Salighet

Dagens bästa var frisören. Har nu ny och fräsch frilla. Glad. Ja.

Stay

Kvällen igår bjöd på en sväng till maxi tillsammans med Sigge och Julia. Sedan körde Sigge oss hem till mig där det blev Wii resten av kvällen plus godis och lite annat gott.
Jag vaknade för en stund sen och skall snart fixa i ordning mig innan Sigge hämtar upp mig för att gå en sväng på stan med honom och Julia innan jag skall möta upp Rikard för att ta en fika med honom.

I feel so lost but what can I do...

Dreams

Igår blev det annandagscupen med världens bästa lag, tyvärr föll vi i finalen på straffar. Efter det blev det ännu en julmiddag med släkten. När jag kom hem så kom Sigge och hämtade mig, vi hämtade upp Julia och åkte ut till Matte på högklint och såg film, kändes lite som back in the days. Somnade i tid igår och fick tolv timmar. Idag åkte jag och mamma in på stan, vi mötte upp Julia och sedan pappa. Vi kollade omkring lite och det enda jag fick med mig  hem var en handkräm, woho. Får se vad kvällen bjuder på. Hur som helst så skall jag i alla fall städa mitt rum nu... Woh!

Jul

Jag är ledsen, men jag vet inte vad jag skall skriva. Så fort jag börjar på något, så känns det fånigt, så då suddar jag ut det och börjar om. Detta känns också fånigt, men det får det göra.
Jag skall försöka få ur mig någonting klokt, som att julafton var bra och det glädjer mig att det alltid går till på samma sätt. För det kan inte vara bättre. Vi firade alltså som vanligt med släkten hemma hos morfar med god mat och fina klappar. Idag blev det att åka till min morfar nummer 2, som Julia så fint kallar honom. Där bjöds det på mer god mat och fina klappar. Woho, det var min jul, visst var den kul?

Förresten så halkade jag idag... inomhus... på en skolkatalog. Hm?

Christmas

Äntligen. Det är jul. Gott folk. God jul.

Onsdag

Ikväll bjuder jag på sällskapsspel och mys. Låter bra, woooho ja!

Woooopi

Jag är så glad. Verkligen och nu skall jag få träffa Julia, det kan inte bli bättre. Eller? Jo, lite Ben & Jerrys. Nu kan det inte bli bättre. PUSS

Så man blir glaaaa ju

Helgen över och det väntas skola. Men bara tre dagar denna gång, sen är det och ladda om. Gud så härligt!

Lördag

Ikväll har jag varit barnvakt.
Jag har ätit pizza.
Och godis.
Nu är jag trött.
Men kan inte lägga mig innan tolv på en lördag.
Vad gör jag?
Kör christmas lights på repeat.
Bra idé.

Bigger than us

Nu är det mesta av pluggandet över, har bara två saker kvar att göra och jag känner mig nästan fri, gud så härligt. Igår lämnade Karin mig och ön, det känns lite sorgligt. Ännu mer sorgligt kändes det när hon skickar sms imorse och säger att hennes flyg är inställt och att dem inte kan åka iväg till Australien innan måndag... Annars igår så umgicks jag med en vän hela kvällen...  Idag vaknade jag sent och följde med pappa på stan en sväng för att köpa julklappar, blev även en sväng på ica maxi och jag som skulle köpa fotoramar hittade inte vad jag levade efter.
Just nu sitter jag och väntar på att min moster skall hämta mig och Mathilda så att vi kan vara barnvakt åt mina två absolut finaste. Skall bli skönt.

När planeterna stannat

Jag lever. Just nu kan jag jämföra mitt liv med ett elektrokardiogram eller något liknande. Allt är så upp och ner. Jag är så förvirrad och det finns nog ingen som längtar mer till onsdag än jag då vi går på lov. Det skall bli så fantastiskt skönt, jag kan inte ens beskriva känslan. Jag håller på att plugga ihjäl mig så mitt liv kanske inte går upp och ner att änge till, mitt ekg kanske blir ett rakt streck snart. Nästan i alla fall. Dagen idag har bestått utav skola, lite mer plugg, fika tillsammans med Karin och Felicia, sen kom Julia även hit och pluggade tillsammans med mig.  Nu har jag precis duschat och fixat på mitt rum, snart skall jag sova så jag är pigg till pulkaåkningen imorgon på idrotten. Åh, vad jag längtar...

Förresten så tycker jag det är jätteroligt när alla mina vänner lämnar mig på denna kalla ö för värmen. Jätte verkligen...

Cup kommunal Eskilstuna 2010


Lite take me back känsla


wiho

Bra helg. Bättre vecka.

