...

oh heaven if you know my secrets

vinst igen och grattis mamma

Först och främst grattis mamma, som fyller 40 år idag! <3 och grattis till os p18 som slog gotland södra med 4-0, nu kan det nästan inte bli bättre, det är fint väder ute också, så jag skall cykla bort till a7 och kolla när pappa spelar fotboll.

Igårkväll blev det en grillkväll i almedalen med en massa trevliga, min väska som blev stulen för en tid sen hittade sin riktigt plats, bara sådär en kväll i maj. Men faktiskt, jätte trevligt var det igår, men det hände otrevliga saker också, ska slå en pling till Fanny gumman nu också, puss på er!




halmstad

JAG SKALL TILL HALMSTAD PÅ ELITFLICKLÄGRET, det var dagens bästa nyhet, dagens sämsta är att aik tog en vinst över hammarby med ett noll, men det blundar vi för då halmstad tar klart ett stort övertag öven den tråkiga nyheten.
Det har varit en helt okej dag idag, dock är jag lite avundsjuk på solbergaeleverna som varit lediga idag, för skoldadagen var lång och började med att vi gick orientera ute i regnet.
Resten av dagen flöt på och efter skolan körde mamma mig till frissan och jag färgade mitt hår, sen blev det fotbollsträning, en riktigt rolig träning. Oskyldigt dömd har börjat igen, mitt favoritprogram, äntligen har jag en serie att följa, nej nu ska jag sova, pusssspååree

go

Jag undrar hur många som just nu har på sexan, där champions leauge finalen spelas, go barca! Go oss också, p18 som tog hem en vinst på hemmaplan ikväll mot stenkyrka och där med gick vi upp och tog ledningen i serien.

boom boom pow

Helt plötsligt nu efter jag skrivit mitt tidigare otroligt kort inlägg fick jag lyst att göra någon dunder hit till inlägg, som det inte kommer att bli, men jag kämpar på. Jag har haft en sån där halv bra dag då allting har stått mitt imellan, inte varit allt för bra och inte dåligt heller för den delen. På skolsidan är allting bara segt just nu och det går så trögt, ni känns det verkligen att det är slutet av terminen för nu börjar jag bli otroligt skoltrött, matakuten är ju som sagt på vår skola och tack vare Julia så har jag blivit indragen i intervjuer, bra där...
Efter skolan idag så tog jag och julia oss ner på stan och kollade runt lite, vi träffade på Hanna, så det blev en sväng med henne, det blev också en inhandlad kjol och ett linne för min del. Träffade älskade Nova på stan också, det gjorde min dag.
Blev sen bråttom hem för att vi skulle och grilla med klassen, det var mysigt ända tills det började regna och alla drog sig hemåt, efter det har det bara blivit datan, ska äta någonting nu för det blev inte så klokt förut och nu tycker en quiz på facebook att jag är elegant på mittfältet, ungefär den position där jag är sämst, bra!

a

all kärlek

helgen i igelfors och idag

jag är glad över att ha träffat dig


Okej, nu har jag verkligen mycket at skriva efter denna helg. Så jag börjar berätta på direkten, i fredags morse var det bara att pallra sig upp klockan halv sex för att packa ner det sista innan pappa körde ner mig till båten där jag träffade alla andra som skulle med på resan, vi checkade in våra väskor och gick sedan på båten, redan på båtresan kändes det som om det skulle bli en jätte bra resa, vi spelade uno, åt frukost och glass.
När vi var framme i nynäshamn hämtade vi upp våra väskor och klev sedan på bussen som skulle köra oss till igelfors, så i lite drygt tre timmar satt vi där,  men det var helt okej, vi kom fram till igelfors som ligger i östergötland och v ar hemskt litet och knappt någon mottagning fanns det men annars var det bra.
När vi klivit av bussen och kommit i våra rum så  var det bara att skynda sig att byta om och spela match mot östergötlands distriktslag, vi gjorde en bra match men dem lyckades få in betydligt mer mål än vi. Efter matchen duschade vi och gjorde oss i ordning, vi gick och åt mat tillsammans med killarna och sen blev det en jätte mysig kväll med en massa skratt.

