it´s a heartache

Efter sista inlägget vill jag säga att det inte hänt så mycket, jag har mest varit lat och sovit en stund har jag också gjort. En sak som irriterar mig just nu är att mitt wii inte funkar som det ska, så nu kan jag inte spela guitar hero, jag som var så sugen. En annan grej är att jag är helt plötsligt jätte sugen på att ut och springa, konstigt nog. Men sånt gör man väl inte elva på kvällen antar, så det blir inget av med det.
Jag ska väl försöka sova snart kan jag tro och det är otroligt skönt att det inte är en fullspäckad plugg vecka, första på länge, äntligen har jag tid att tänka på annat.


london baby

BÄSTA

Kom precis hem från skolan och en annan hemlig grej, skolan idag innebar en enormt bra nyhet, vi har haft för mycket so hela förra terminen så nu resten av denna termin kommer vi att ha sovmorgon till tio på måndagar, skall bli otroligt skönt i och med att jag alltid har svårt att gå upp på måndagar.
Annars så vet jag inte vad det blir av resten av dagen, om jag ska träna eller inte, jag får se längre fram helt enkelt, nu ska jag iallafall äta något, hann inte göra det i skolan på grund av mina andra planer.

Love

så känns det


godnatt

picture

snart halv ett och jag som skulle sova tidigt, det brukar bli såhär, men istället laddar jag upp några bilder sen i lördags.












heeeela helgen

Nu kan jag äntligen skriva ett inlägg om den här helgen. Fredagen på skolsidan gick den mesta tiden till prat faktiskt, fanns inte en enda klok lektion, kunde lika gärna haft en ledig dag. Kom hem efter skolan och var sjukens trött, tänkte egentligen gå och lägga mig en stund, men icke. Istället åkte jag och pappa iväg, kollade iolika affärer efter... ingenting egentligen, bara saker att ha hemma. Pappa körde mig sen hem till Fanny, åt lite och så, sen blev det en lugn kväll, vi pratade för det mesta, sen gick vi till mcdonalds och åt glass, sen kom per också. Jag och Fanny följde per hem en bit, sen gick vi hem till henne och sov.

I lördags eller iigår blir det, så vaknade jag hemma hos Fanny, vi åt frukost och fixade oss i ordning för att sedan åka och kolla på fotboll i rävhagen, duktiga killar.  Gick hem till Fanny igen och åt, sen kom Simon och Lukas, som höll oss sällskap innan jag åkte hem till mig för att hämta lite saker, sen direkt hem till Julia, fixade i ordning oss, sen tog vi bussen ut till tofta och till Markus som fyllde sexton år i onsdags, där firade vi honom och det blev även tv tittande, portugal-sverige, där det slutade precis som förra gången, 0-0.
Åkte sen med bussen hem till Julia, där jag såg färdigt fotbollen medans dem badade, sen kom även några andra och höll oss sällskap, det hela slutade med att jag följde med Elin till mcdonalds och åt mat.

Idag vaknade jag oerhört sent, trodde inte det var sant när jag kollade på klockan, så det vara bara upp, byta om och äta frukost, för att sen cykla och möta Felicia, vi cyklade tillsammans till träningen och när vi kom dit så hade vi ingen tränare på grund av missförstånd, så Anders fick åka ifrån sittmöte för att träna oss, snällt.
Ska sova i tid ikväll och det här inlägget blev bara jätte dåligt för att det var så mycket att skriva, men nu vet ni hur helgen sett ut. Kommmer väl lite bilder senare, när jag fått dem av Elin.

Love


sleeeeeep

Kom precis hem och till min förvåning så har jag inte skrivit någonting om denna helg, men jag funderar på att sova nu och berätta imorgon, så  får det bli, godnatt!

happy days


something right

Jag börjar nu känns en hemsk panik inför sommaren som man inte borde göra, ännu så har jag inte fixat något sommarjobb och hur många veckor är det kvar... elva tror jag. Förmodligen slutar det så att jag står där när sommaren har börjat och ännu inte fixat någonting, det är dumt av mig, jag som började förbereda mig så tidigt.
Försökte att få ur mig någgonting vettigt till pappa iallafall och hoppas på att han hjälper mig nu, annars går jag väl under eller nåonting.

