Bem lá untz untz

FIIIIIIIESTEEEE!

Sova

Varför får man alltid äta upp att man inte går och lägger sig i tid? Åh, så trött jag är

Silly boy

Ikväll har jag varit på gymnasiekväll på säve och jag har verkligen inte bestämt mig ännu. Resten av kvällen har all tid gått åt till det förbaskade kemiarbetet som jag aldrig trodde skulle ta slut, men nu är jag äntligen klar med inlämning imorgon. Imorgon är det också helg och gud så skönt det skall bli, hoppas på en toppen helg, går allt enligt mina planer så kommer det i alla fall bli det, men det återstår att se!

Åh

Det väntas biomörker och new moon med några kära.

Engeeeelskeee

Slänger upp ett snabbt inlägg för att visa att jag lever. Hela dagen idag har jag bara gått omkring, har inte haft någonting att göra, trodde jag ja, kom precis på att jag har engelska prov imorgon. I och med att jag har varit sjuk dem senaste två veckorna, så har jag inte en aning om vad vi har prov på, happy me!

FREJ


Växjö baby

Hemma igen, har varit stört kul trots att jag var sjuk och inte kunde spela någonting. I fredags var Julia och hämtade ut våra Winnerbäck biljetter, wiho!
I cupen gick det bra, vi vann två, spelade lika en och förlorade en, så vi gjorde ganska bra ifrån oss, även jag som satt på sidan. Synd att vi förlorade den sista, hade varit kul med ett slutspel.


Växjö nästa

Nu åker jag mot växjö med mina käraste och ser fram mot en toppen helg. Pusspåre

JAG ÄLSKAR MASKINEN


Jag räknar dagar tills albumet släpps, det är nära nu!

Ohlalala

Jag är frisk igen, gud så skönt! Så idag var jag i skolan, en av dem skönaste dagarna på länge. Ikväll har jag där i mot lite att stå i det ska tränas, pluggas och packas, för snart bär det av mot växjö, sjukt tagg på den!



Fler ryck för SMK


Ett litet ryck för SMK bara


Vi taggar Winnerbäck den 14 dec

Jag är sjuk, kul, men tur att jag blev det nu och inte i helgen. Så idag har jag glidit runt här hemma och ätit gott och sett på film och angående rubriken, ja jag och Julia ska se Lars Winnerbäck på hovet den 14 december!

Nu till the coke side of life

Jag är trött och håller mig vaken en stund till med hjälp av colan och Viktor! Idag var en sån där sjukt lång och seg dag i skolan, ni vet! Avslutade allt med en bio om "berlin muren", jag och Helena passade på att ta en sväng på stan för att kolla in grejer till nästa veckas volleyboll turnering, det här blir intressant, verkligen!

All kärlek

JAG ÄLSKAR FOTBOLL!

One love

Vilken helg det varit, vilken tråkig helg det varit. Det som var bra var i fredags med mys på isolabella med tjejena i klassen. Sen har allt i princip bara varit skit, fotbollen idag gick inge vidare eller bra spelade vi, men som vanligt med vårat lag så får vi inte riktigt till det på slutet, vi hoppas på bättre i växjö i helgen.
Idag hade jag gäster i och med att jag fyllde år i tisdag, så ny har jag fyllt på min kassa. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, det står åt olika håll!

si

Each day I die in a million ways

FOTBOLL

Nu ska jag snart iväg och spela fotboll, tagg på den. Sen kommer släkten hit och firar mig, nu skall jag tagga till med lite vatten!


4-2

Så sjukt besviken man kan bli

Ikväll har vi tjejer i klassen varit ute och ätit på Isola bella, helt sjukt mysigt. Vad man kan tycka om personer. Nu kom jag precis hem och vet inte riktigt vad jag ska hitta på, alla festar ju ikväll...
Jag får göra något själv ikväll, men det kan bli bra det med.

THE BUBBLES


Nu kommer vintern

Jag har verkligen blivit urdålig på att blogga, men ibland glider en ljus stråle in i bloggen, som nu. Dagarna bara går och går, det är jätte mycket i skolan just nu, en anledning till att jag inte hinner blogga.
Men det är verkligen jätte mycket, sen vi kom tillbaka ifrån lovet har jag hunnit skriva tre prov och lämnat in ett och annat arbete. Men något kul, jag har fyllt år och haft en jätte mysig middag med mina käraste, kan inte bli bättre.
Ikväll ska vi tjejer i klassen ut och äta, skall bli super mys, får se vad resten av kvällen har att bjuda på.








MIN DAG


MIDDAG

Har inte skrivit på ett tag, även fast det är ganska mycket som har hänt. Igår var det middag med tjejerna, supermys, bilder kommer kan jag säga!