Skinny love

Jag jobbar, pluggar, tränar och står i så det blir inte så mycket tid över. Idag har vi haft en väl behövlig studiedag. Jag sov ut efter gårdagens bravader som bestod av den lite festligare typen av häng. Har fixat inför min lillasysters födelsedag som äger rum imorgon, tränat och gått en lång promenad tillsammans med Felicia och strövat på innerstadens gator. Imorgon väntar sovmorgon till kvart i tolv, jobb och sedan skall jag bege mig ut till min mormor för att spendera helgen där fram tills matchen på söndag. Skall ta tag i massor av plugg och ta det lugnt. Denna kväll avslutas med några avsnitt vänner. Hejho

D I D


Up to you

Här är det bra, det går segt med just den här delen, kan vara för att det är så bra. Hur som helst, veckan har gått fort och är snart slut. Men några uppdrag finns det dock kvar denna vecka Exkursion till Stånga imorgon för att ta vattenprover till biologin, ta tre nya poäng på Lördag och jobba för laget på bilcity på Söndag. Just nu försöker jag få lite plugg gjort och lyssnar till Savage Garden för lite nostalgi. Puss

I won´t let you go

if there’s love, just feel it
if there’s life, we’ll see it
this is no time to be alone, alone, yeah
i won’t let you go
If there’s love, just feel it.
If there’s life, we’ll see it.
This is no time to be alone, alone.
I won’t let you go.

Babylon

Det känns jobbigt att inte ha tränat på hela veckan, jobbigt och konstigt. Trots att jag varit i skolan idag så har jag inte alls känt mig frisk så det blev inget tränande för mig idag heller. Jag satsar istället på att bli frisk till helgen så att vi kan köra över Vallentuna på Lördag. Jag skriver det här inlägget i världens tagg, dock något som är mindre tagg just nu är matteprovet imorgon som jag pluggar för fullt till just nu. Hoppas att jag kan hitta en glass i frysen och få lite energi till detta evighetsarbete.

I turn to you


Torn

Det hade varit fantastiskt att vara sjuk om man inte kände av det. Jag har blivit sjuk och mår inte alls bra just nu. Knaprar värktabletter och försöker få skoljobb gjort. Trots att jag var sjuk idag tog jag mig till skolan för att vara med på skolfotot, hur snyggt det nu kan vara med feber och snuva. Mamma tvingade med mig på en lite shoppingrunda och det kändes bra att tröstshoppa lite. Jag kämpar nu med skoljobbet och kvällen kommer gå åt till det också. Underbart.

P18 IK

P18 IK-Åkersberga 7-2
Ni är kärlek för mig!

Ramlar

Polhemsolympiaden idag. Min klass som klädde ut sig till pirater gjorde det på en mycket bra sätt och det slutade med en tredjeplats. Egentligen borde jag köpt en lott idag, tappade min ena joggingsko på vägen hem och surade i två timmar för att den var borta. Då ringer Felicia och frågar om det möjligtvis kan vara så att jag tappat min sko. Då har hon hittat den när hon var ute och gick. Så den fick jag tillbaka. Turliga jag. Ikväll var det kräftskiva, det var trevligt men blev tidigt för min del. Match imorgon så nu skall jag sova, innan tolv en fredag. Det är fantastiskt skönt.