Denna dag började med att jag var glömsk och glömde kläder till gympan, så inte kunde jag vara med där, istället blev det en trevlig prommenad med Angelica och plugga på tills provet. Aldrig har jag nog varit så nervös som jag var, det var ju inte så att hon skulle hjärntvätta oss om det gick fel... eller? Provet var mycket lättare än vad jag hade tänkt mig och de gick galant och på grund av det blev resten av dagen lyckad, med mitt goda humör.
Jag måste också berätta att vi ska spela in en film på svenskan, kul va? Jag, Rickard och Mattias har satt ihop bästaa handlingen och man kan ju bara hoppas på att det blir vår handling som röstas fram av övriga klassen.
Är helt slut i kroppen och därför blev det ingen träning nu ikväll heller, behöver nog vila innan jag brister totalt, snart är det helg också, tack för det, vi tänkte göra denna helg till en av dem bästa på länge och nu hoppas jag på lyckande. Hur otaggad jag nu än är. Tänker sova i tid också, duktig amanda.

jag har försökt
tänka bort dig
på alla sätt

som jag hade dig förut

Imorse gick det väl relativt bra att komma upp ur sängen, till slut iallafall, det blev liksom sådär sent som det brukar bli. Skoldagen gick bra iallafall, fick ut lite av vad vi egentligen vill göra med svenskan eftersom det varit så rörigt, så nu skall vi väl vara på banan igen. Efter skolan mötte jag upp Victoria, vi tog bussen till stan där vi träffade mina föräldrar köpte ett par byxor och en söt tröja eller blus är det nog.
Sen lämnade vi mina föräldrar och träffade per, vi tre tog en mysig fika på ringduvan och pratade lite. Fick sen jätte bråttom, pappa kom och hämtade mig, han  körde mig ut till p18 där vi skulle laga mat med fotbollslaget och ha lite teori, kolla på lite olika anfall och sånt från fotbollsmatcher, tyckte det var en alldeles utmärkt träning, lugn och bra. Nu har jag pluggat lite grekist mytologi  som det är prov på imorgon, toppen!
Ska sova snart, orkar inte med att vara så trött på morgonen, jag ser ju hemsk ut i skolan.

helt slut

Jag är helt stenslut och snart dax för sängen, skola imorgon igen, hur jag nu skall orka deeee!

hey hallå

jag undrar ibland vad man tänkte på då,

när man var liten och inte kunde förstå.


Igårkväll blev det en kväll med tjejerna, vi kollade på film, tre stycken faktiskt, hur vi nu hann med det. Jätte mysigt var det och skönt att ta det lugnt för en gångs skull. Helt plötsligt har snön fallit ner igen och här sitter jag, Victoria och Julia och läser våra inlägg ifrån i somras. Därför känns det kul att snön har fallit igen när vi längtar till sommaren, men det är snart aprill, snön skall ha försvunnit för länge sen.
Jag vet inte vad det blir av resten av dagen, vi har ännu inte ätit någonting, kanske börjar bli dax, nu ska jag fortsätta kolla gamla inlägg, ciaoo.

sick

fortfarande sjuk, så får se om kvällen leder till filmkväll med tjejerna

grattis felicia baby


blandade känslor

sjuk och väntar bara på att beck skall börja

right now

ojojoj, här finns det mycket att skriva om. Gårdagen då? var väl inte så speciell, en helt vanlig torsdag med skola och träning, kände igår efter träningen hur slut jag var i kroppen, så jag somnade rätt gott efter ett samtal.

