kom Robin och Julius och hämtade upp mig, vi träffade Fanny, Sebastian och Johannes. Sedan raggade vi lite folk til bilkurragömma som faktiskt blev väldigt lyckat, bara att jag, Robin och Julius sög. Kom hem på tok för sent och somnade inte förrens runt halv två. Var lite trött imorse men det gick bra och jag lyckades pallra mig iväg till skolan. Dagen gick fort, det är klart, när vi slutad vid halv tolv. Jag cyklade med några fina tjejer i klassen och åt lunch på Amalia. Sen blev det hem, då kom mamma och hämtade upp mig. Vi hämtade Felix vid båten och åkte hem hit en stund innan hans pappa hämtade honom. Sen har jag sovit en stund och sett på idol. Senare skall vi hem till Robin för lite festligheter. Mumsi.


I miss you

Igår träffade jag Fanny, vi cyklade och åt på creperiet och man kan väl aldrig få nog av det. Så sjukt gott, mumsi. Sedan kom Julius och Sebastian, dem hämtade upp oss, sedan åkte vi och tankade och träffade Robin och Edvin. Det blev en sväng ut till martebo och inte heller denna gång fick jag se ljuset. Börjar tvivla starkt på om det verkligen finns. Det blev också en sväng ut till kyllaj och när vi kom ut dit så var det redan folk där vilket gjorde allt mindre läskigt. Vi åkte sedan hem till Julius en stund och hängde lite innan jag fick skjuts hem. Somnade som en stock när jag kom hem. Vaknade tidigt idag och då åkte jag och mamma in på stan en sväng, köpte lite nödvändiga saker och saker till mina cupcakes som jag ägnat hela eftermiddagen åt. Nu skall jag äta cupcakes och plugga. Ikväll blir det träning trots mina benhinnor, skall ta det lugnt och senare ikväll ser det ut som om det blir något liknande som igår. Mumsi puss.

Snart är du hemma. Jag dör vad bra.

LOVE

Det har varit en bättre dag idag, jag har just nu tusen blandade känslor i kroppen och vet inte riktigt vad jag skall göra med allt. Skolan rullade på helt okej i alla fall och avslutades med träninig med fotbollsgymnasiet, gick inte så bra och min benhinneinflamation har kommit tillbaka så det blev ingen träning för mig ikväll. Jag sitter just nu och väntar på mat, ikväll skall jag träffa Fanny och imorgon är vi lediga. Det kan i alla fall inte bli bättre. Puss.

Blä

Julia var en här för en stund sedan och sa hejdå, imorgon lämnar hon mig för värmen och det känns lite tomt. Idag har jag haft en extremt dålig dag och ingenting har veltat gå mig väg. Skolan var bara sjukt seg trots att vi hade lång sovmorgon, jag var på bra humör idag på morgonen. Men det började vända när jag fick stressa lite till skolan. Matten gick kasst idag och då sjönk mitt humör till -10. Blev en sväng på stan med Rickard efter skolan och självklart hittade jag ingenting... När jag kom hem åt jag lite glass och läste. Sedan hände en till dålig grej då jag kom på att mina fotbollsskor och benskydd ligger på P18 och eftersom jag skulle åka med Camilla och hennes mamma till distriktsträningen i rävhagen så ville jag inte ställa till med några besvär så jag fick ta mina gamla skor. Jättekul vaaaa.... Träningen gick sådär och det skulle självklart regna mer än någon annan dag på hela året. Jag pratade precis med min fina och det var ett + för dagen. Trots det skriver jag det här inlägget i frustration. Nu skall jag äta frukst, skriva sms med min fina och läsa bok. Känns bra. Puss.

HEJHEJ

Min blogg har dött lite, hinner inte riktigt med. Idag är den sådan där neutral dag, jag vet inte riktigt om jag är glad eller ledsen. Allt jämnar liksom ut sig. Imorgon åker vissa fina och vissa kommer hem (förhoppningsvis)
Jag har också ont i mitt knä och vet inte riktigt om jag kan träna. Mmmm. Jag har sovmorgon idag i alla fall. Ett ord. Bästa. På Torsdag är det ledigt, samma ord. Bästa. Nu skall jag äta frukost. Ett annat ord. Puss.

Du och jag

Jag saknar dig, jag saknar mig som jag var med dig. Vad har hänt? Varför går vi inte på samma vägar längre, du och jag?

LÖRDAG VAREJAAA

Bra fest i torsdags faktiskt och hamnplan var bokstavligen överfyllt med folk. Det var kul och jag somnade med kläderna på när jag väl kommit hem och vaknade av att pappa kom in i mitt rum några timmar senare och sa att det var dags att gå upp. Första lektionen var en mardröm men jag överlevde. Jag åkte sedan tillsammans med mina fina flickor hem till Felicia där vi lagade mat på hålan. Tillbaka på kemin som jag också överlevde. Sen var det bara hem och tvärdäcka i sängen, kan vara det skönaste jag gjort någonsin. Vaknade några timmar senare och pluggade en stund. Sen blev det hockey tillsammans med Julia, Sebastian och Jesper. Jag och Julia åkte sedan hem till mig och såg på tv innan en stund innan hon åkte hem och jag bara somnade på två sekunder. Idag har jag städat och pluggat, känns skönt att få lite vettigt gjort. Ikväll blir det lagfest. Wiho.


