oh heaven if you know my secrets

Idag blev det att vakna sent och det gjorde väl inte så mycket i och med att det var tråkigt väder. Julia hörde av sig och vi tog en sväng på stan, där det blev en inhandlad byxdräkt och en tröja för min del, det blev även en sväng ner på glassbaren. Sen blev det att skynda sig hem och byta om för att sedan cykla bort på träning och en bra sådan blev det för en gång skull kan man väl säga, men med mina egna ord så kan jag säga att dem senaste träningarna varit väldigt oseriösa. Lite mat från pastavagnen blev det mellan träningen och domarutbildningen och sen körde vi igång, känns lite sådär lagom kul att jag ska döma första matchen i hela p18 cup, men det ordnar sig.
När jag kom hem blev det att duscha sen gick jag ut för att träffa Hanna, vi tog en promenad tillsammans och pratade lite. Det blev bara hem och vända innan jag drog iväg och träffade Julia för att sen träffa Felicia och resten, sen tog jag, Julia och Joel en sväng ner i almedalen där vi träffade på Robin och Karl, sen blev det att gå hem. Nu kom jag hem för en stund sen, ska väl snart sova så att jag orkar upp imorgon, måste vända tillbaka på dygnet så här innan cupen, pusspåre!

hey boy hey girl

Kvällen blev en sån där gå kväll, då jag bara gått omkring och träffat på några stycken, därför blev det att man tog sig hem i tid. Behövde det också känner jag, men det blir väl ändå att jag sitter här ett tag och just nu lockar faktiskt sims, jag är inte som alla andra och spelar sims 3, har inte köpt det än och tror inte att jag kommer att göra det i och med det jag hört om det, istället spelar jag sims 2 och det fungerar utmärkt.
Imorgon får det bli att gå upp i tid, för att gå på stan i och med att det inte blev något stan för mig och Julia idag, imorgon blir det även träning och domarkurs.


älskade vännen

you

Hellre ledsen med dig,
än glad utan dig,
men spelar det nån roll när
sagan bara slutade?
Det var för oss som solen sken
som guld och gick upp
varje morgon för kärlekens skull!
Men du och jag,
vi har ett band som aldrig kommer slitas ut!

days


Julie gör det hon är bäst på... linslus!

Jag, Julia och Hanna drog på picknik på hällarna...

...med denna utsikt

jag fick träffa bästa Emil

sen började Julias sovande hemma hos mig, här är första morgonen
då vi gjort smoothie till frukost

Vi hamnade en kväll på "bageriet" med trevligt sällskap efter en glass
på hamnen

samma kväll kom vi hem och såg ut så här, efter att ha cyklat i piss regn

tbc hamnade vi också på en kväll med trevligt sällskap

Jag och Julia  bo satte oss en natt  hemma hos Christoffer, pigg kille

ännu piggare kille

grabbarna gick och jobbade, vi hade huset för oss själva, allt kan hända
och vi lyssnade på smurfarna bland annat?...

...självklart blev det ett dopp i poolen eller två trots att vi skulle på tofta strand
där vi aldrig hamnade

söt tjej

vi vandrade till tbc för att säga hejdå till Christoffer för att sedan ta bussen hem

Igårkväll blev det middag på Joda med tjejerna

Hanniii på Joda

Emma, Julia och Felicia

Felicia och Olga

Nu ska jag göra mig i ordning lite för att sedan ta en sväng på stan med Julia, får sen se vad kvällen bjuder på!

senaste dagarna


älskade älskade Emily när vi delade ut tidningar
för fotbollslaget

Felicia

lyckliga över glassen



bästa en kväll under vecka 29

Jag åkte med mamma, systrarna och Jill till katthammarsvik

där vi åt mat, mamma

Jag och Helena i väntan på bussen, då hon, jag och Rickard
skulle åka hem till Viktor

där vi spelade kubb bland annat

här vinner Rickard och Viktor över mig och Helena

och här känner vi oss besegrade

sen blev det bad i poolen för dem tre medans jag satt och kollade på

tills jag blev nedknuffad i vattnet med kläderna på

Lite lån av Jimmys kläder, dem klär mig, eller hur?

