Enastående

Jobb är det som står för mig mest, men trots det hinner jag med mycket annat ändå. Åkte ut till Martin efter jag jobbat klart i onsdags, då åkte vi hem till Tilde och spelade lite kort. På torsdagen blev det en riktig slappardag i Gothem innan jag och Martin åkte in till stan för att se bio, närmare bestämt cockpit som får ett väldigt högt betyg enligt mitt tycke. I fredags hämtade jag och Martin upp Daniel för att ta en glass och promenad på hamnen, senare på kvällen väntades det också jobb och lite festligheter. Resten av helgen har bara vartit lugn och idag var vi ute och åt mat och fikade på själsö för att min morfar fyllde år, kvällen har jag förgyllt med jobb, vad annars? Nu skall jag internetshoppa och äta choklad. Mums.

Om vingarna bär

Idag blev det ännu en sovmorgon och senare blev det en sväng på stan med mamma innan jobbet, inhandlade en sarong, som jag tänkte använda på stranden när det blir fint väder, alltså nästa år någon gång.. Det är surt att den riktiga värmen inte kommit än och som det ser ut på prognoserna så skall det i princip bli regn hela veckan som kommer. Hade hoppats att det skulle bli fint på torsdag då jag äntligen är ledig och då jag äntligen får åka ut till Gothem och Martin. Imorgon väntas en lång dag med jobb, så jag bör sova snart.

Oh love

Har blivit sjuk, sov fram tills nu och känner mig helt väck. Men det är ingenting som hindrar mig, jobba måste jag göra ändå. Ligger i sängen och lyssnar på Ane Brun och hoppas att det blir bättre snart. Förutom jobb så står inte så mycket annat på schemat idag. Puss

Do you remember

Efter en lång jobbhelg med 23 timmars jobb så andas jag ut och får äntligen en sovmorgon imorgon. Träffade Julia ikväll, vi åkte runt och pratade lite och så, samt jäspade med jämna mellanrum. Är sådär obeskrivligt trött, så att jag skulle kunna somna på sekunden. Men att somna innan tolv när det är sommarlov känns inte okej, så jag får hålla mig vaken en stund till. Ser ut att bli en bra vecka som kommer, trots att jag är pank, men det får väl gå ändå.

Några bilder från pal


För det är du

Igårkväll åkte jag och Martin lite mer båt för att se om vi kunde få upp någon fisk, det gick inte så bra och precis när vi kom in i hamnen igen kom Tilde, Martins kusin förbi, vi följde med henne hem och spelade lite kort, det var jättemysigt! Idag åt vi mat på Åminne resturangen tillsammans med Martins syster och mamma. Ikväll åkte vi in till stan igen för att jag skulle jobba. Martin försvann iväg för en stund sedan för att han skulle ner på hamnplan och se Björn Rosenström. Jag skall sova snart i hopp om att vara pigg till den långa jobbhelgen som jag har framför mig.

Perfect for me

Med lite tid över bestämde jag mig för att hälsa på här. Jobbar varje dag och det är det som tar upp det mesta av min tid, när jag är ledig försöker jag träffa mina bästa. Har varit iväg på peace and love och det var en lyckad resa, har firat Eric som fyllt 18 år och faktiskt hunnit med att vara på stranden en dag. Det var egentligen tänkt att det skulle bli stranden idag, men det kan jag säga att vädret inte tillät, det är näst intill storm ute. Skall istället göra någonting mysigt med Martin. Puss