tisdag

Blev inte så mycket  att göra för min del idag, jag städade varken rummet eller plockade ur mina väskor, idag har varit en sån där seg dag då jag varit sjukt trött och seg, värmen gjorde ingenting bättre heller.
Kom utanför dörren en gång idag och det var när jag cyklade till affären och handlade lite gotti. Imorgon hoppas jag på bra väder, för jag är strandsugen.

and i don´t know why

vi hittade alltid tillbaka
men nu har allt släppt helt

v j

Jag är vaken eller det har jag varit ett tag och trots att det är kanon väder idag så struntar jag i tofta på grund av min trötthet. Så idag vet jag inte vad jag ska ta mig an, tänkte börja med att äta frukost och sen städa lite på mitt rum, det sista med tapetseringen måste bli klart och därför måste jag plocka undan. Sen har jag inte heller plockat upp mina väskor ifrån halmstad det kanske kunde vara bra, pusspåer!


...

vi delade en sommar
en fantastisk sommar
och jag måste erkänna
jag saknar dig

tofta

Min fösta dag på stranden idag kan man säga och lite färg har jag faktiskt dragit på mig. Dessutom cyklade jag och Julia ut till tofta som är ungedär två mil, men det var faktiskt inte så farligt som jag hade trott.
Framme i tofta ringer vi Markus för att se vart han sitter och sen träffar vi honom och Oliver, där slår vi oss ner, efter en stund kommer även massor av andra, vi solade och badade, härligt!
Vi gick sen till toftagården allihopa för att bada i poolen där, sen kom Julias pappa och hämtade oss. När jag kom hem åt jag lite och fixade i ordning mig, jag mötte upp Viktoria och Julia för att gå ner till almedalen och träffa dem vi umgåtts med på stranden idag, det blev inte en så lång stund, så jag ska sova snart och hoppas på att det är fint väder imorgon så det kan bli en till skön dag på stranden.

lalalalalala

Jag har tappat det stora suget för bloggandet, verkligen! Men jag skriver när jag har tid och lust. Som sagt har jag tillbringat en otroligt rolig vecka på elitlägret i halmstad.

Idag har jag inte gjort så mycket mer än att åka till högklint och fika med min familj och där med dra på mig ännu mer bondbränna, happy me! När jag var hemma igen hittade jag massor av gamla skivor som jag bränt en gång i tiden, så dem satt jag mig och lyssnade på innan Julia undrade om jag ville äte hemma hos henne, så hon, sigge och matte kom och hämtade mig och så körde vi bort till julia där vi sa hejdå till sigge och matte. Vi bestämde oss för att gå och äta pizza, jag, julia och hennes pappa, gott!
Jag och julia fixade seda i ordning oss och cyklade hem till victoria där också felicia och jimmy var, jimmy körde alla oss tjejer till tofta, där vi träffade några andra och fick en mysig kväll vid stranden, snälla jimmy kom också och hämtade oss och nu kom jag precis hem, ska sova snart och imorgon väntar en cykeltur ut till tofta och sen hela dagen där, skönt. Ska iväg och träna fotboll en stund med pappa också, pusspåer!


kärlek

hemma igen ifrån halmstad, känns otroligt tråkigt... har haft en toppen vecka med er tjejer!

PUSS

GLAD MIDSOMMAR!

många dagar

Jag har hittat ännu en anledning till att byta tillbaka till min gamla blogg, för igår när jag skulle publicera mitt inlägg jag skrivit så försvann det, dumma blogg.se!

Tisdag, på eftermiddagen där efter jag kommit hem ifrån Fanny så ringer Julia och tycker att vi ska åka ner till almedalen och sola, jag tyckte det lät som en jätte bra idé eftersom jag har dragit på mig en hemsk bondsränna efter fotbollsstrumpos och shorts, hemskt fint och bättre lär det väl inte bli i Halmstad direkt.
Vi cyklade iallafall ner dit och träffade på lite annat folk, jag drog mig hemåt runt fem för att äta något innan träningen och det blev faktiskt ingen vanlig träning, istället spelade vi brännboll, fotbollsgolf och kubb, då mitt lag vann. Efter det åt vi lite tillsammans innan jag skyndade mig hem för att duscha och fixa i ordning mig lite, cyklade sen iväg och träffade Emil och Rickard, vi gick omkring lite över allt och åt glass gjorde vi också. Sen cyklade vi hem till Emil där vi tillbringade resten av kvällen med monopol, prat och musik, runt två cyklade jag och Rickard hem.



