Baby I

Igår blev det stan tillsammans med mamma och pappa, jag köpte min iphone, som nu officiellt är min nya älskling. Köpte lite annat smått och gott också. Vi tog en lunch på Ringduvan, sen kom Felix och gjorde oss sällskap. Vi hängde omkring en stund på stan, innan vi åkte vidare och släppte av Felix hos Nasser. Det blev att titta på träningen igår, för jag har benhinneinflamation. Så det kommer bli en träningsfri vecka. Det  blev lite häng med Julia igårkväll.

Idag blev det upp tidigt för stranden och faktiskt så jag jag fått lite färg, bara lite. Skönt var det iallafall, jag som vanligtvis hatar stranden. Ska gå och köpa pizza snart, sen blir det tiljans talanger och fotboll.

Staaaan idaaaa

Gick upp vid halv tio och jag har nog inte gått upp så tidigt på hela lovet. Lite trötti är jag idag, men det får jag stå ut med. Jag ska på stan med mamma och pappa sen får jag se om det blir stranden senare med mina tjejer. Igår hängde jag, Julia och Löken här hemma lite. Vi följde sedan Löken hem sen blev det en bilsväng med Ante och Alex innan jag somnade gott i min säng.
Ikväll får jag se vad det  blir, har lite olika planer. Får se senare vad det lutar mest åt. Nu skall jag fixa i ordning mig för en dag på stan.

Det finns ett öde någonstans
där du alltid kommer in

Hey

Idag åkte jag ner på Bageriet och hämgde med Felix och Munken. Nasser och Malmis kom också förbi en stund, vi pratade och hade det trevligt, fotboll såg vi också.
Vi hängde omkring lite innan jag fick skjuts till min cykel, sen cyklade jag hem. Åt lite innan Emily kom hit, vi tog med oss Nikki och mötte Julia innan vi cyklade ner på glassbaren och åt glass. Nu sitter jag, Emily och Julia hemma hos mig i väntan på bättre tider.

Midsommarblomsterochsolsken

Jag lever trots midsommarhelgen. Midsommarafton var bäst. Dagen efter var lite mindre bra. Det bjöds på god mat, skratt och musik ute i Åminne med nära vänner, det kunde inte bli bättre.
Åkte hem med Viktor igår mitt på dagen någonstans och när jag kom hem däckade jag i min säng innan pappa ringde och sa att vi skulle åka ut till morfar och äta mat så jag pallrade mig upp och följde med. Det var trevligt faktiskt. När jag kom hem igen somnade jag och där tog min dag slut.
Nu är jag vaken igen och ska äta frukost. Pigg och glad förstås.

Midsommar

Det är midsommar. Det är varmt. Glad midsommar people. Tur att jag ska få fira midsommar med mina två finaste iallafall.



ha

Som ett jävla skott rakt in i stolpen. ha

Dance dance

Ikväll blev det att duscha och börja med packningen, dock har jag inte kommit så långt när det gäller att packa. Men jag är på väg och har ungefär si sådär nio timmar på mig nu. Känns bra.
Ante, Julia och Vickan kom och hämtade upp mig ikväll, vi åkte ner på hamnen, då mötte jag och Vickan upp Viktor för att åka en sväng med honom och fixa lite, under tiden gick Julia och Ante på glassbaren. Vi åkte sen en sväng med Ante och hämtade upp Alex på vägen. Jag kom hem för en stund sen och skall fixa det sista med packningen nu innan det bär av till åminne imorgon. Jag dör. Tagg. Puss.

Glad jaaaaaa

Bapapapapapa. Här är jag och är på gott humör igen, hur man nu kan vara det efter en dag som denna. Som jag skrev igår, det skulle bli en lång dag och det blev det verkligen också. Jag och Vic har hängt omkring på stan, till en början med några små vänner, men dem droppade av efter ett tag. Vi fixade det vi skulle fixa, alltså födelsedagspresent till Julia. Vi gick sen hem till henne för att lapa lite sol och äta. Sen blev det kaos som löste sig till slut och nu är allting bra. Jag ska packa lite inför den grymma helgen som jag har framför mig. Sen duscha och träffa mina tjejer. Bra som fan. Nu kör vi.

I want to be with you

Många på fotbollsträningen ikväll, kul som fan för det händer inte allt för ofta. Men självklart har jag åkt på benhinneinflammation, så det blev inte så mycket träna för min del. Lite teori efter blev det dock.
Jag cyklade hem tillsammans med Emily och Malin, så jag fick en liten pratstund med dem. Duschade, åt mat och gjorde i ordning mig innan jag cyklade bort till Vickan där också Julia var. Sigge kom sedan och hämtade oss och på vägen ut till kalkbrottet hämtade vi upp Matte.
Det blev inte så mycket bada för min del, bara för Mattes. Jag kom hem för en stund sen och ska snart sova. Jag dör vad trött jag är. Imorgon blir en lång dag, men innan  dess... lite sovmorgon!