Idag har det varit betydligt mer saker, gick i skolan och kände när jag kom hem hur slut jag var och att jag bara ville sova, men det hade jag verkligen inte tid med, så jag cyklade iväg til stan där jag träffade Julia och Victoria. Vi jagade hela stan runt efter present till Felicia och något att ha på sig till kvällen, köpte en tröja ifrån odd molly till mig själv och underkläder till Felicia. sen blev det bråttom, vi måste ha sölat på stan eller någonting, för helt plötsligt blev klockan jätte mycket och jag skyndade mig hem, duschade och fixade i ordning mig, sen bort till Victoria, när jag kom till Victoria så var dem inte färdiga än och då var klockan så mycket att vi skulle vara hos Felicia.
Men si sådär en halvtimma sent rullade vi in hos Felicia, gjorde inte så mycket att vi kom sent som tur är, vi t mat och hade det jätte trevligt. Sen gick vi bort och började festen hemma hos Niklas, men jag tog mig hemåt i rimlig tid, skall trots allt upp och spela fotboll imorgon, träningsmatch.
Sen imorgon blir det någon form av middag här hos mig, innan vi drar iväg på andra äventyr, vi hörs imorgon bloggen,nu måste jag sova så att jag orkar upp, loooove!

suck

fan... vad jag inte orkar

summer times

Pluggandet står mig just nu över huvudet, har tagit en pause för tillfället, men det är veklligen otroligt mycket, mycket tid har ängnats åt svenska redovisningen som är imorgon, men jag börjar känna mig redo nu.
Sen är det öven tusen andra saker, att det aldrig tar slut liksom, längtar tills i sommar då jag slipper att varje dag skriva "idag har jag varit i skolan..." men som i mitt tidigare inlägg, tretton veckor kvar.
När jag cyklade till träningen idag började jag tänka på hur glad jag egentligen är att jag bor här, en underbar sommarstad, tack för det, sommarsommarsommar, ni märker hur jag längtar va?
Men hur som helst, jag har tränat ikväll iallafall och det är så sjukt skönt, för man glömmer verkligen allt annat, skulle nog helst vilja träna hela tiden.
Hej hopp det blev en inlägg men många känslor, det behövs det med... ibland


my love

Det känns som om jag känner dig
men egentligen är frågan
vem är du?


Hemma efter en lång dag i skolan och imorgon blir det ännu längre... snart helg iallafall och från min sida så är den relativt planerad, även om man inte tror det så är det tretton veckor kvar till sommarlovet, helt sjukt egentligen, för det är fortfarande otroligt kallt ute, satt faktiskt på min vårjackan imorse men det funkade inte riktigt, det är för kallt fortfarande.
Resten av den här dagen blir väl ingen höjdare, jag skall plugga och städa, men som tur är har jag en räddning, fotbollen.
Nu skall jag se till att äta någonting och sen börja med städningen.

love

Can´t you feel it?

Fysiklektion och just nu går det verkligen inte framåt, tidigare idag har jag och Julia varit iväg på secret business as usuall, var sen hemma hos mig och åt lite, nu tillbaka i skolan igen.
Sen skall jag och Julia ut i sista sekunden och lämna ut våra cv, vart ska man jobba i sommar liksom? vi har listat dem fem bästa sommarjobben, men lycka till med plats där... ne!
Nu måste jag jobba med skolans bästa sällskap, workworkwork...

allt och ingenting

Förundransvärt och tråkigt nog sitter jag bara här, har gjort det ända sen jag kom hem, om och om igen ställer jag frågan till mig själv, varför gör jag ingenting?
Julia har intagit plats i min soffa och somnat där, precis så som det brukar se ut. Trött är jag med men jag står imot, vet hur det blir ikväll när jag skall sova annars, typ att jag somnar vid två. Hungrig är jag också, som tur är kommer pappa hem snart och lagar mat.
Nu skall jag snart väcka Julia, hon har sovit tillräckligt kan jag tycka.

missen

Vet ni vad jag glömde berätta? min kissekatt har fått ungar nu, två stycken, jätte söta. Själv så kom jag precis hem ifrån skola, hade ingen sista lektion idag, så det blev att sluta lite tidigare. Väntar på Julia som slutar klockan två, får se vad vi göra, inte så att man vill vara ute direkt, pissigt väder rent utsagt.
Måste plugga lite också, men det hinner jag med ikväll, måste hem till Julia och duscha också, eftersom dem gör om i badrummet här, ciao.