Otroligt lätt var det att gå upp där på lördag morgon klockan åtta, vi åt frukost och sen började den första träningen där det var fokus på passningskvallité, jätte rolig träning. Efter gick vi tillbaka till vårt boende, åt mat och sov en stund innan det var dax för nästa träning, efter träningen fixade vi i ordning oss, duschade och så, sen åt vi mat och det blev en lika mysig kväll igen, somnade därimot betydligt mycket tidigare än i fredags.


Söndagen och sista dagen vilket var väldigt tråkigt börjae med en träning, det blev en relativt lugn trä ning eftersom vi hade en match att spela på eftermiddagen, den matchen hade vi ett betydligt övertag men även där lyckades dem få in fler mål än oss. Efter den matchen blev det stressigt, vi fick skynda oss tillbaka och packa ihop alla våra grejer, äta mat och sedan städa ur det sista och sätta oss på  bussen som begav  sig av mot nynäshamn, vi stannade någonstans på vägen för att handla lite så jag och felicia sprang iväg till willys och köpte godis, väl behövligt!

Båtresan hem gick helt okej, kändes lite tungt att komma hem vid halv två, men rasmus och mattias gjorde min båtresa, tack för  det!


I morse vaknade  jag med en fruktansvärd ångest över att lägret var slut, det kändes faktiskt jobbigt, jag pallrade mig upp ur sängen trött  som jag var och tog mig till skolan,. en kort dag var det och det tackar jag för, annars hade jag aldrig orkat. Sista lektionen var vi nere vid kallis för att kolla vattnets ekosysten, efter det mötte jag upp Julia och det blev en fika på ringduvan, blev även en sväng på stan och det blev en inhandlad tröja för min del.

Nu ikväll har jjag varit ute och sprungit, min ipod har hållt mig sällskap och nu skall jag försöka komma i säng, blev helt trött av att skriva detta inlägg, puuussspåååer!


BÄST

Roligt att ni läst trots att jag varit i östergötland, jag vill bara börja detta inlägg med att säga att lägret har varit hur bra  som helst och ville verkligen inte åka hem, nu ligger jag faktiskt här med lite ångest och hopp om halmstad. Imorgon får jag skriva lite mer utförligt vad som hänt dem här tre dagarna, för nu måste jag verkligen sova, 02:16... och skola imorgon... yes!

förändra allt, älskade du

östergötland snart

Min packning har gått framåt idag, hade väl inte klarat mig utan Julia som kom hit och hjälpte mig. Förutom att packa idag har jag och Julia gått upp till signalen och handlat macka och cola som vi satt och åt.
Har också varit och badat på svenska spel och ska snart äta, det fick bli ett kort inlägg nu ska jag lägga ner all packning i väskorna, för just nu ligger de på sängen, puuussspååååreee

XIII

Jag funderar på hur Emil Steen kan ha 19 album på facebook och jag två, han är en väldigt knäpp person men förmodligen hade jag inte klarat skoldagarna utan honom, för någon stans är han bästa. Jag vill ge honom ett speciellt tack för dem super snygga bilderna som laddats upp på mig efter dagens våryra. Nog talat om Emil, jag kom hem för en stund sen och ikväll fick det bli en lugn kväll hemma hos Julia, vi såg en film som vi började se tidigare idag vid namn XIII, riktigt bra, vi kan ju bara tacka ante för tipset!
Just nu känner jag såhär, att jag behöver packa, verkligen, för om jag ska packa så att jag får med mig allt jag behöver så behöver jag börja flera dagar innan men nu är det bara en dag kvar, så imorgon får jag väl gå igenom väskan minst tio gånger, tankspridd som jag är, mh mh! Jag har även funderat på om jag ska blogga på denna resa eller om jag ska twittra, eller kanske göra inget av det, det återstår att se.
Jag ska sova om en stund, måste komma in i tiden, skall ju gå upp tidigt varje morgon, vi hörs!