mobileeeeen

Snart kommer min mobil och då ska det bloggas med bilder! :)


happy happy happy

Dagen började som så att runt tolv ringde Julia mig och undrade om jag ville åka med Julia, Julias syster Jenny och hennes vän Lisa och plocka jordgubbar, självklart ville jag det så jag stressade i mig frukost och sen kom dem och hämtade mig. När vi kom fram så var det ju självklart stängt, så vi åker vidare till Själsö och kollar lite, men hela resan gick ju egentligen ut på jordgubbar så vi fick ta en sväng in på maxi och köpa tvp liter.
Dem släpper sedan av oss i almedalen, så vi går och träffar älskade Emil och gud vad glad jag var över att träffa honom. Vi tog också en sväng på stan innan vi vandrade hemåt till Julia. När vi kommer hem dit så är Jenny och Lisa i full gång med pannkaksgörandet, så jag och Julia tar disken, vi fick sen pannkakor med grädde, sylt och jordgubbar, gotti.
Vi går också ut för att träffa Adam och sen blev det en liten sväng in i hans lägenhet för att kolla lite, sen gick jag och Julia hem och powernapade en stund, sen fixade vi i ordning oss lite och cyklade ner till strandpromenaden, vi köpte med oss godis ifrån karamellboden på vägen också. Vi tog en väng  på hamnen och i alme också, sen har jag fått med mig maskinen affishen hem, och axwell för den delen, coolt! Nu går vi in i vecka 29 också, hoppas på en rolig vecka och jag saknar fotbollen :(:(:(:(

shhh

Saknar Halmstad och seriösa träningar för tillfället, det säger jag efter gårdagens träning där ingenting gick rätt till och det var bara trams från alla håll. Visst måste vi ha kul med varandra, men igår gick det över gränsen.
Annars var gårdagen en ganska bra dag då jag som jag gjort dem senaste dagarna bara tagit det lugnt och städat till maskinen, städa är nog för övrigt min nya grej.
Sen fick det bli en promenad till träningen i och med att Julia lånat min cykel, men faktiskt så kom hon och hämtade mig på den efter träningen, snällt, men det blev typ så att jag sprang hela biten istället, men jag fick sällskap iallafall.
Jag åkte hem och duschade, jag och Julia skulle egentligen göra något med det kändes som om det inte fanns någon ork till det och sen fanns det inte så mycket att göra heller.

Idag vet jag inte vad jag ska göra, har vaknat sent som alla dem senaste dagarna. Det dåliga vädret har också försvunnit men det blåser något så fruktansvärt och jag känner mig seg i hela kroppen av någon konstig anledning, men jag får se vad jag ska göra, får prata med Victoria!

hemma kväll

Känns som om jag alltid är vaken när tidningsutdelaren kommer och delar ut tidningen och det är väl sant också, iallafall dem senaste nätterna. Vet faktiskt inte varför, men av någon anledning så blir det alltid sent.
Ikväll har Julia och Victoria varit här, vi såg film "kalle och choklad fabriken" och åt godis och chips i mängder, faktiskt en väldigt bra kväll med mina tjejer.
Annars så har inte så mycket blivit gjort från min sida idag, plockade ordning lite på rummet tillsammans med maskinen förut. Imorgon får vi se vad det blir, allt beror ju på vädret, hoppas på fint väder, men Julia och Victoria kommer iallafall hit och äter frukost, mysigt!

regn regn och åter igen regn

Vaknade nu, liksom nu och har väl gjort det dem senaste dagarna också, men jag tycker inte att det gör så mycket egenetligen i det dåliga vädret. Så vad ska man göra idag? regnet öser ner så det får väl bli att städa eller möjligtvis hoppa i dem stora vattenpölarna.

Igår kväll var jag ute på kneippbyn och spelade minigolf med min familj och det gick faktiskt inte lika dåligt som sist, men pappa vann efter ha slått några hole in one. När jag kom hem senare så såg jag p.s i love you för en gångs skulle, så nu är jag inte längre den enda i världen som inte sett den.
Roller coaster tog sedan över, shit jag är beroende...

hej här kommer segertåget

Dem senaste dagarna har tillbringats i tofta med tbc och väldigt trevligt sällskap. Nu vet jag inte vad jag ska säga, hej