GOTTI

Har varit sjuk och hemma ifrån skolan idag, så det har blivit tt jönsonligan maraton, masssor av gott och ingen träning, hur kan detta nu sluta? nu skall jag dessutom gå ner och göra en egen chokladsås och äta glass, men ibland får man unna sig, eller?

biooooo

Kom precis hem, har  varit och sett på bio med Victoria och Julia, män som hatar kvinnor, en jävligt gripande film om jag får säga så, men den var jätte bra. Tidigare idag spelade jag fotboll och den räddade mig väl inte speciellt mycket, eftersom häften av folket saknades och vi kunde knappt inte få till en match på sjumanna, men vi körde ändå!
Just nu håller min katt på att föda kisseungar, så i natt kommer jag sova mycket, ne! :) Imorgon kommer dem också och renoverar om badrummet, så kommer inte att kunna duscha hemma på en hel vecka, men jag ska göra det hos Julia. Allt vill liksom ske på samma gång nu.
Vi hörs bloggen och förlåt om jag är dålig på att uppdatera nu, det kommer att bli bättre!

nöden

En helg av besvikelse, festande och melodifestival, hoppas att fotbollen räddar mig nu...

tiden rinnner ifrån oss

Vad dålig jag blev på att uppdatera, men hur som helst, fredagen behöver vi  inte ens prata om, hemsk dag och jag kände verkligen att fredagen den trettonde vill mig någonting ont.
Dagen idag då? Har varit helt annorlunda, har varit utanför dörren en gång idag och det varnär vi tränade boxning med fotbollslaget, jobbigt men mycket roligt.
Kvällen har tillbringats framför tv:n, men melodifestivalen och wallander rullandes, melodifestivalen jag vet inte riktigt vad jag skall säga om den faktiskt och wallander är ju bara så otroligt bra, imorgon blir det beck också!
Skall sova om en stund så att jag orkar upp imorgon, imorgon är det träningsmatch ute i rävhagen, ska bli kul.

Kärlek

nattuggla

Kom precis hem ifrån en mycket händelserik kväll. Vi har varit på fest och någon har stulit min väska, dö! Jag skall berätta mer imorgon, god natt!

still here

Äntligen börjar det närma sig den efterlängtade helgen, gud så skoltrött jag börjar bli då, men biter ihop dem sista fjorton veckorna nu, för det är faktiskt så några kvar.
Skolan gick bra och efter skolan ringde Julia mig och jag skulle tydligen följa med henne hem, precis som alla andra dagar den här veckan. Vi gick hem till henne och åt mackor, sen var jag tvungen att dra mig hemåt för att hinna med allt jag skulle hinna med idag, så jag åkte med pappi till affären som jag lovat och vi handlade massa gotti.
Sen var det bara snabbt hem, byta om till träningskläder och cykla ut till p18 och träna. Efter träningen blev det en lång cykeltur hem med Felicia, kan säga att vi måste ha cyklat tusen omvägar men hem kom jag tillslut, helt plötsligt fanns det bara jätte mycket att prata om.
Nu har jag bara ätit mat, duschat och ätit massor med annat gotti som vi har köpt idag. Helg nu snart då och fan så taggad jag är, helt sjukt.

Jag minns varje stund

allt och ingenting
Aldrig förr har en skoldag gått så långsamt, skit tråkig dag rent utsagt. Efter skolan blev det så att jag mötte  upp Julia och sen gick vi hem till henne, blev aldrig så att vi lämnade in våra cv, det orkades inte...
Hemma hos Julia gjorde vi väl ingenting speciellt, lyssnade på musik och pratade, en hel del skatt fanns med också. Gick sen hem och bytte om till träningskläder, cyklade ut till p18 och tränade så gott jag kunde, nu mår mina lår inte bra alltså och med det så har mina knän också börjat ta stryk, hej hopp vad jag lyckas!
Efter det har det blivit en sväng in i duschen och nu ligger jag här med datorn nyduschad i sängen, måste plugga lite nu, har en hel del som skall in imorgon, och jag ställer frågan igen, tar det aldrig slut?
Helg snart iallafall, har våra planer och Vickan får ta och bli frisk...