Kommer alltid igen

Kan inte tänka klart.

Torsdag

Ligger just nu och läser igenom det sista inför samhällskunskapsprovet imorgon. Det som jag redan har gjort hela dagen då jag cyklade till affären tillsammans med Karin och Rikard efter skolan och handlade lite fika, för att sedan cykla hem till Karin och plugga ihjäl oss och det gjorde vi också... Nästan. När Rikard lämnade oss blev det mest prat och skratt. Lite som vanligt när det gäller oss två. Vi diskuterade även hur vi skall klara oss utan varandra när hon åker till Australien. Hm. Imorgon är det hur som helst fredag igen och det skall verkligen bli så himla skönt. Jag skall ha en toppenhelg. Wiho. Puss.

Wiho

Jag har pluggat verkligen hela dagen och ikväll lämnar jag datorn i tid. Duktig jag.

GRENADE


Första sidan

Jag är död, då menar jag inte bara död utan helt totalt stendöd. Jag har överlevt skoldagen, trots att jag var nära på att stupa redan där.  Nu skall jag ta tag i allt pluggande och det lär ta hela kvällen. Ett sådant liv har jag nu för tiden. Vill också säga att ja, jag är på klagohumör. Nu skall jag tillsammans med mitt godis som jag och Rickard köpte på vägen från skolan ta oss igenom pluggandet. Kanske hör ni aldrig mer av mig. Eller så gör ni det. Den som lever får se. Haha. Rolig jag är. Jag är egentligen ganska glad, woooho va?
För bra

Måndag

Borde egentligen sova, men jag sitter fortfarande med spanskan som jag har prov på imorgon. Sitter även inne med en liten ångest över hur mycket det faktiskt är att göra i skolan just nu. Skoldagen i sig rullade på och vi hann med julpyntning i vår korridor, känns lite sådär lagom mysigt att kliva in där nu i alla fall och faktiskt så fortsätter julpyntningen imorgon, Wiho. Har också tränat ikväll, gick sådär, istället för att tänka på det jag skall göra just där och då tänker jag på massor av andra saker. Det förstör lite. Natti. Hejs. Svejs.

Söndag

Idag blev det finalspelande i södervärn där det skulle avgöras vem som skall få gå vidare i sm-kvalet. Det gick väl inte riktigt som vi hade tänkt oss och vi förlorade på straffar. Men det fanns något positivt i det också, för vi kan vara med och spela team sportia cup, eller Coop forum cup om den nu heter så för dig... Annars så har jag pluggat och gjort klart det som behövdes göras klart. Ikväll har jag gått en promenad med en vän.

<3

Denna helg är första helgen på väldigt länge som jag inte bara suttit här och även första helgen på väldigt länge jag umgås med mina finaste. Vic, Julie. Jag hade glömt hur det var. Men ni är ta mig fan bäst.

Fredag

Som sagt, jag gick och la mig sent igår vilket verkligen resulterade min trötthet idag. Trots det så har jag inte sovit någonting i eftermiddag. Istället har jag varit vid tandläkaren och på stan med mamma, fick med mig en jacka hem som jag har lite ångest över om jag skall behålla faktiskt. Men jag tror att det får bli så. Annars har jag pluggat en stund och hängt omkring lite efter pappa i affären. Kul vaaa? Jo. Egentligen skulle jag göra något med Victoria och Julia ikväll. Vet inte hur det blir riktigt. Dem är lite oklara.

Bed

Meeeeenjooo soft. Sova wie.

Only one

Jag har överlevt veckans längsta dag och även två prov, som gick bra, riktigt bra faktiskt. Trots en hemsk morgon, då inget gick min väg så har jag varit på topp sedan jag fick veta att vi skulle spela badminton på idrotten, woooho va? Det var skönt. För min sjuka träningsvärk är inte över, det är värre än igår. Så om någon sett mig stappla fram som en jubelidiot i skolan så är det därför. Jag är trött, funderar på att sova en stund innan maten och senare kommer Rickard hit, vi skall plugga och fika lite. Mumsi. Jag är så himla intressant. Nu somnar jag.

Onsdag

Jag är lite smått död, är trött och har en sådan hisklig träningsvärk. Jag har stapplat fram hela dagen och knappt kommit någon vart. Härligt värre. Jag kom hem för en stund sedan och håller på att ta tag i spanskan. Muntligt prov väntar imorgon och det är ju faktiskt nästan så att man blir glad. Eller? Förresten så ska jag nog sova en stund innan jag tar tag i spanskan, ja, så får det bli. Wiho.