vårt

vi lever i vår egen värld
eller jag

skolan snart

Om en halv timme börjar jag skolan och jag är inte ens halv färdig, jag fåt skynda mig men jag tänkte slänga upp ett inlägg först. Kvällen igår bestod till den största delen av plugg, blev även en hel det musik.
Idag är det kort dag i skoolan, tackar gud för det, känns som om det var evigheter sen jag var därr sist, senare idag blir det nog att jag och julia kollar på fotboll, ska även spela fotboll med pappa idag, pusssspåååreee

pluggpluggplugg

Känner att allting står mig lite upp i halsen nu, har ett arbete som jag håller på att plugga ihjäl mig med nu som skall in imorgon, det hade jag helt glömt bort, Daddy Yankee hjälper mig lite ikväll, tur deee, rompe rompe rompe

söndag

Jag har precis kommit hem, det blev en bra match mot Dalhem och vi gick till och med därifrån med vinst, första halvlek var inte så mycket att hurra för men i andra blev vi lite mer på tårna och lyckades stänka in 3 mål.
Efter matchen åkte jag och pappa hem till morfar där Nikki redan var, vi åt mat, fikade lite och pratade, trevligt. Resten av dagen vet jag inte vad jag skall ta mig an, ska sova en sttund nu iallafall, sen lär det väl bli en sväng med Julia eller någonting.

fotboll hela dagen

Efter en lång dag med massor av fotboll så ska jag nu snart läggs mig ner och sova, för att ännu en morgon kliva upp tidigt och spela fotboll. Matchen mot fårösund resultatmässigt var väl ingen större hit, när sista slut signalen kom i matchen stod ddet 3-3 på resultat tavlan, men vi ledde ett bra spel tycker jag.
Jag kom hem efter matchen åt lite, duschade och sov en stund, för att sen åka till p18 med mamma och pappa, vi såg både division 2 och 3 spela, dalhem/p18, så dock inte hela division 3 men i tvåan plockade dem hem tre poäng. Nu ikväll blev det att testa en ny maträtt här hemma som jag inte riktigt vet var det var för något så jag kan inte berätta, men gott var det. Mamma har ju kommit på att vi ska äta en ny diet gi dög väl inte, så nu har det blicit lchf och än så länge så fungerar det väldigt bra, känner mig pigg, kan vara bra att vara nu såhär sista månaden i skolan och snart sommar.
Ikväll har jag även sett på massor av gamla kort från då mamma var ung, har kollat i skolkatalogen från när hon gick i ettan på gymnasiet, det ni! Nu ska jag berätta och tredje saken som har hänt ikväll och det är faktiskt som vanligt, att jag har varit med Julia, åkte hem till henne runt nio snåret och hemma hos henne blev det mest att göra ingenting, hennes syster är nere ifrån stockholm så hon och hennes kompis skulle ut på krogen, så där var vi och hjälpte till med klädval och annat viktigt. Vi fick även ta våra cyklar och skjutsa dem till krogen, det var väl en gentjänst ifrån när dem hämtade oss på nyårsafton så vi slapp gå hem med våra ömma fötter som varit nertryckta i klackskorna.
Nu blev det ett långt inlägg och jag behöver så mycket sömn som jag kan få, imorgon blir det match mot Dalhem, undra vilken helg jag verkligen skall få sova ut klokt, men faktiskt så spelar jag hellre fotboll än att sova och kan min hej dundrans förkylning bara försvinna, är så förkyld så att jag till och med har blivit täppt i öronen känns det som, det piper liksom, hur ska jag kunna somna med det...
Men hur som helst, efter matchen imorgon ska vi åka ut till morfar och äta lite mat  och så, det ska bli trevlig, men nu måste jag verkligen sova, natti!

nu blire fotboll

Nu har jag varit vaken en stund, ätit frukost och sett till så att jag vaknade till ordentligt, nu ska jag klä på mig mina fotbollskläder för att sen cykla bort till p18 och samlas innan dét blir färt mor fårösund.
Känner fortfarande av förkylningen men jag hoppas på att det kan gå ändå, pussssss!

natti

Blev aldrig så att jag följde med Julia och åt ikväll, hon fixade mat på annat håll och det blev inte ens så att vi gjorde någonting ikväll, så jag har sutiit här ensam och roat mig med datan.
Nu börjar alla logga ut och det kanske är meningen så att jag ska gå i säng, för ska ju upp tidigt och åka ut till fårösund och spela match, nu ska jag ta och fixa i ordning mig och sova.
Vi hörs imorgon!


snart igen


























sommar

lalalala!