Onsdag, så vaknade jag otroligt sen närmare två någon, hela dagen blev bara en jätte seg dag då jag till den största delen låg i sängen och lyssnade på musik. Men fram åt kvällen blev det lite mer liv i mig, jag åkte med familjen till p18 och kollade på min systers match, kollade också på f95 matchen som spelades samtidigt.
När jag kom hem hör Julia av sig och undrar om jag vill åka med till tofta för att träffa några, så jag, Julia och Victoria får skjuss av Victorias mamma ut till tofta strand där vi träffar några, efter ett tag försvinner hälfter och jag, Julia, Viktoria, Markus, Gustav och Emil går hem till Emil där vi tillbringar resten av kvällen, trevligt!

Idag då, har också varit lite av en segis dag då jag också vaknade sent men tog mig an att göra något på dagen iallafall, jag åker in med familjen till stan för att handla det sista inför halmstad och lite andra saker. Skulle egentligen träffa Julia då, men det blev aldrig av. När jag kom hem blev det av aatt jag sov en stund, började sen att packa och det gick lite för långsamt så jag ringer dit min bästa packhjälp Julia, så hon kommer hem till mig och hjälper mig. Vi åker sen till affären för att handla lite gotti, med andra ord glass och läsk. Annars så har vi två inte gjort så mycket ikväll, tagit det väldigt lugnt för vi ska upp tidigt imorgon, vi ska fira midsommar i burs tillsammans med Julias släkt, ska bli mysigt.
Just nu ligger jag och Julia i hennes säng med varsinn dator, maskinen är  det som rullar och vi ska väl sova om en stund antar jag, med tanke på att Julia tjatat i flera timmar om att hon är trött...

o beijo na boca é coisa do passado, amor quero ver e namorar pelado

börja om från början

Jag är nästan helt inne på att byta tillbaka till min gamla blogg, trots att den kanske inte var så jätte bra men den var ändå roligare att skriva i och sen känns den mer som sommar. Men än så länge så är jag kvar här och som jag egentligen lovat mig själv att jag ska ha den i minst ett år, det är väl typ tio månader nu.

Jag har precis kommit hem ifrån Fanny där jag sovit i natt, tillbringade också hela dagen med henna igår. Först var vi på stan en sväng och kollade lite, hon fyller år på lördag så hon fick visa lite vad hon önskade sig och hon är faktiskt den svåraste personen att köpa present till. När vi var klara på stan åkte jag hem för att träna fotboll extra med pappa, efter det fixade jag i ordning mig och åkte bort till Fanny igen, det blev inte av att vi gjorde så mycket igår, vi gick ut och träffade på lite folk, pratade och så. Sen åkte vi hem till henne och somnade ganska snabbt, men jag hade en trevlig kväll. Gumman!

skolavslutning

Ojojoj, ungefär nu för ett år sen startade jag min gamla blogg, då jag berättade om en fantastisk kul skolavslutning, jag kan inte säga att den här var lika rolig, men någonstans så tycker jag ändå att jag har haft trevligt.
Hela dagen började som så att jag vaknade men panik och trodde jag hade missat hela skolavslutningen och grejer, men icke, då hade jag en timma på mig att fixa i ordning mig. Helena kom sen hit och vi cyklade tillsammans till kyrkan där vi av någon konstig anledning skulle ha våran avslutning i år, när vi var klara i där gick vi till våra klassrum för att få betyg och så, nöjd med mina är jag iallafall.
När vi var klara letade jag upp Julia och vi gick hem till henne och åt lite, vi slockade även en stund. När vi vaknade igen var det en jävla fart på våra ben då vi skulle ut och plocka blommor till våra kransar, i tre timmar gjorde vi dem där kransarna men jag tycker ändå att det var värt det och under den tiden städade vi även och gick till affären.
Viktor kom förbi en sväng och vi lagade mat, fixade i ordning oss och försvann sedan på fest på gråbo jag och Julia, kändes inte riktigt som min typ av fest så vi tog oss an och gick hem och bytte kläder när det började bli kallt.
Vi gick sen ner i almedalen och träffade resten av folket som vi inte träffade på festen, sen har det egentligen bara varit en jävla yr och gå fram och tillbaka, jag tackar gud för att jag är hemma nu, för jag är grymt trött efter en lång dag.
vi skulle kunna uppleva minnen, du och jag

bye 8

Man har gått sin sista skoldag i åttan, det väntar bara en avslutning

everytime we touch

Har suttit här fram och tillbaka idag och funderat på vad ja skall skriva i bloggen, för en uppdatering behövs ju trots allt. Jag kan ju börja med den tragiska matchen mot Danmark på råsunda i lördags, då vi inte fick hurra på nationaldagen för Sveriges dåliga spel, det var länge sen jag såg en så dålig landslagsmatch, men trots det så verkar det inte som om Sveriges chanser i vm är helt slut.
En bra match denna helg dock var vår mot Graip, då vi vann med 4-1, trots skador från många håll, just nu går det riktigt bra för oss så ni kan få lov att hurra åt oss. Annars har det varit en ganska lugn helg, i fredags hamnade jag hemma hos Julia med fyra glasspaket,  det var ungefär vår helg, Marion och Linnéa kom förbi en stund också.
Lördagen bjöd på studentmiddag hos min morbror som tog studenten i Torsdags, då blev det årets första jordgubbar för min del, kvällen bjöd som sagt på dålig fotboll och kebab, även en fest hos Elina, roligt! :)
Drog mig hem i bra tid därifrån för gårdagens fotboll, annars igår så såg jag när fc gute slog hammarby TFF på hemmaplan med 3-0, bra de.