Love

<3




kärlek

Julia Nilsson

Slocknade som sagt rätt tidigt igår, resultat blev det, jag har varit otroligt pigg i skolan idag plus en skön dag, så dagen gick fort. Efter skolan mötte jag upp Julia, vi tog den förbaskade bussen till stan och gjorde lite ärender, vi tog även en fika på ringduvan, mycket prat blev det, egentligen skulle Vickan också varit med men hon ligger hemma och är sjuk, då hade det blivit ännu mer prat. Vi tog en sväng hemförbi henne också, kollade till hur hon mådde och köpte hem mat till henne. Vi träffade hela familjen på stan och det blev ett inköp av ett par byxor för min del, dem byxorna jag velat ha jätte länge nu, tack för det!
Mamma körde hem oss till Julia, vi åt mat och gjorde om designen i bloggen som ni kanske ser. Vi har även kollat på så otroligt meningslösa klipp på youtube, har så jävla kul tillsammans om man får säga så och snart har vi umgåtts i två år utan att haft något uppehåll överhuvudtagen, hela två år, det är otroligt! Det får firas med tårta precis som förra året.
Julia följde mig till södervärn där jag hämtade min cykel sen gick jag hem, måste få klart svenska arbetet som skall in imorgon, kämpa på bara, snart klart...
Jag och Julia skall lämna in våra CV imorgon, något efter alla andra men det ordnar sig, skulle varit bra med ett sommar jobb, har ju ändå kvar barnbidraget en sommar till, men hade varit skönt med lite pengar ut över det.
Men nu skall jag mysa ner mig med någonting gott i soffan och skriva färdigt mitt arbete.

love


i´m ready

Dålig uppdatering ifrån min sida igår. Det var iallafall skola och utveckligssamtal, det gick galant och är en enorm förändring sen i sjuan, tack för det! Kvällen blev det inte så mycket av, skulle egentligen ut och gå en sväng med Julia men hon somnade hemma på soffan så då gick jag och la mig. Vid halv nio somnade jag, så med andra ord är jag ganska pigg idag. Efter skolan skall jag in på in på stan och ta en fika med Victoria och Julia, det finns mycket att prata om efter två veckor. Nu skall jag snart vandra iväg till skolan, har en kort dag idag, det går fort.

Love

n b


längtar tillbaka

Blev en kväll hemma och framför tvn, hann även med att gå upp till signalen med Nikki och handla lite smått och gott. Nu sitter jag här och försöker skriva lite på mitt arbete om abort, men kommer inte så långt, så lika bra att lägga ner. Har druckit powerking så tröttheten finns inte hos mig, bra jobbat mandiiiie!
Nu börjar advokaterna, så jag får väl roa mig med det tills jag blir trött, pusssie!

GUTI är ett fiasko

little bit of hell

Än så länge så har dagen bara tillbringats hemma och jag tror att det kommer att förbli så. Jag sitter och laddar hem massor av gamla låtar, kärlek. Jag börjat bli hungrig så hoppas på att det är mat snart och ikväll skall jag se beck, ensam eller om det blir med någon annan, det återstår att se.
Nu skall jag göra någonting mer vettigt, fortsätta städa på mitt rum kanske som jag började på förot, det låter toppen.

love

vi tre

En uppdatering här ja, idag har jag... det känns som om jag har gjort sjukt mycket saker idag, men det har jag inte. Jag har spelat fotboll i tre och en halv timme, egentligen skulle det bara bli en och en halv, men sen så frågade u-laget om jag kunde  vara med och spela så självklart. Men efter var jag dock så slut i hela kroppen, så det fick bli ett varmt bad och kebab när jag kom hem.
Sen var det bara snabbt att fixa i ordning sig och hem till Elin, när man kommer dit så är dem ju självklart inte färdiga, så jag fick vänta på dem i hundra år, vi körde vår gamla traditionella cykling, med mig i korgen och Julia på pakken, Elin cyklar, till mcdonalds för Elin skulle tydligen äta, en gång till ikväll?
Vi gick sen hem till Rickard och tog det chill helt enkelt, en kort sammanattning av en lång dag.