Trots att det känns som om jag skall dö av förkylning så ska jag ändå pallra mig bort till mcdonalds och äta med Julia, sen ska vi nog hem till mig och bara ha en mys kväll kan jag tro. Vi behöver ta det lugnt båda två, för Julia är minst lika förkyld som jag. Imorgon blir det att åka ut till fårösund och spela fotboll, ännu en anledning till att ta det lugn denna fina maj kväll. Tidigare ikväll har Mathilda hjälpt mig att skicka över massa bra gamla låtar som jag hade på min gamla data, så nu har jag laddar upp med 138 nya låtar itunes.
Nu måste jag göra i ordning mig lite, klä på mig lite varma kläder för att överleva.


två låtar som stämmer in på situationen

 


fredag

FREDAG och vet ni vad? jag är sjuk, det känns ju lite sådär lagom härligt, så förmodligen blir det en jätte lugn helg, skön det med. Ska försöka få hem något gotti att äta till kvällen och se någon bra film. Just nu sitter jag och spelar poker och glädjer mig för östergötland, träningsläger nästa helg!

klart det är nice

Igår spelade jag ju som sagt distriktslagsmatch, nervöst det innan men när matchen väl kom igång lugnade det ner sig, vi gjorde en bra match mot distrikt 93, då dem vann med 3-2.
Hoppas att det går min väg nu bara, annars döööör jag!

Idag var vi lediga för att tjäna in pengar som vi genom skolan ska skicka till människor som har det mindre bra ställt, bra idé tycker jag! Skönt var det med lite sovmorgon, men jag var ändå tvungen att pallra mig upp i relativt bra tid för att börja städa, så vid tio gick jag upp och åt frukost sen började den stora städningen.
Så jag städade hela köket, vardagsrummet och mitt rum, i vart enda litet hörn har jag dammat, för hundra kronor som jag inte ens skall ha själv, hehe.
När jag var klar med allt städande packade jag mina fotbollsaker och åkte hem till Julia där jag inte fick mycket klokt gjort, när klockan närmade sig halv sex åkte hon iväg och såg soarén som jag kanske egentligen borde sett.
Istället åkte jag ut till p18 och sprang tre kilometer och väntade på att träningen skulle börja, kul men litee oseriös träning blev det eftersom att alla var så trötta, i love my team!
Nu har jag precis duschat och ligger här i sängen med datan och äter lite godis, jag är sjukt trött så det blir snart borsta tänderna och sova för min del, sen börjar jag känna mig lite sjuk också, hoppas att det bara är inbillning, nu när det är helg och allt kan jag inte vara sjuk och än en gång ber jag om ursäkt för den dåliga uppdateringen, men håll ut, det kommer!

dreams come true?

Jag fortsätter att bara bli sämre och sämre på att blogga, men just nu är det jätte mycket så tiden räcker inte alltid till. Just nu är jag hemma på lunchen och äter, ska tillbaka snart. Jag är också hemskt nervös, det är distriktslagsmatch ikväll som det måste gå bra på så jag får väl ladda istället för att vara nervös.
Iallafall hela dagen idag har vi tillbringat i tallunden med vår arbetsenhet, gjort olika saker, det var väl kul men kallt, skönt att komma in i värmen igen, sen tog vi bort vår no lektion idag, därför gick jag hem och åt istället för att sitta en och halv timme i skola.

vini vidi vici


ledig!