Idag var det rebusjakt i skolan och faktiskt så orkar jag inte riktigt förklara vad det är, men iallafall så har jag cyklat minst två mil, happy me. Slöt vid ett, då gick jag hem och sov, därifrån har jag precis vaknat, får se vad denna kväll har att erbjuda.


krama gustav dagen

Tråkigt att det inte kunde vara bättre väder idag, jag som är jätte sugen på att ta en kväll nere i almedalen med grillning och mys, men icke. Får se vad kvällen bjuder på istället.

Idag har jag ju som sagt haft världens skönaste dag, började vid åtta och slutade halv tio, skulle egentligen slutat fem över tio men eftersom vi var duktiga och städade skåpen på rasten så släppte Hedvig oss, känns faktiskt trots alla jobbiga so lektioner tråkigt att hon skall sluta.
Iallafall när jag kom hem så gjorde jag i ordning en rejäl frukost, känns som om det var ett tag sen. Sen fick det faktiskt bli av att sova i två timmar, efter det har jag kollat på MTV och nu ska jag städa rummet innan mamma och pappa kommer hem igen!

student

Känns som om bloggen är lite halvdöd just nu och det är den och jag med för den delen, är så otroligt skoltrött nu, trots att dem här sista dagarna i skolan är skönast av dem alla, så just nu är jag hemskt avundsjuk på alla som tar studenten, jag hör fortfarande deras musik när dem just nu åker omkring på visbys alla gator.
Trots att bloggen är halvdöd och jag med så har jag faktiskt en rolig sak att berätta, eller speciellt roligt är det inte, men det var roligt i stunden. Igårkväll skulle jag, Julia, Malmis och Oskar åka till sandgropen för att bada, halv vägs ut i Malmis bil så får vi soppa torsk, så där står vi på tofta väg utan bensin, så hans mamma fick bli räddaren i nöden och se till att vi fick bensin i tanken, men inget badande bler det när vi kom fram heller, för att vattnet inte var så mysigt, så bilturen hem blev på helt andra och fel vägar.

Imorse gick jag till skolan med kudden kvar i ansiktet, men jag pallrade mig upp och gick iväg hur trött jag än var. Självklart börjar vi med tre kilometern på gympan, tur att jag raggade upp mig på Mattias och Oskar som höll mitt tempo en morgon som den. På so:n blev det charader och svenskan filmtittande, då vi kollade på filmen vi spelat in under våren, verkligen inte bra!
Efter det gick jag hem och lagom när jag kom hem så stod mina föräldrar i dörröppningen och skulle åka, så det blev bara hem och vända. Vi åkte ner till hamnen och kollade på studentutsläpppen och träffade morbror Andreas som tog studenten idag. Efter det bler det också en sväng på stan och en inhandlad bikini, vi åkte ut till maxi och handlade lite och när jag kom hem blev det att sova en stund, för så trött var jag och är fortfarande.
Sen pallrade jag mig upp och iväg till träningen, som gick bra. Snart ska jag sova och imorgon ska jag gå min otroligt korta dag i skolan mellan åtta och fem över tio, jag kan inte klaga, pusspåer!

torsk

Lite såhär känner jag nu, torsk mot gotland södra på bortaplan, piss dåligt väder och jag mår inte speciellt bra, tror det var något med salladen som jag åt på vägen ut till matchen, usch fy och blä!
Annars så har det varit en rätt så bra dag idag, gick till skolan för att ha en lektion och sen gå med klassen ner till glassbaren och äta glass, så börjar vi också dagen imorgon, med att äta glass, nu är det dem sista veckorna i skolan, sen hej sommarlov, då jag vill att allt ska vara som förra året :´(

allt som vi gjorde den tiden, vill jag göra om

Har precis duschat efter kvällens distriktsträning, jätte kul träning blev det ikväll, då vi bland annat tränade på fasta situationer. Annars idag har det inte blivit så mycket annat, har varit jätte trött så det blev av att sova en stund på eftermiddagen, nu ska jag sova och ladda inför skolan.. ne, morgondagens match mot gotland södra, igen, dock inte samma lag, pusspåre!