Commander

Igår blev det lite mat och fika hemma hos Julias pappa för att fira Julias födelsedag i förskott och hennes pappas förstås som fyllde år igår. Vi fick sedan skjuts hem till Vickan, jag och hon. Julia försvann vidare hem. Blev inte så lång vistelse hemma hos henne, då Sigge kom och hämtade oss innan vi hämtade upp Viktor och matte för att åka ut till Kyllaj. Det var länge sen vi var och såg på barnhemmmet och jag gör framsteg varje gång och kommer närmare huset. Kanske så vågar jag gå in snart, eller? Det blev också en sväng till Sigges pappa för att hämta hans jacka, det var en trevlig kväll. När jag kom hem dog jag direkt i min säng och vaknade runt tolv idag utvilad och klar. Jag, Viktor och Sigge åkte in på stan för att möta upp Vickan och göra lite ärender. Det mesta är klart nu och vi satsar på en grym midsommarhelg. Jag, Viktor och Sigge åkte sen och solade oss lite på hällarna, det blev också en sväng på pastavagnen innan jag fick skjuts hem. Sitter lite vid min älskade dator och väntar på att klockan skall bli tillräckligt mycket för fotbollsträning. Skall nog också umgås med mina tjejer Julia och Vic ikväll. COMMANDER.

:)

Jag är på bra humör idag. Det finns i princip bara en sak som skulle kunna förstöra min dag idag. Humöret är iallafall på topp, trots dåligt väder. Jag har fått tillbaka min dator som lämnade mig i vintras, då windows bara försvann. Nu är det hel igen och jag är glad.

Har varit borta härifrån några dagar. Men här om kvällen var vi hemma hos Fanny och fikade för att hon fyllde år. Har också dem här dagarna hunnit ta en sväng till blå lagunen med Ante, Dennis, Vic och Julia. Vi träffade kor och lärbrobor. HA. Igår hängde jag med Hanna, Nikki och Vic i almedalen, lite halvdant väder, men det fungerade. På kvällen blev det träning och jag fick umgås med Emily. Vi tog en sväng på maxi, handlade lite och åkte sedan hem till mig. Sen kom Zuggis och hämtade oss och vi åkte hem till Matte, där också Julia och Vic var. Känner att jag stressade mig igenom detta inlägg och det gjorde jag också.

Kan vara överallt.

kross

Hel. Två delar. Tre delar. Tusen bitar.

Dramadrottning

Kvällen igår är nästan inte värd att nämna, drama. Men det var faktiskt kul i vissa stunder, med skratt och gråt. Idag har det varit lite halvdant, funderat mycket. Åkte hem till Hanna när jag vaknade och har umgåtts med henne i stort sätt hela eftermiddagen. Sen blev det lite mat tillsammans med Julia. Jag kom precis hem, tänkte se lite gossip girl innan jag fixar i ordning mig och åker hem till Vickan. Skall få umgås med bara mina tjejer ikväll, kärlek till dem.

Broken

Jag är ledsen
men det är den enda vägen
mitt hjärta

Grillidill

Jag har verkligen varit fram och tillbaka idag, schizofreni kallas det. Jag vet inte, nu är jag på väg uppåt igen när jag fick veta att det väntas grillat ikväll. Julia har börjat blogga i vår gamla blogg som vi gjorde tillsammans och jag tror att jag skall haka på henne där, för övrigt så ska hon ringa mig snart. Vi ska göra något sen, känns som länge sen? Idag har jag städat upp lite på mitt rum och sett på film, har blivit en lugn dag och det lär bli en lugn kväll. Kanske med lite godis och film? Om jag har tur.
Jag tänkte hitta ett rolitgt spel på datorn som jag skall sitta och spela fram tills maten, så rolig är jag. HA.

Allt

Det går inte riktigt att sätta fingret på
vad som hände med känslan
bara när jag snuddar dig
är jag fast
älskade du

.


Let me give my love to you
Let me take your hand
And as we walk in the dimming light
Oh darling understand

Det är den 18 Juni

Igår åkte jag, Viktor och Matte ut på högklint för att hänga i solen hela dagen. Det blev lite chokladbollsbak och sedan vaknade en Viktor till som hängde med oss. Senare åkte vi till stan och hämtade upp Oskar för vidare färd mot Hällarna där det blev lite vidare häng i solen. Viktor körde hem mig efter ett tag, då cyklade jag och mötte upp Emily. Vi tog oss ner mor hamnen och glassbaren där resten av vårat lag var, vi  åt glass och pratade lite. Sen kämpade jag och Emily oss upp för alla backar igen. Jag åkte hem och duschade. Sen fick jag besök, av tio stycken som var sugna på att se fotbollen. Bra kväll, tills lite halvdrama. Hu. Nu vaknade jag precis, det blev lite senare än planerat igår, för jag och Viktor åkte och våldgästade Sigge. Vi åt bullar och vattenmelon, mums!
Vad jag skall göra idag är fortfarande lite oklart och jag tror att det kommer sluta med att jag städar. För tittar man ut så lockas jag inte direkt av att vara ute. Vart är solen? Förresten så är jag på lite halvdåligt humör idag och jag ser fram emot att få träffa Julia ikväll, my sunshine.