Varit ledig idag, sjukt skönt
sova, sova, sova så har min dag sett ut


puss

Imorse eller igår morse blir det väl, så var det bara att pallra sig upp tidigt, så vid nio satt jag vid frukostbordet halvt redo för att spela match, vid 10 samlades vi på p18 och då var man laddad och klar.
Själva resultatet i matchen kanske inte var det bästa, men vi gjorde en grym match enligt min åsikt och många andras också för den delen. När jag kom hem sen så blev det till att äta, duscha och sen sova, jag sov faktiskt i tre timmat, men det var tre väl behövda timmar, trött som jag var.
Nu ikväll blev det så att jag och Julia tog oss en promenad, en riktigt lång promenad, skönt, snart är det dax för att sova. Imorgon ska jag städa hela nedre våningen, duktig jag!

rakt fram

lev med känslan

tur tur tur

Helt ärligt så tror jag att det är min turdag idag, allt går liksom min väg, jag har hittat låten jag letat efter i år och dag, sen har jag vunnit sjukt mycket på facebook´s poker. Inte för att det var så mycket speciellt, men ändå känns allting sjukt bra. Resten av dagen vet jag inte vad jag skall hitta på, ska duscha om en stund. Men jag tror att kvällen blir lugn, eftersom jag ska spela fotboll imorgon bitti, en liten lång helg är det också eftersom vi är lediga på måndag.

fredag

I skolan idag fick jag gjort det jag skulle få gjort, jag lämnade in arbetet som skulle lämnas in och det kändes faktiskt som en lättnad, ett lång och jobbigt arbete har det varit.
Vi har även fått den typ fjärde ändringen i vårt schema denna termin, så nu slutar vi 20 minuter tidigare på fredagar och 20 minuter på en fredag är faktiskt värdefullt när man egentligen slutar fem över tre.
Efter skolan fick det bli så att jag gick hem och sov en stund, innan jag hjälpte pappa med maten eller snarare så gjorde jag efterrätten plättar med hallongrädde, toppen! Trots all mat och efterrätt jag tryckte i mig så åkte jag och Julia ner till glassbaren lite senare på kvällen, vi åt glass och gick ut på piren, där det finns en hel historia att berätta om, dels att min sko gick sönder när vi blev jagade av två killar...
Vi träffade sen på en massa folk som det fick bli en stund tillsammans med innan jag och Julia samlade oss och cyklade hem till henne i regnet, där hemma har vi suttit och pratat en stund innan jag bestämde mig för att cykla hem innan regnet börjar vräka ner.







tandläkarbesök

Skön sovmorgon jag fick på grun av att jag skulle till tandläkaren, så ännu har jag inte gått till skolan, min nästa lektion börjar kvart i elva så jag får vara där tills dess. Tandläkaren gick bra och fort, jag hatar egentligen att gå dit med idag kändes det okej faktiskt. Nu ska jag fixa i ordning mig lite och snart gå till skolan.

mobil!

Jag måste bara få in också att jag har hittat min nya kärlek, den ser nästan precis ut som min gamla mobil som jag hade i början av sjuan, måste ha!



på gång tjejer

Hemma från träning nu och har kokat upp lite pasta till mig själv som jag äter nu samtidigt som jag kollar på hockeyn. Jag känner mig helt slut i kroppen, död död död. Blir väl av att sova snart och ladda inför en förhoppningsvis toppen helg! Jag måste bara säga att det var grymt kul att träna ikväll, det gick grymt. Laddar också till matchen i helgen och distriktslagsmatchen nästa vecka, lycka!

miss you

Har precis kommit hem och som vanligt blev det så att vi satt kvar en stund på slöjden för att hinna klart. Dagen har varit lång men det har gått fort och nu ska jag äta lite och ta det lugnt en stund innan jag ger mig bort till träningen. Puuuussspååree

en hel lång... dag

långa dagar
långa nätter
utan dig
Nu blir uppdateringarna bara sämre och sämre, jag lovar att jag ska förbättra mig och ändra lite i bloggen efter lite önskemål. Bra att ni ger mig lite feedback, så att jag kan förbättra.

Skoldagen idag var lång, som alla andra onsdagar och den toppades inte någon stans, kändes mest jobbigt idag. Glädjande nyheter började vi med imorse iallafall, dem närmsta två veckorna går vi bara tre dagar i skolan och resten av terminer är det massor av dagar som går bort då vi ska göra andra saker, nu närmar det sig dem soliga dagarna, just nu är det bara regn vart man än befinner sig.
Vår film vi spelar in på svenskan går också långsamt framåt, efter lite tabbar från olika håll har vi filmat klart scen tre, bara sju scener kvar då.
Kvällen bjöd på bio med mina systrar och Julia, hannah montana närmare bestämt, grymt bra film och det var fler än jag som fick blöta kinder. Nu har jag precis duschat och ska sova om en stund så att jag är pigg och glad imorgon, imoorgon är det en lång dag, men fotbollen räddar mig mot kvällen.


vändpunkten?