 

och föresten, VICKAN ÄR HEMMMAAAA!

VAKIIE

Vaken och pigg, nu väntar distriktsträning och jag har fortfarande en jädrans träningsverk. Det går säkert bra, efter det vet jag inte vad det blir, har inte pratat med Julia ännu, jag undrar vart hon håller hus.
Innan jag somnade igår låg jag och tänkte på kvällen, det var nog den roligaste kvällen på länge, vad kul att det kunde bli någonting sånt en helg som denna. Nu skall jag gå och byta om för att sedan cykla ut till rävhagen, see ya!

PARTYYYYY

Facebook har blivit som något slags ställe där man får reda på allt, så känner ni att ni ligge efter ibland, skaffa facebook! Nej men det är faktiskt så, där får man nu för tiden reda på alla "nyheter" snart behöver man väl inte ens prata med varandra.

Idag var skolan super, det är fredag  så skulle det kunna bli bättre? det enda som saknades var Helena, men det fungerade det med. När jag slutat satt Julia och väntade på mig, så i gick hem till mig och roade oss med sunes jul, sen fick vi helt plötsligt någon fix idé om att vi skulle till karamellboden och köpa godis (dit är det hur långt som helst) men vi tog oss dit och sen hem till Julia, där vi fixade i ordning oss, sen körde min snällliii pappi oss ut till martebo, där det inte var annat än PARTY, Ceda som precis fyllt arton, Grattis! Jätte kul var det där faktiskt, roligare än vad jag hade trott, så det var värt att åka dem där milen för det.
Nu sitter jag här med min godispåse från tidigare idag och det tjuter något så otroligt i mina öron, vad nu?

heyy

Sitter i datorsalen i ett sällskap av Rickard och Mattias, skolans trevligaste sällskap.
Vi har fått instruktionen "ha kul, så då får vi väl ha det, men nu väntar mat, ciaoo.

DO IT!

och föresten, gör  testet, värt!

http://gud.us/lovetest.php?page=632569

du förvånar mig

Har precis duschat efter en sjukt jobbig träning, en insstruktör ifrån form fitness kom och gjorde ett så otroligt jobbigt styrkepass  med oss, jag somnar nog gott om en stund. Blev lite spel på slutet, då kunde man knappt springa, spagetti ben eller någonting liknande.
Skönt, nu har jag inte läxor som skall göras bara några matriser som ska skickas in, till utvecklingssamtalet nästa vecka, nu skall jag göra det och sen ska jag nog sova, see ya.


let´s go hoe

Överlevde halv fyra dagen med ett glosprov, tack för det och för övrigt gick det väldigt bra.
Helena har också gjort ett big misstake idag, jag fick ett gott skratt och många andra, avslutade dagen med veckans skönaste lektion, slöjd. Jag sitter här och väntar lite på att tiden skall gå, har träning ikväll och ska väl försöka äta någonting innan det.

ye

Har precis duschat efter kvällens träning, idag var det inte speciellt jobbigt, jobbigare blir det nog imorgon, men kul var det, som alltid. Nu mitt i veckorna så blir det inte så mycket annat än att träna och plugga efter skolan, därför inte så mycket att berätta om. Jag tänkte sova snart, för att jag är så grymt trött, vet inte vad det är med mig.
Imorgon är det våran längsta dag, till halv fyra, får hoppas att man står ut.


saknar min lugg också, tillbaka till sommaren

vad du aldrig vet eller kommer få reda på

jag kanske förstår
någon dag
frågan är om den dagen är idag

Hej bloggen, jag kan säga så mycket som att efter skolan har jag inte klivit så mycket som utanför dörren, jag har istället powernapat och pluggat, har faktiskt kommit någonstans på mitt svenska artbete nu, grattis till mig, jag skall försöka sova i tid ikväll så att jag inte gör en repris ifrån imorse, vill helst slippa det faktiskt, nu ska jag plugga lite till och sen blir det sova av.