mmmmmmmumsi

Jag lever. Jag mår bra. Skolan rullar. Snart är det fotbollsträning. Ikväll är det sävefest. Kör ba. Puss.

puss

I lördagskväll hängde jag tillsammans med några sköna killar, det blev film och lite bilåkande. När jag kom hem slocknade jag direkt och när jag vaknade igen cyklade jag till Julias jobb med maxmat till henne, sen så hade jag ju självklart köpt fel. Så det blev att vi åt på creperiet istället. Vi hängde sedan med samma sköna killar och sen kom Julia hem till mig och vi pluggade och såg lite på tv. Igår var det skola igen, allt var som vanligt. Sen var det macth som gick åt skogen. Det var lite kort om allt. Nu skall jag äta frukost och njuta av min sovmorgon. Puss

saknardig

:(

Nuärduännulängrebort

:)

Det blev en trevlig kväll igår tillsammans med Emily och Maritza. Åt så mycket så att jag rullade hem. Jag vet inte riktigt vad jag skall säga mer om gårdagskvällen mer än att jag hann dö av skratt innan kvällen var slut. Nu skall jag städa lie tillsammans med min syster senare väntar match P18 IK - Huddinge. Vi kör.

Need you tonight

Olympiaden idag blev inte alls bra på grund av regnet, jag frös och ville bara hem och tillslut så fick jag gå hem. Då cyklade jag tillsammans med Felicia, Hedvig och Zandra till Atterdags för att inhandla lite grejer. Sen blev det pizzabak och kladdkakemys, jättemysig eftermiddag med några fina tjejer. Sen cyklade jag hem till Emily där jag just nu befinner mig med henne och Maritza. Vi kör samma sak som tidigare idagm, pizza och kladdkaka + massor av annat gott, jag kommer rulla hem ikväll, lika bra, för det är så det skall vara. Nu ska jag vara lite social och äta pizza. Det blir också Sverige-Ungern ikväll, jag är avundsjuk för mina föräldrar är där.

saknade människor


movemovemove

Idag har det bara varit en sådan dag som jag känt att jag verkligen bara har velat gå hem från skolan, jag har liksom inte alls varit ledsen eller arg. Jag har bara haft en konstig känsla i kroppen som gjort mig nere, jag vet inte vad. Så den långa skoldagen blev ännu längre på grund av det och när man är lite nere så sägs det ju att man skall äta choklad, så jag cyklade tillsammans med Zandra, Lovisa och Felicia till affären. Vi mötte även Emily på vägen. Jag köpte choklad och gladpack som vi skall ha till morgondagens olympiad. När jag kom hem pluggade jag lite och somnade en stund, när jag vaknade visade jag pappa lite saker som jag vill ha hem från ikea när dem är uppe i helgen. Cyklade sedan iväg och mötte Emily, vi cyklade til p18 och tränade, lite så där halvbra träning för min del, vissa stunder gick det bra och andra inte alls. Hade så mycket annat i huvudet och hur mycket man än vill tänka bort det så går det liksom inte, jag vet inte varför jag är så virrvarr just nu, det är långt ifrån likt mig. Efter träningen blev det som vanligt på torsdagar mat. Så jag kom hem för en stund sedan och tänkte lägga mig och läsa min bok om en stund och sedan sova, så att jag kan vakna imorgon och vara på lite bättre humör eller vad man skall säga. För det är egentligen inte humöret som spökar utan konstiga känslor. Imorgon väntar Polhemsolympiaden, sedan skall jag ha en mysig kväll tillsammans med Emily och Maritza. Vi skall äta pizza och baka kladdkaka, bästa sättet att tagga inför match på lördag. Då vi skall krossa! Nej nu skall jag lägga ifrån mig datorn tror jag och läsa lite.

Lite bra sådär


Caminando

Fick bara ett litet tyck så här på mongonkvisten, jag är glad idag, fast det kanske borde vara hemskt tvärt om. Jag vet inte varför jag är glad. Jag bara längtar tills ikväll då det är fotbollsträning. All kärlek till fotboll. Nu skall jag snart till skolan, idrott står först på schemat och det är första gången idag. Intressant. Idag när jag kommer hem ska jag plugga, märkligt vaaaa?

Greatest love of all

Igår var det skola som vanligt med en skööööön och väldigt uppskattad sovmorgon. När jag kom hem pluggade jag lite, sen blev det gymmet. När jag var klar där åkte jag hem och åt, fixade i ordning mig lite, sen kom Julia, Ante och Vickan. Dem hämtade upp mig och vi åkte på vidare äventyr, bland annat ut till min morfar. Sen åkte vi vilse, så det blev sent igår. Var otroligt trött imorse men överlevde, efter skoolan var det kick-off med fotbollsgymnasiet. Mmmmmm jag vet inte ens om jag vill gå där, men jag lär bli tvungen nu.
Pluggade lite efter skolan innan jag somnade en stund. Sen blev det träning och ja. Mina dagar är ganska enformiga nu. Nu skall jag plugga lite mer, matte, spanska, bok på engelska, bok på svenska... det kommer aldrig ta slut... mmmmmm men jag är glad ändå!

jagsaknardigduskaintevarasålångtbort4,7miljagdör