hej hej hemskt mycket hej

Nej men jag tog väl en lång sovmorgon idag igen. Känns bra. Skall försöka röra mig ut i solen senare, men innan dess blir det frukost i min ensamhet. Senare ikväll skall jag möta upp Emily för att senare cykla ner till glassbaren för att ha fotbollsträning... Nej, nu blev det ändrade planer, jag måste skynda mig att äta frukost. Jag skall till högklint med några små vänner. PUSS

Hällarna

Virre kom och hämtade mig idag, så åkte vi och hängde i solen på hällarna. När jag kom hem igen så bjöds det på grillat och färsk potatis. Jag somnade sedan till en stund i min säng innan Sigge kom och hämtade mig. Vi hämtade upp Emily och sedan mötte vi upp Viktor och Matte på hällarna. Men innan det så träffade vi på många av mina södervärnslärare som hade personalfest. Det blev sedan en liten biltur och fotbollsspelade, som avslutades med lite prat. Jag kom precis hem och ska väl hitta på något kul, se en film eller nått.

<3


Att fånga en fjäril

Lyckades få till en väldigt bra kväll igår. Träffade upp tjejerna i klassen för en mysig grillning tillsammans med dem. Senare mötte jag upp Emily och Malin, dem följde mig hem till Nathalie, där några små vänner var. Vi tog oss ganska snabbt vidare och avslutade kvällen bra. Jag är pigg och glad idag, woooho.

Avslutning

Rebusjakten igår, gick fort, om det inte ha-de varit för en klass som kom hundra år senare. När vi var klara gick jag hem och hängde med en vän större delen av dagen, innan jag och laget samlades på P18 för vidare färd mot När. Vi spelade mot Gotland södra och vann med 9-3, kändes bra. Vi stresskörde typ till stan sen för att jag skulle hinna till ica maxi innan det stängde. Senare blev det en liten sväng för mig, Julia, Vickan, Sigge och Viktor i Sigges bil innan jag somnade gott.

Skolavslutningen med 95 är över, eller inte riktigt eftersom jag träffare dem ikväll. Det var ett känsoladdat klassrum när vi skulle lämna, det rann om kinderna. Det blev tårtaätning, present och betygsöppning. Julia mötte upp mig när allt var klart, vi gick hem till mig en stund innan Sigge och Viktor hämtade upp oss. Vi åkte och handlade lite kakor och hade sen picknick på mitt golv. Nu skall jag till affären en sväng innnan jag fixar i ordning mig. PUSS

Söderv

Nu är det en dag kvar. En dag, sen står jag där med 95, slutbetyg och halsen full med gråt. Jag sitter inne med en hemsk ångest. Jag har aldrig haft det så här bra. Folk säger: Du kommer inte sakna dem när du börjar gymnasiet. Men jag tror dem har fel, för ni betyder något så otroligt för mig, allihopa. Vi har liksom varit varandras terapi hela tiden och stöttat varandra. Nej, jag glömmer inte er 95, jag glömmer inte södervärn. Jag suktar inte efter gråtkalas nu. Fyfan.

75
85
95

Nattligt inlägg

Idag blev det som sagt att se fotboll och studentmottagning, det var trevligt. Blev att åka hem lite tidigare för min del, då Ante kom och hämtade mig. Vi åkte och hämtade upp Julia och vi åkte till affären en sväng, innan jag och Julia åkte hem till henne för att se film, där vi fastnade resten av kvällen. Nu kom jag precis hem och har sällskap av en full prisse på telefon.

95

Jag är helt död, verkligen helt död. Träningsvärken från i torsdag har förvärrats x 100 och min röst mår inte så bra. Men trots allt så lever jag och är uppe innan tolv. Sjukt bra att vi lyckades peta in en klassfest innan 95:s avslut. Det var helt okej igår. Åkte dock hem runt halv fyra då jag kände att jag började dö lite. Idag tänkte jag kolla på Nikki´s fotbollsmatch och hämta min cykel i Vibble. Studentmottagning står också på schemat.

To be or not to be

Vi har klassfest. Vi har det bra. PUSS.


Face it

We're so fucking out of control
So fuck your problems,
raise your drink and just let 'em go
Just let go.

ALL JÄVLA KÄRLEK

Jag dör. Balen var för jävla bra. Tack tack tack till alla som var med och gjorde min kväll igår. Ikväll taggar vi om med klassfest, 9 to 5. Det kommer bli grymt. Kan dock inte släppa balen igår, för jävla bra. Synd att jag bara fick ha dig på telefon finaste.

Några av mina bästa


x

Aldrig mer