Small bump

Har idag läst igenom så många inlägg ifrån den här bloggen. Blir helt gråtfärdig. Har haft så otrolig kul och gjort så mycket saker som jag helt glömt bort. Får ångest av att jag missat att skriva här på så länge, vill ha mitt liv samlat för att kunna läsa när jag får lust.

December springer på och för några dagar sedan låg snön vit på marken för att sedan försvinna lika snabbt igen. Tråkigt tycker jag, samtidigt som jag hatar att köra bil när det är halt, så jag vet inte vilket som är bäst. Denna vecka har gått snabbt och bestått utav ganska mycket jobb och mer skall det bli i helgen.
Alla längtar just nu efter julen, i vanliga fall brukar jag också göra det, men det är lite annorlunda i år eftersom att jag jobbar julafton och många av dagarna runt omkring. Men istället har jag ju någonting annat att se fram emot, så jag får leva på det genom julen.

USA

December är här, det närmar sig jul och nytt år och därmed en tripp till USA för min del, Florida och New York närmare bestämt.
Det har gått lång tid sedan sist, studentveckorna är förbi, tre fantastiska veckor som var fyllda med glädje och tårar. Både sommaren och hösten har bestått utav jobb och mellan allt det där lyckades jag att ta körkort. Helt fantastiskt och nu undrar jag hur jag klarade mig utan det tidigare.
December är en fantastisk månad och denna månad skall bestå utav mycket julbak och mys i väntan på att snön äntligen kommer och att man får resa iväg. Det är fantastiskt att ha saker att längta till.