Skolan idag var otroligt segt och ändå har vi en sån kort dag, hemkundskapen med Rickard gjorde dagen iallafall, på något sätt när vi jobbar så går allting altid åt helvete med resultatet står bra till.
Efter skolan så har det inte blivit så mycket klokt gjort från min sida, har spelat lite poker på facebook som jag känner att jag börjar bli lite beroende av, nu sitter jag och kollar över ett arbete som ska in på fredag.
Ikväll blir det träning i det dåliga vädret, har fått ett glädjande besked idag också, åh vad jag är glad!

söndag

Imorse var det att pallra sig upp i tid, äta frukost och byta om för att sen åka ut tíll Slite och spela match mot Graip, vi åkte ifrån Slite med en vinst, 2-0. När matchen var klar var det att skynda sig, för att åka ut till Träkumla där min mormor bor, hon fyller år imorgon så vi var där och åt mat och fikade lite. Fick träffa älsklings Nova och älsklings Ella.
När v kom hem bestämde jag mig för att åka med pappa ut till kapellshams där han skulle spela fotboll, i den matchen blev det annat än det blev i vår match, dem förlorade.
Nu är jag sjukligt trött, men jag måste ännu till affären så jag skall försöka tvinga med pappa ut till maxi, puuuusssppååårej!

lång dag

allr blir så tråkigt utan dig

Dagen idag bjöd på modevisning på adelsgatan, där det visades upp nyinkomna vårkläder. Jag, Julia och hennes mamma var och tittade, det var ju några ansikten som man kände igen.
När modevisningen var klar tog vi en sväng på stan men det blev inga inköp, vi åkte sen och handlade lite mat som vi åt upp snabbt hemma hos Julia. När Julia skulle på dansuppvisning gick jag hem och solade på min baksida tillsammans med melissa horns låtar.
Duschade, åt mat och började en städning på rummet när Julia ringde och tyckte vi skulle cykla ner till strandprommenaden. Så det gjorde vi, Vickan kom också, vi grillade marshmallows och åt kex med ost, vi flyttade sedan oss bort till några andra och tillslut blev vi riktigt många.
Några av oss gick sen hem till Vickan och nu drog dem vidare på fest medans jag gick hem för att jag måste gå och lägga mig i tid, för imorgon startar serien, skall bli skönt att dra igång matcherna igen.

you

älskade, älskade du

film eller hur vare?

Idag åkte jag och Julia ner till glassbaren och köpte glass, vi gick sen till almedalen och träffade en del, vi blev lämnade så tillslut var det bara jag, Julia och Nikki kvar. Vi cyklade till a7 och spelade volleyboll, det blev inte så mycket volleyboll för min del, men det var trevligt.
Åkte sen hem, åt mar och sov en stund, sen åkte jag och pappa till affären för att handla lite gotti till vår filmkväll, så nu sitter jag, Julia och Hanna hemma hos mig och äter massor av gott men utan film, det blev mer prat istället.

..

död för mig

valborgsmässoafton

Igår vad det ju som sagt efterlängtade och överskattade valborg, jag vet att man inte ska men kunde inte undgå att jämföra med i fjol, det var mycket mycket bättre i fjol, men det var kul i år också. Kvällen började vi hemma hos Julia, jag och Julia lagade mat och lyssnade på massa gammal musik, trevligt. Vi begav oss sen iväg för att träffa upp några, innan vi begav oss ner mot stan.
Vi träffade Rickard och Emil ifrån min klass och det blev en prommenad tillsammans med dem, lagom när vi kom tillbaka till öster så skulle alla gå, vi gick hem till Kalle och Adam med en massa annat folk.
Kvällen avslutades också där och aldrig blir någonting som man tänkt sig.


tagen av Emil