trött på det här, än en gång

Jag lyckades tillslut somna igår, runt tre tiden så med andra ord vad jag inte så värst pigg idag i skolan, men lyckades ändå skriva ett prov helt gallant och det känns som om det gick bra. Skulle egentligen med Helena och göra lite ärender men det blev aldrig så för att jag fick förhinder. Ska försöka få pappa att åka införbi stan när han åker ifrån jobbet och köpa ett par byxor till mig, nu ska jag äta glass.

Vi skulle aldrig ha mötts

Så kan vi sjunga tillsammans om en längtan som aldrig blir still
för alla oss som aldrig vet vad vi vill
Det finns en sång och en dröm
om en lycka så öm

Här sitter jag och pratar med Julia som också är vaken, tur det så att jag har någon att prata med, har även en annan filur att prata med, som egentligen inte är så mycket att prata med, men.
Jag och Julia planerar iallafall nästa helg, vad som nu är speciellt då(?) Vickan är iallafall hemma då och fler än henne. Nu funderar jag också på att inte sova alls, kommer ändå vara ungefär lika trött imorgon, så det sspelar ingen roll, hur tänker jag...

you don´t know

Hade himlans problem att soma igår precis som ikväll, klockan är snart ett och inte en tanke på att sova har jag, men jag vet... då få jag ta smällen imorgon. Dagen i skolan var helt okej och det hände väl inte så mycket, ingenting alls faktiskt. Kom hem runt två, då tog jag bara det lugnt och pluggade, har ett arbete som skall vara inne på torsdag och jag har knappt börjat, för jag har inte en aning om vad jag ska skriva om, några förslag, skall argumentera för och mot på svenskan? Hela familjen åkte sen in till stan där  det kändes som om vi bara drällde omkring och inte gjorde någonting klokt alls. Kvällen blev det inte så mycket av, sov två timmar och det är anledningen till att jag inte kan somna nu.

tänk att stå ensam kvar

trodde du hade ändrat på dig

Precis sett klart beck och det är ju så otroligt bra, jag är trött och det är nog snart dax för sängen. Måste plugga först, dumt nog har jag inte pluggat överhuvudtaget detta lov, har helt enkelt haft bättre saker för mig.
Förut idag åkte jag och pappa in på stan och handlade lite, sen städade jag på mitt rum och det är ännu inte klart, tröttnade efter ett tag, men snart så. Sen gick jag hem till Julia för att hämta min dator och cykel, jag hamnade tillslut i södervärnshallen tittandes på innebandy och efter det har jag inte gjort så mycket, nej nu skall jag ta tag i fysik boken.

saknar vic

sista dagen

Idag är det då sista dagen på lovet och vad gör man en sån här dag, jag tänker nog försöka att göra så lite som möjligt, städa färdigt mitt rum som jag sagt nu i flera dagar, det skall jag göra. Nyvaken och trött är jag också när klockan nästan är halv två och så har det varit iallafall dem senaste dagarna.
Jag skall nu äta frukost eller lunch blir det väl och sen städa, plugga måste jag göra också, snart är man tillbaka igen.

love

du är min bästa


BÄSTA

Kom precis hem ifrån festen som hölls i stenkumla bygdegård, har haft otroligt kul annat än vad jag hade räknat med. Mitt sällskap har varit Nicco och Roger som är min mosters kille, skall lätt börja festa med dem.
Kvällen började med att vi åt mat och tårta, gotti. Sen försvann alla bord och det hela blev ett stort dansgolv istället, det spelades dansbandsmusik, så då intog jag soffan med bästa sällskapet som jag redan berättat, en hel del skratt blev det och jag fick reda på något som gjorde mig otroligt glad.
Nu skall jag nog sitta här en stund till och sen sova, jag börjar bli lite trötti, imorgon vet jag faktiskt inte vad jag ska göra, inte en enda plan har jag, får se helt enkelt.