Salka

Det är bara så att jag är bäst i världen på att uppdatera här. Jag har mycket att göra, det kommer lite inlägg då och då, ni får kika in ibland och se vad som kommer upp. Som sagt så har jag mycket att göra, bloggen kommer då lite i skymundan. Nu är jag här i alla fall.
Igår hade jag som vanligt söndagsångest, så jag gick och ältade det fram till fyra då jag tog min cykel och mina träningskläder och cyklade ut till rävhagen. Tänkte att jag då skulle ringa Helena på vägen, för det är så sjukt tråkigt att cykla själv. Jag ringer i alla fall och frågar vad hon gör, då är hon också på väg mot rävhagen, så jag fick cykelsällskap i alla fall. Jag kollade en stund på när visby aik spelade mot gute innan träningen började. Träningen var lite seg, vi var inte så många och då brukar det bli segt.
När jag kom hem var jag helt död, verkligen helt död. Släppt min söndagsångest hade jag i alla fall gjort. Jag duschade, åt mat och kollade när Barcelona mötte Valencia och världens bästa fotbollsspelare, Messi, såklart, gör ett riktigt hat trick och Barcelona vinner med 3-0, det gjorde hela min helg kan jag säga.
Jag och min syster kollade wallander som har blivit lite av en söndagstradition här hemma. Somnade sedan gott.

Idag var jag uppe och hoppade med tuppen, halv sju, det var tidigt för att vara jag. Vid åtta befann jag mig i skolan, färdig och klar för att ta spex foto med klassen. Vi hade som tema "klassen 2027". Det var grymt, förutom att det ser ut som om jag skulle vilja skjuta någon. Inte direkt upp med mungiporna där nej. Men jag säger att det tillhör min grej som adokat.
Jag gick som traditionellt och la mig och sov en stund när jag kom hem från skolan. Efter det blev datorn min bästa vän. Jag är lite down, imorgon är det nationella proven i engelska, hör och läsförståelse, vill dem att jag skall dö eller? Tydligen.











Ni är alla fantastiskt underbara PUSS

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0